Alvydas Aukštuolis. Dinozaurų mįslė dar neįminta

dinozaurai-ateiviaiAlvydas Aukštuolis

 

Parašyti straipsnį apie dinozaurus mane paskatino viena beprotiškai mistiška mintis, tačiau viską pradėkim iš pradžių.

 

O, kad geriau suprastumėt manąją logiką, aš pasinaudosiu Artūro Konan Doilio taisykle. Nepaaiškinamų reiškinių tyrinėtojams knygų apie Šerloką Holmsą autoriaus sukurta auksinė taisyklė – tarsi atramos taškas. Ji skamba taip: „Atmesti viską, kas nereikalinga! Tai kas lieka ir yra ieškoma tiesa, kad ir kokia neįtikėtina jinai beatrodytų“

 

Pasikinkę į pagalbą šią auksinę taisyklę pradėkime tiesos paieškas, šį kart apie dinozaurus!

 

Dinozaurai (lot. Dinosauria, gr. δεινός – „baisus“, σαύρα – „driežas“) yra keturkojų (Tetrapoda) gyvūnų grupė, mezozojuje nuo viduriniojo triaso (maždaug prieš 230 mln. m.) iki kreidos-terciaro masinio rūšių išnykimo prieš 64,5 mln. metų dominavusi Žemės sausumos ekosistemoje. Čia atmesti dar nieko nereikia, tačiau toliau daug kas jau netinka mano logikos rėmams. Visų pirma nerimą kelia gausybė versijų apie tai, kodėl ir kaip žuvo dinozaurai?

 

Tų versijų galime rasti pačių įvairiausių. Ir populiarių ir nelabai. Iš įdomesnių galima būtų paminėti šias – dinozaurai žuvo Žemei susidūrus su gigantišku asteroidu, išsiveržus ugnikalniams, apsinuodijus gaubtasėkliais augalais, kurie pakeitė plikasėklius, žuvo nes dinozaurų kiaušinių lukštai suplonėjo dėl kalio trūkumo ir kiaušinius suėdė smulkūs graužikai, žuvo nuo šalčio, nuo troškulio ir taip toliau.

 

Tad vis dėl to, kas gi tie dinozaurai, kad apie juos iškelta tiek daug versijų? Mano minties ar versijos beprotiškumas yra tame, kad jie (dinozaurai) buvo visai ne mūsų planetos gyvūnai, jie buvo sukurti žmonių!!! Ne, ne mūsų Žemės žmonių, o žmonių iš kitos planetos – ateivių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Viskas stoja į savo vietas jei patikėsime Raelio knyga „Mūsų kūrėjų perduotas pranešimas“, kurioje paminėta, kad įžymūs ateivių planetos mokslininkai sukūrė gigantiškas pabaisas, kurios ištrūko iš jų kontrolės ir pradėjo gąsdinti planetos žmones. Tikėtina, kad tie mokslininkai su savo tvariniais buvo ištremti į mūsų Žemę. O tie tvariniai ir buvo dinozaurai!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

dinozaurai

 

Su malonumu ir didžiausiu palengvėjimu atmesčiau tai, tačiau viena detalė neleidžia to daryti. Paprasčiausiai – šalia dinozaurų pėdsakų rasti ir žmogaus kojų pėdsakai. Jei mes tikėsim Žemės mokslininkų žodžiu – tuo laikotarpiu Žemėje žmogus dar neturėjo gyventi. Tada išvada labai aiški – tie pėdsakai ateivių.

 

Pažvelkime į vadinamą Dinozaurų plokštikalnį Kugitang Tau kalnuose. Ten dar 1983 metais prabilta apie žmogaus suakmenėjusius pėdsakus šalia dinozaurų pėdsakų. Kadangi tai sukėlė mokslininkų nepasitikėjimą, į Dinozaurų plokštikalnį 2000 metais buvo suorganizuota ekspedicija, kuriai vadovavo Los Andželo specialistas Denis Sviftas. Ekspedicija patvirtino, kad žmogaus pėdsakai egzistuoja, tačiau nepriėjo vieningos nuomonės kada ir kas juos ten paliko. Tokią išvadą galima traktuoti gana įvairiai.

 

Mokslininkai aptiko kažką sensacingo ir neturi nenuginčijamų įrodimų kaip žmogaus pėdsakai atsirado mezozojaus epochoje, arba tai falsifikatas, kurio nesugebama paneigti.

 

Taip, kad viską atmetus, man neliktų ką patvirtinti, pagal auksinę A. Konan Doilio taisyklę! Galiu tik fantazuoti, kad tų laikų žmonės arba tiksliau – ateiviai dinozaurus ganė, tarsi kokie piemenys karves. Čia nėra prasmės gilintis kaip kito šitos reptilijos. Neturiu ir noro aiškintis ar dinozaurai buvo šaltakraujai ar šiltakraujai, kaip degradavo. Apie tai ir be manęs prirašyta tiek daug, kad nieko naujo neparašyčiau.

 

Čia mane labiau domina dar viena, gal jau 101-ji hipotezė apie dinozaurus. Esmė tame, kad kažkoks rašytojas yra išsireiškęs, kad joks žodis – apibūdinimas, negimsta iš nebūtų ar nematytų dalykų, todėl ir terminai kaip žalias ar pilkas žmogus, dinozauras, drakonas, slibinas ir pan. galėjo atsirasti tik iš kažkokio tai anksčiau matyto ar girdėto reiškinio.

 

Jei tuo netikėti, tada kaip paaiškinti iš kur senelių pasakose atsiranda tokie personažai, kaip drakonas ar slibinas? Jei žmogus niekados nebūtų matęs dinozaurų, sukurti pasakų apie drakonus ar slibinus jis niekaip nebūtų galėjęs!

 

Tikint to rašytojo žodžiais – tai buvo kažkada jau matyta, o gal tik girdėta. Skirtumas menkas, nes kažkaip tai žinios apie dinozaurus buvo perduotos ir gimė pasakų personažai – dinozaurai – slibinai. Čia ir vėl nerandu ką atmesti, kaip nereikalinga, kad liktų tik tiesa apie dinozaurus. Taip, kad mįslė prie mįslės, o tikro atsakymo apie dinozaurus tai ir nėra.

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sandra

Mano manymu dinozaurai egzistavo, ištikro yra net sunku suvokti, kiek egzistuoja mūsų žemė ir kitos planetos. Išnyko dinozaurai, gal išnyksime ir mes, gal susikurs kitos būtybės, manau viskas yra sujungta kažkokia nematoma grandine.
Netikėti ateiveis būtu kvaila, ne gali būti, kad visoje visatoje esame tik męs?

Alvydas

komentarų daug, versijų dar daugiau…..aišku…. niekas neįmintą.

Valdass

O gal dinozaurai issivyste normaliai musu planetoje, pagal visus desnius ir pan. O va pries daug metuku atskrido musu visatos broliai juos patirineti ir veinas ju islipo paiimti dino ismatu meginio ir va turi pedsaka.

Hm

“Viskas stoja į savo vietas jei patikėsime Raelio knyga „Mūsų kūrėjų perduotas pranešimas“, kurioje paminėta, kad įžymūs ateivių planetos mokslininkai sukūrė gigantiškas pabaisas, kurios ištrūko iš jų kontrolės ir pradėjo gąsdinti planetos žmones. Tikėtina, kad tie mokslininkai su savo tvariniais buvo ištremti į mūsų Žemę. O tie tvariniai ir buvo dinozaurai!” – jei atiiiiiiiiidžiai perskaitysite šią pastraipą… suprasite, kad taip tikrai negalėjo būti… Na taip, jei jau įžymus mokslininkai sukūrė tokius sutvėrimus, tai jau suvaldyti juos jiems tikrai būtų buvę vienas juokas :)… Čia tas pats būtų kas – iš vienos kiaulių fermos pabėgo kiaulės ir pradėjo grasyti žmonėms, už… Skaityti daugiau »

Alvydas

Gerbiamas Hm, genetika sunkus mokslas – ir ne tik įžymiems. Viena ląstelių kombinacija ne taip susijungė – ir kontrolė baigta. Su kiaulėmis Jūs palyginote labai juokingai, Galėjote nors prisiminti potvynį kai pabėgo tigras ir gąsdino žmones, O bendrai, niekas, net ir aš nežinau, kiek tame pranešime tiesos.

Geo1

Dinozaurai galimai tik dar viena pasaka fikcija nuo tikros tiesos isgvotas laiko periodas klaidinti o kaulu gali primetyt kokiu nori ir kur nori ir priburt datavimu kokiu nori nes niekas is zmonios neis ir netirs o jeigu ir eitu tai jam butu uzdarytos durys kaip nekompetetingam ne elito atstovui o jeigu buvo toks kaip dinozauras tai turbut su laiko kapsule visi sulipo ir iskeliavo nes satavimai yra nelogiski buvo pilna dinozauru rusiu jeigu buvo kiek jie ju randa 10-30 fosilijos ….. Kai maziausiai ju turejo buti milijardas o cia keletas kaulu … ir apstraktus tyrimai vis ne pagal scenariju Darvinas… Skaityti daugiau »

Alvydas

sutinku.

;D

tai pagal tave ir turejo surasti tuos milijardus kaulu ir juos visus pademonstruoti? ir kam gy to reik? kur juos visus sutalpinti? ir kokia tau cia fikcija? juk pagal nuosedas galima daugmaz pasakyti kiek laiko praejo nuo tada ar tada. juk visa tai vyksta ne simtus ir ne tukstancius metu. be to yra daug kitu tyrimu kurie gali parodyti kas ir kaip. ir tikrai nebus visi archeologai parsidave…tikrai butu atsirades ne vienas ir ne du kurie butu pasake tiesa kaip ir kas. taip kad jai nieko nerauki tai nedemonstruok savo silpnaprotiskumo :)

Mda

Kliedesiai.

Alvydas

galėtum nors logiškai paaiškinti kur mūsų visų kliedesiai?

Kazkur...

Greiciausiai dinozaurai buvo ateiviu eksperimento dalis, gal jie buvo sukurti zmonems kazkokiu budu isnaudoti darbui kaip pvz darbiniai arkliai naudojami ukiuose ir pns…Veliau tikriausiai patys juos ir sunaikino ,paliko smulkesnius gyvunus kaip karves ,jaucius ir t.t . Manau gyvybe musu planetoj is oro neatsirado, visu apvalios akys isduoda viena kureja-gamintoja :) Cia tik mano nuomone

;D

tai jo atskrido i zeme kazkokie super issivyste ateiviai ir pradejo kurti dinozaurus,kad jiems laukus suartu nes norejo bulviu paset,o patys tingejo prakaita liet :D ir tu man sakyk kam jiems butu reikeja juos sunaikint? tipo,kad savo buvimo pedsaku nepaliktu ane? :D ir kam gy reikejo palikt visokias karves ir jaucius? :D gyvybe gal is oro ir neatsirado,bet tai nereiskia,kad kazkokie ateiviai mus sukure…nes tada is kur jie atsirado? gal is oro? tai tas gamintojas-kurejas bus ateiviai? sakyciau tavo nuomone yra ant tiek juokinga,kad net juokas neima…kita karta pries rasydamas tokius vejus pasidomek daugiau ir gerai pagalvok ka parasyti,

Anonimas

Įdomi teorija, Dėkui

truksta zodziu

rytoj pridesiu savo nuomone,nepyk pasityciosi is manes.

Alvydas

rytoj tai rytoj, tačiau nematau reikalo tyčiotis dėl žodžio.

Alvydas

aš tikėjausi komentaruose paieškoti nors menkos užuominos apie tiesą, o gaunu tik įžeidimus. Tad tegul teisybės straipsnius rašo ir ponas Klencorius. Tada tikrai galima sakyti, kad mūsų teisės lygios.

Saulys

Taigi Alvydai, taip yra visa laika. Vienok telrija is tikruju drasi. Nei viena gyvybes rusis neatsirado atsitiktinai. O pagal Darvina, kuri tik kiek labiau issivysto ar atsiranda, tuoj pat uzmusa silpnesni, nes “naturali aranka”. Jei kazkokiu budu atsiranda muses tai Zemeje turetu skraidyti kalbancios, mastancios muses (arba uodai) siuo metu. Beje su kitom gyvybes rusim tas pats. Taciau kazkuriuo momentu ju issivystymas sustojo. Kalbos nera, kad siandien zeme skaiciuoja milijonus gyvybes rusiu, kurios beje atsirado per milijonus metu. Is kazko. As neseku Darvinu del to, kad jis teigia jog viskas atsirado nuo vieno padaro. As manau, kad Darvino teorija teisinga… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite