4-metis nurodė kur guli jo nužudytas kūnas iš praeito gyvenimo

Budizme tikėjimas reinkarnacija yra peraugęs į tikėjimą atgimimu, kur į kitą gyvenimą perkeliama ne nekintanti individuali esybė ar siela, o nepaliaujamai besimainantis psichinių ir dvasinių energijų kompleksas. Atgimimų ratas gali būti nutrauktas tik tampant buda. Tačiau budizme atgimimas nelaikomas blogiu, kadangi tikima, jog tik atgimus žmogiškuoju pavidalu, įmanoma tobulėti ir atbusti. Tikėjimo reinkarnacija šaknys glūdi Indijoje, hinduizme. Upanišados (VIII a. pr. m. e.) moko, kad kitame gyvenime reikia laukti atpildo už šio gyvenimo darbus. Daug užhipnotizuotų žmonių spontaniškai atsimena praeitus gyvenimus. Reikia pasakyti, kad hipnozės metu kilę prisiminimai dažnai tebūna fantazijos, nors patys užhipnotizuotieji tiki jų teisingumu. Be to, pasakojimai dažnai būna migloti ir apie pernelyg senus laikus, kad būtų galima objektyviai patikrinti. Todėl hipnozės metu gauti įrodymai yra mažiau patikimi.JAV Misūrio valstijos mieste gyvena sveikas 4-metis berniukas, kuris iš savo bendraamžių būrio išsiskiria tuo, kad teigia atsimenąs savo praėjusį gyvenimą ir mirtį.
 
Berniukas tikina, kad praėjusiame gyvenime jis buvo afroamerikietis vyras ir gyvenano Džefersono Sityje (Misūrio valstijos sostinė) kol jo nenužudė, o kūno neužkasė po tiltu. Viskas tikriausiai taip ir liktų kalbų lygmenyje, tačiau JAV pareigūnai atkasė nužudyto žmogaus kūną būtent toje vietoje apie kurią ir pasakojo keturmetis.
 
Pirmoji apie sūnaus praėjusį gyvenimą išgirdo mama, o vaikas apie tai prabilo dvejų, vos išmokęs kalbėti.
 
“Jo pasakojimai apie ankstesnį gyvenimą prasidėjo iš karto kai jis išmoko kalbėti”, – žurnalistams pasakojo berniuko mama.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Viena diena jis priėjo prie manęs ir paklausė ar negaliu užkasti jo kūno kuris guli po tiltu”, – susijaudinusi žurnalistams lemtingos dienos aplinkybes pasakojo berniuko motina.

 

“Iš pradžių negalėjau suprasti ką jis turi omenyje, pradėjau su juo kalbėtis, bandžiau nukreipti jo mintis į kitas temas, tačiau jis ir toliau kiekviena diena prašė manęs jį surasti ir užkasti.”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nors berniuko mama ilgai nesuprato apie ką kalba jos mažylis ir aiškino jam, kad jis yra čia ir, kad negali jo užkasti, berniukas netikėtai pareiškė, kad užkasti reikia ne jo dabartinį kūną, o kitą, kuri kažkada turėjo.

 

Pradėjusi domėtis berniuko pasakojimu, motina susisiekė su profesoriumi Richardu Craigu kuris daugiau nei 15 metų tiria vaikų pasakojimus apie praeitus gyvenimus ir yra išleidęs ne vieną knygą apie reinkarnaciją ir jos įrodymus.

 

Po to kai su vaiku pradėjo bendrauti patyręs ekspertas, paaiškėjo daug dalykų. 4-metis papasakojo, kad gyveno tame pačiame mieste tik kitame jo rajone, pasakojo apie paskutinius savo gyvenimo metus, teigė, kad jo oda buvo labai tamsi, ir vis primindavo, kad ji nužudė negeri dėdės.

 

Visų nuostabai berniukas net tiksliai nurodė tiltą po kuriuo kaip jis teigė yra užkastas kūnas.

 

“Jis negalėjo mums pasakyti tilto pavadinimo, todėl tiesiog važinėjome su juo po apylinkes ir tikėjomės, kad jis kažką prisimins. Po kurio laiko kai artėjome prie vieno Džefersono Sičio miesto tilto jis ramiai pasakė, kad kūną rasime čia.”, – pasakojo prof. Richardas Craigas.

 

Po bendruomenės prašymo policija pradėjo kasinėjimo darbus ir po kelių valandų aptiko žmogaus griaučius su durtine žaizda krūtinėje.

 

policija-jav

 

“Kiek laiko palaikai gulėjo užkasti kol kas sunku pasakyti, tačiau ekspertai teigia, kad ne mažiau 5 metų. Taip pat per pirminę žandikaulio analizę pavyko išsiaiškinti, kad palaikai priklausė maždaug 30-50 metų afroamerikiečiui, tačiau žinoma reikia palaukti galutinių išvadų”, – vietos žurnalistus informavo policijos pareigūnas.

 

Paprašytas pakomentuoti kaip berniukas galėjo žinoti apie užkastą po tiltu kūną, pareigūnas neslėpė nuostabos ir prisipažino, kad tai išskirtinis įvykis.

 

“Nežinau, nežinau kaip viską paaiškinti. Mums berniuko mama pasakojo, kad vaikas apie užkastą kūną pradėjo pasakoti būdamas vos dvejų metų amžiaus. Tai yra neįtikėtina. Dirbu policijoje jau 20 metų, tačiau toks įvykis pirmas per visą mano karjerą ir turiu pripažinti, kad jis pakeitė mano požiūrį į kai kuriuos dalykus. Tikriausiai ne viskas turi paaiškinimą mūsų pasaulyje.”, – mįslingai savo mintį užbaigė pareigūnas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
22 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
agnI

As prisimenu savo vyra buvau nuzudyta septinta menesi nestumo …..CIA vienas is seniausiu Mano gyvenimu kazkur nuo graikijos ar romenijos laikas senas nes drabuziai is drobes.

Magdeliete

Viska tai tiesa, nes yra zmoniu, kurie net prisimena, kaip patys pasirinko tevus.

Torex

Kaip ir Janas pasakė, jo versija įtikinamiausia. Gali būti, kad tėvai prieš 5 metus nužudė žmogų, ir kai gimė sūnus jį išmokino būtent taip kalbėti. Įdomu, kodėl tokia versija nešovė policijai?

nesvarbu

Nors netikiu bet gal ir gali buti

nesvarbu

Na aš aplamai netikiu tokiais dalykais bet žiauriu

diena

Manau, berniukas gyvena pirma ir vieninteli duota gyvenima Zemeje. Per ji kalba dvasia to, kuris jau perejo savo gyvenima. Per ji to afroamerikiecio dvasia ir pasakoja savo istorija, o ne berniukas apie save

diena

Kodel kalbama apie praeita gyvenima? gal afroamerikiecio dvasia, isikunijus i berniuka, pasakoja savo istorija?

gabija

Dievas mums dave kita gyvenima kad is skaistyklos pereitumem i roju savo antro gyvenimo gerais darbais.

Maladec ;-)))

Gal tas vaikas pasakys kur mano kūnas praeito gyvenimo ?

;D

kaip visada pilna egzpertu :DDD

Taip pat skaitykite