„Žvaigždžių vaikai“ – kas jie? O gal ir Jūs esate vieni iš jų?

zvaizgdes-vaikaiŽvaigždžių vaikai gyvena mūsų Žemėje ir niekuo nesiskiria nuo kitų žmonių – nei mintimis, nei jausmais, nei praeities prisiminimais. Tačiau kai ateina laikas, jie tarsi “pabunda” ir sužino, kad yra atsiųsti iš kitų pasaulių atlikti misiją Žemėje, rašo pirmasis lietuviškas tinklalapis apie paranormalius reiškinius nso.lt.

 

Iki tol jie nieko neprisimena apie savo kilmę, praeitį ir tikslą – tol, kol jų “nepažadina” užkoduoti genai. Pabudimas gali būti ramus ir laipsniškas, bet gali būti dramatiškas su tragiškomis pasekmėmis. Atmintis atsistato (ne visiems pilnai) ir jie pradeda vykdyti savo misiją. Jie per trumpą laiką sugeba pasiekti “dvasinį” pažinimą (kuriam Žemės gyventojui prireiktų kelių gyvenimų). Ir jiems žvaigždėlaiviai, tarpgalaktinės kelionės, įvairūs psichiniai reiškiniai ir kitos gyvybės formos yra savaime suprantamas dalykas.

 

Jų nėra daug Žemėje, o jų misijos skirtingos. Jie šliejasi prie šviesaus proto žmonių padėdami jiems prisiliesti prie Motinos Žemės. Jos taip pat yra aukštesniųjų matavimų sąveikos taškai su mūsų fizikiniu pasauliu.

 

Šie asmenys yra susirūpinę tuo, kad jaučia, kad gali būti kilę iš kitų pasaulių. Jie patiria vienatvės jausmą, jausdamiesi svetimi šioje Žemėje. Jie mano, kad mūsų visuomenės normos yra niekam tikusios ir nepriimtinos.

 

Mūsų planeta negali išlikti be Dieviškojo įsiveržimo, Žvaigždžių vaikai atveria jam kelią.

 

Žvaigždžių žmonės gimsta tokiomis pat visiškos amnezijos ir bejėgiškumo sąlygomis, kaip ir “vietiniai” žemiečiai, iš tiesų tam, kad savotiškai aklimatizuotųsi planetoje ir nuodugniai pažintų jos gyvenimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Misijos forma gali būt labai individuali, išreikšta atvirai ar užslaptinta paprastume; tai gali būti žinių skleidimas, misterijų mokyklų, globalių bendrijų įkūrimas ( pav. Planetos Aktyvizacijos Organizacija, Planetary Activation Organization ), ar tyli asmeninė pagalba, pats Žvaigždžių vaiko dalyvavimas, – bet kurioje jo veikloje gali pastebėti žvaigždžių dulkių žvilgesį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žvaigždžių vaikai atsineša su savimi palaipsniui atskleidžiamus įgūdžius, skirtus sužadinti bei skatinti kiekvieno žmogaus ir visos planetos sąmonės šuolį.

 

Manoma, kad visais žmonijos gyvavimo laikais Žvaigždžių vaikai buvo siunčiamos į Žemę pagelbėti išsivadavimas iš “tamsiųjų erų”, visuotinės pažangos siekiams. Tačiau daugeliui Žvaigždžių vaikų nepavykdavo įgyvendinti savo misijų ir jie pasijausdavo, lyg pakliuvę į spąstus, – suvilioti materialaus pasaulio iliuzijų klimpdavo vis giliau į užmarštį bei negatyvios karmos spiralę. Nemažai liko nepabudę iki šiol.

 

Žvaigždžių vaikai galiausiai turi išmokti pažinti fizinį pasaulį “iš užkulisių” ir prisiminti savo tikrąją prigimtį kiek įmanoma gryniau. Aukštesniosios jėgos padeda jų pilnai transformacijai, pilnutinio savęs suvokimui. Tada jie pasiruošę įgyvendinti misiją, padėti kitoms, žemiškais saitais supančiotom sielom atpažinti savo dieviškąją paskirtį.

 

Žvaigždžių vaikai jaučiasi svetimais šioje žemėje (ypač tą pažymi Klajokliai – Wanderers, – jie dažniausiai sunkiai išgyvena savo nepritapimą ir ilgisi gimtųjų planetų, vis nesuprasdami kodėl buvo iš ten ištremti ).

 

Kaip žinia, geriausi dvasiniai siekiai padeda tobulėjančiai asmenybei išsiveržti iš siaurų ego gniaužtų, tiek krikščionis, tiek gnostikas ar budistas nustoja tiesiogiai rūpintis vien savo paties išsigelbėjimu. Jam tampa akivaizdu, kad visos gyvos būtybės planetoje tarpusavyje susietos. Jei esi šviesos dalelė, – turi šviesti kitiems.

 

Kaip tik šias idėjas puoselėja Žvaigždžių vaikai, ypač sąmoningi jų atstovai nė neužsigalvoja apie asmeninį gelbėjimąsi, nes paprasčiausiai jaučiasi ir taip esantys iš kito pasaulio.

 

Siūlome Jūsų dėmesiui ufologo, filosofijos daktaro Scott Mandelker’io parengtą anketą kurios pagalba įmanoma bent jau apytiksliai sužinoti ar turite Žvaigždžių vaiko gyslelę.

 

Paprasčiausiai atsakykite “taip” arba “ne” į sekančius 20 klausimų.

 

Scottas Mandelkeris iš savo asmeninės, eksperto bei konsultavimo patirties padarė išvadą, kad dauguma nežemiškos kilmės būtybių atitinka toliau išdėstytą profilį.

 

Jūsų vaikystė

 

1. Ar dažnai Jūs kalbėdavote, fantazuodavote apie NSO, kitus pasaulius bei nežemiškas būtybes?
2. Ar Jums nepasirodydavo keistais įprastiniai dalykai aplinkui, kaip kad ˛mogaus kūnas, dangaus spalva, visa gamta, taip pat ir architektūra bei suaugusieji?
3. Ar kada jautėte, kad Jūsų tėvai lyg ir ne visai tikri tėvai, kad ilgitės sesės ar brolio kažkur iš nežinomos vietos?
4. Ar patyrėti stebuklus primenančius sapnus, susietus su skryd˛iais, nematomais sielos draugais, teikiančiais patarimus bei apsaugą.
5. Ar kada žvelgėte į nakties dangų ilgesingai, pamanydami, “Kodėl esu toks vienišas?” ar “Kodėl aš esu čia…paimkite mane namo”?

 

Jūsų asmenybė

 

6. Ar esate švelnus, taikus, ne agresyvus – ne tik kartais, bet beveik visada?
7. Ar Jus skaudina,liūdina, kelia sumaištį žmonių blogis ir pasaulio žiaurumas?
8. Ar Jūs jaučiate, kad pinigai, valdžia bei sėkminga karjera nėra jau tokie svarbūs dalykai?
9. Ar kartais jūs nesijaučiate geriau būdama(s) tarp augalų ir gyvūnų nei tarp žmonių?
10. Ar Jūs bendrai jautrus, atidus, dosnus ir dėmesingas kitiems aplinkiniams?

 

Jūsų patirtis

 

11. Ar savo gyvenime jaučiatės skirtingu, “ne iš čia”, ar kaip nors kitaip atitolusiu nuo žmonių visuomenės ?
12. Ar patyrėte sapnų, vizijų ar NSO apsireiškimų įkvėpusių Jums tikrą dvasinę pažangą?
13. Ar sapnavote kada dramatiškas Žemės permainas, geologinius bei socialinius perversmus, pasaulio pabaigą ar ateities civilizaciją?
14. Ar jūs logiškas, ne emocionalus ir nelabai suvokiate nežabotas aistras bei troškimus?
15. Ar turėjote ryškų pakylėtą kontaktą su palankiai nusiteikusiu, maloniu, aukštai išsivysčiusiu ateiviu?

 

Jūsų interesai

 

16. Ar domitės moksline fantastika, epine fantazija, angelais, super-technologija bei pasaulio pranašystėm?
17. Ar Jūs domitės Atlantida, Lemurija, piramidėmis, “čenelingu” ar NSO ?
18. Ar domitės meditacija, alternatyviąja medicina ar tiesiog meilės bei šviesos skleidimu pasaulyje?
19. Ar tikite, kad žmonių dauguma nežino dvasinių tiesų, kurių tikrumu Jūs neabejoje?
20. Ar turite ryškų pojūtį, kad Jūsų tikslas padėti Žemei ir žmonėms?

 

Rezultatai:

 

Kiekvienam teigiamam atsakymui priskaičiuokite po 5 balus – tada, bendrą skaičių (už kiekvieną atsakymą “su klaustuku” – po 3 balus)

 

100 – 75 balų:
Mano požiūriu, Jūs aiškiai esate ateivio siela, bet turbūt tai Jūsų ir nestebina

 

75 – 25 balų:
Jūs galite būti asmenybė iš žvaigždžių, bet dar reikėtų labiau susigaudyti savyje, kaip ten yra iš teisų.

 

25 – 00 balų:
Jūs greičiausiai nesate ateivio siela, bet kodėl visgi domitės šiais dalykais?

 

Verta nepamiršti, kad galiausiai tik Jūs pats galite suvokti iš tiesų kad esate iš kitur, o žinoti savo kosmines šaknis tai dar tik pirmas žingsnis. Po jo seka esminis susigaudymas kodėl Jūs čia ir koks Jūsų tikslas.

 

Buvimas Žemėje suteikia visiems Klajokliams puikią galimybę sielos tobulėjimui, meilės ir išminties sampratų išgryninimui, galimybę padėti pasauliui savo ypatingu, nepakartojamu būdu.

 

Parengė: Lukas Devita, inf. šaltinis nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
24 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Loreta

85 balai

ateivis

Iš aplinkinių girdžiu ju pasisakymus kad esu keistas, ar ne šios žemės gyventojas , aš kartais ir taip manau, nes sunku man prisitaikyti prie žmonių, matau kaip elgėsi žmonės ne teisingai, būtent išaukština savo ego, bandžiau ieškoti draugų, bet tik sutikus toki žmogų kuris mąsto, domėsi apia mistinius reiškinius , linkę gert, rūkyt žolė, man tokia žmonės nepatinka, tad nusprendžiau likt vienas.

Ragana123

78 taskai

Austėja

95 balai :/ Taip ir zinojau……..

Nextday

Nieko keista,kad cia daug panasiu. Jauciam,kad kazkas ne taip,bandom rasti atsakymus,ieskom informacijos,todel cia ir susirinkom. O skeptikams klausimas: O ko jus cia atejote? Atsakymu? Nesamoningai ieskote tiesos,bet isorinio pasaulio balastas smegenyse neleidzia pripazinti to,kas ir taip akivaizdu ir zinoma pasamonej? Tai nekritikuokite kitu,nes jus patys is esmes esate dvasiskai akli.O praregejimas neateina per nakti. PRADZIAI tiesiog gyvenkite ir leiskite ramiai gyventi kitiems,kurie jusu poziuriu,kitokie. Nereikia saipytis is ieskanciu,nes mes visi labai mazai zinom kas mes ir kur einam.

Cipsas

93. Bet kas čia keisto? Visada taip maniau. Bet aišku… Visada yra žodis bet… Net nežinau ką manyti. Tikėti tuo? Ar ne? Aš tikiu, kad galiu būti ateivio siela. Bet tuo pačiu ir kiek keista. Kodėl tada būtent aš?

123

Kaip suprasti butent as??? Ne tu vienas toks

Scream

O as i visus klausymus isskyrus viena atsakiau taip, jauciuosi panasiai kaip tas zmogus sakantis jog zinau to ko netureciau zinoti. Viskas kas vyksta galima logiskai paaiskinti, viskas turi savo paskirti. Man labai liudna jog dauguma nesupranta to ka as suprantu ir jie laimingi.

X

Kartą sapnavau, kad man sako, kad aš nepastebiu ženklų iš aukščiau. Vėliau kažkada ant kairės rankos atsirado apgamai kaip grįžulo ratai. Manaiu, kad sutapimas, bet kartą perskaičiau straipsnį, kur iena moteris taip pat pastebėjo ant rankos grįžulo ratus. O neseniai sapne kažkas pasakė, ar aš pasakiau, kad išeinu į visatos namus, Niekad to nesu sakiusi ar girdėjusi kad kas nors apie tai kalbėtų,Keista.

Jurga

81balas . 20. Ar turite ryškų pojūtį, kad Jūsų tikslas padėti Žemei ir žmonėms? aš atsakiau NE ! yra tame tarpe vos keli , tie žmonės vertina gyvybę mūsų mažųjų draugų. Tokį komentarą paviešinsiu. ( Martusevicius tai jo ir as nesuprantu rado ir deda nesamones,tai i maisiuka an duslerkes ir viskas arba vezk uzmigdyt visiem bus geriau Patinka · Atsakyti · 1 · Kovo 19 d., 15:32 ) tokio žmogaus gyvenimas suksis dar daug kartų , jis kentęs šiame gyvenime, sekančiais periodais, jeigu ir po to, siela nesusitvarko, tai jai aplamai uždraudžiama rinktis, kadangi ji pridarė pakankamai daug klaidingų pasirinkimų.… Skaityti daugiau »

G

Mes esame visi ateivei,kaip atejom ,taip ir iseiname,esame sveciai zemeje ,ir visi turim atlikt savo Dieviska misija ,grozi ,geri meile visiems,kultura ir t.t.

Taip pat skaitykite