Top 9: ko nežinojote apie slaptą grupuotę „Illuminati“

Galbūt ne kiekvienas žino „Illuminati“ reikšmę, tačiau kiekvienas yra matęs populiariausius „Illuminati“ simbolius. „Illuminati“ visuomet buvo ir yra tas žodis, kuris verčia suklusti, o kartais tiesiog pajusti lengvą kūno drebulį. Vieni tiki, o kiti vienareikšmiškai neigia, tačiau vis vien apie tai šneka. „therichest.com“ skelbia itin įdomius pastebėjimus apie šią teorijomis apipintą slaptą grupuotę.

 

„Illuminati“ pavadinimas reiškia dvasiškai apšviesti. Tai slaptoji grupuotė, kuri, kaip manoma, buvo įkurta 1770 m. ir atsakinga už visus blogiausius dalykus, kurie tik buvo įvykę pasaulyje. „Illuminati“ grupuotės nariai kaltinami stichinėmis nelaimėmis, ryškiausių visuomenės veikėjų nužudymu, Rugsėjo 11-osios tragedija, ir smegenų plovimu žinomų žmonių dėka.

 

Tai kas gi tai yra? Iš kur ši grupuotė turi tiek galios? Lygi šiol nėra žinoma visa grupuotės veikla ir sudėtis, tačiau jie egzistuoja ir jau keturis šimtmečius kuria sąmokslo teorijas. Ką reiškia „Illuminati“ simboliai, kas sudaro grupuotę ir kaip ji veikia rasite kituose puslapiuose.

 

9. Simboliai

 

Illuminati visuomet kelia asociacijas su „viską matančios akies“ simboliu, tačiau tai nėra pagrindinis jų simbolis.

 

owl

 

Originalus „Illuminati“ atspindys yra Minervos pelėda (owl of Minerva), dar žinoma kaip Atėnų pelėda (owl of Athena). Pelėda atspindi išsilavinimą, išmintį, nuovoką ir erudiciją.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

8. Sąmokslo teorijos

 

Ar kada susimąstėte, kodėl taip daug yra sąmokslo teorijų, kurios priskiriamos „Illuminati“? Sklinda gandai, kad Illuminati grupuotė atsakinga už visas sąmokslo teorijas todėl, kad tikrieji nusikaltėliai nori užmaskuoti savo pėdsakus. O kodėl gi ne, juk „Illuminati“ slapta organizacija, niekas nerašys viešų skundų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

7. Piramidė

 

Piramidės reikšmės versijų yra labai daug. Aukščiausia piramidės dalis reprezentuoja „Illuminati“ valdžią ir tvarką, kurią, žinoma, sudaro elitas.

 

doleris

 

Piramidės vidurį sudaro skirtingi visuomenės veikėjai, kurie gali tiesiogiai bendrauti su žmonėmis ar siųsti visuomenei tam tikrą žinutę. Pagrindą sudaro „pavaldiniai“, dirbantys elitui. Dar manoma, kad 13 „Illuminati“ laiptelių reiškia 13 kraujo linijų.

 

6. Mirtis – vienintelis būdas palikti Illuminati

 

Yra begalė straipsnių, kuriuose rašoma apie žinomų žmonių mirtį, ir, neva, prie viso to prisidėjo „Illuminati“ grupuotė. Tačiau kai kurios istorijos ir faktai skamba labai įtikinamai, jog tikrai galime manyti, kad tai padarė „Illuminati“ sąmokslininkai, neturėdami kitos išeities.

 

monroe-mirtis

 

Pavyzdžiui, prezidentas Johnas F. Kenedis buvo Illuminati grupuotės dalis, o kai jis pradėjo priešintis, manoma, kad jį nužudė. Panašios versijos sklaido ir aplink Marilyn Monroe mirtį, kuri daug metų slapčia susitikinėjo su prezidentu.

 

5. David Rene de Rothschild

 

Galbūt šis vardas jums nieko nesako, bet daugelis amerikiečių jį tikrai žino. Ranker.com žymus JAV bankininkas, kilęs iš Prancūzijos, laikomas vienu žymiausiu šių laikų Illuminati atstovu. Illuminati visuomet asocijavosi su dideliais pinigais ir valdžia.

 

4. Jokio religinio pagrindo

 

Daug kas mano, jog Illuminati – tai religinė grupuotė, susikūrusi vardan vieno tikėjimo. O iš tikrųjų jie susibūrė dėl savo idėjų ir eksperimentinio mokslo.

 

illuminati-akis

 

Buvo daug gandų, kad Illuminati susikūrė tam, kad katalikų bažnyčia nebeturėtų tiek pasekėjų ir galios. Tačiau tai nepasitvirtino.

 

3. McDonald’s klanas

 

Ir kalba eina tikrai ne apie greitojo maisto magnatus. McDonald’s pavardė turi labai ilgą istoriją su „Illuminati“. Galbūt dėl to, kad pasaulyje yra ir taip daug daktarų, advokatų, verslininkų ir kitų profesionalų su šitokia pavarde, kuriuos sieja ne tik stiprus giminystės ryšys ir genai.

 

2. Jie yra visur

 

Jie kontroliuoja ir pačius svarbiausius: JAV, Vatikaną, NATO, Jungtinių Tautų organizaciją ir, žinomą, Holivudą.

 

Newworldorder

 

Tai viena iš galimybių, kaip jie palaiko ryšį su visuomene ir ją valdo.

 

1. Jų pavadinimas pasako viską

 

„Illuminati“ pavadinimas reiškia dvasiškai apšviesti. Žmonių grupuotė prisiėmė tokį pavadinimą ne šiaip sau, jie didžiuojasi, kad jų gretas sudaro išsilavinę žmonės.

 

Window-of-Opportunity-for-a-New-World-Order

 

Taip pat jie teigia, kad žino kur kas daugiau nei kiti, todėl jiems taip paprasta valdyti žmones.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Iš iliuminati sostin

Tiems kas mano jog jie neegzistuoja galiu parašyti jog giliai KLYSTATE. Jie EGZISTUOJA, tik bendrauja KITAME LYGIJE(kad jų nebūtu imanoma susekti) ir dabartiniams žmonėms jų PRAKTIŠKAI(tik teoriškai) susekti NEIMANOMA. Bet yra JĖGA kuri juos suseka PRAKTIŠKAI ir SUNAIKINA. Tiesa sakant užvaldyti pasaulį iluminatus pastumėjo butent BAIMĖ IR NEAPYKANTA šiai jėgai. Tokiu budu jie buvo suprojektave GINYBOS STRATEGIJĄ FIZINIAME-DVASINIAME LIGMENYJE bet tai jiems padeda tik dalinai, ilgiau būti nesunaikintiems.

Iš iliuminati sostin

Dabartinė žmonija buvo pasidalinusi į dvi dalis, nes jau buvo sukurti klonai, poto vyko klonų maištas ir buvo nuspręsta patenkinti klonų reikalavimus(panaikinti ribą tarp klonų ir žmonių). Tokiu budu tie žmonės kurie sukūrė klonus prarado kontrolę(laikinai), o klonams tik to ir reikėjo. Prasidėjo globalinis karas naudojant masinio naikinimo ginkluotę ir planetoj įvyko globalus atšalimas, po kurio viskas prasidėjo vėl nuo lazdos ir akmens, tačiau klonai jau yra SUNUMERUOTI ir dabar jau tikrai bus SUNAIKINTI. Tai buvo ekspermentas susietas su EUGENIKA. Šis ekspermentas NEBEPASIKARTOS ATEITYJE.

Iš iliuminati sostin

Dabartinė žmonija(turiu omenyje, kad žmonės reinkarnuoja, klonai jau nebereinkarnuoja. Iš esmės dėl šios priežasties ir buvo kiles klonų maištas… kuris tebesitese, bet eina į pabaiga. Klonų genetinė atmintis(asmenybės ID) bus visiškai ištrinta po tam tikro proceso surišto su ATSAKOMYBE-TEISINGUMU, dėl padarytos žalos.

Iš iliuminati sostin

Tu neteisus, iliuminatai tai klonai kurie bus sunaikinti. Jei žinai daug, žinok ir tai. Tai tiesa ir visiška priešingybė jūsų melui.

Iliuminatas

Rasot nesamones visi,nes esate iliuminati jegos vergai ir tik zmogus kurio protas yra sviesus tai supranta,o jus esate zombei kurie ir toliau mums dirbsit dabar ir visada jus pareiga gimti,dirbti ir mirti tik tam kad mes gyventume geriau!!!

Abuga buga

Ką rūkai?

Iš iliuminati sostin

Tu neteisus klone.

Tam D

Dievas sukūrė žmones pagal savo atvaizdą, todėl kitokių ir nesukūrė, neturėjo į ką pasižiūrėt. Tad teisus aš, kitokių nėra, visi ateiviai panašūs į mus…

Apie

O kaip jus manote ar karas geriau kad butu ar geriau kad nebutu?

Owldies666

Man tik kilo vienas klausimas: kodėl mes skaitome straipsnius, domimės ir komentuojam apie tai, kas neegzistuoja?

Abuga buga

O dabar mesk kompiuterį į sieną.

Martynas Dar Vienas

Evai, iliuminatai sakė perduot, kad tu prisidirbai atskleisdamas šias detales. Sakė, turėsi dabar jiems kojas ne tik plauti, bet ir gerai nusausinti kas rytą devynis amžius.

;D

;DDDDDDDD

Anonimas

Sveiki. Aš tik netyčia čia užklydau, bet noriu pasakyti, kad priklausau illuminati. Tačiau tai yra labai konfidencialu, ir daugiau nieko jums pasakyti negaliu. Bet tai yra jėga ir aš tuo didžiuojuosi. Peace out. Period.

ili 0v8

Ši organizacija iš tikro neagzistuoja.Ir tame visas jos fenomenas.Kad bet kuris iš musu galim kalbeti .Teigti jai priklausantis.Ar kurti teorijas,samokslus apie ja…Juk vistiek niekaip to patvirtinti negalime.

Taip pat skaitykite