Tėvų prakeiksmas – kas atsitinka kai tėvai prakeikia savo vaikus?

tevai-prakeiksmasGiminės ir tėvų prakeiksmas – tai ne vienas ir tas pats. Tėvų prakeiksmas – iš kategorijos prakeiksmų, kai būna pačios sunkiausios pasekmės. Čia įeina visokiausi šeimyniniai barniai, kai barantis visai negalvojama kas sakoma. Tarp kitko, suveikia, iš pažiūros visai nekalti žodžiai.

 

Viena motina supykusi suriko ant kūdikio: “Kad tave velnias nujotų!”. Nereikėjo laukti kol dukra suaugs, o ją pavogė ir išnaudojo iškrypėliškiems tikslams. Atrodytų, nekalta frazė, tačiau koks skausmas ir kokios pasekmės.

 

Gerianti ir valkataujanti motina ant savo sūnaus ištisai šaukdavo: “Kad tu nudvėstum, parazite!”, o naktimis, atsivedusi eilinį kompanioną, išvydavo berniuką į laiptinę esant bet kokiam orui, apšaukdama “prakeiktu išsigimėliu”, o kartais ir visai necenzūriškai. Vieną tokią naktį berniukas peršalo, susirgo plaučių uždegimu ir gydytojams nepavyko išgelbėti jo gyvybės.

 

Tėvų prakeikti vaikai pasmerkti daugeliui gyvenimo sunkumų. Jeigu jūs kartojate vaikui, kad jis kvailas ir aplamai, šeimos nelaimė, taip ir bus. Niekas kitas, išskyrus tėvus, prieš kuriuos jų vaikai energetiniu atžvilgiu visiškai bejėgiai, negali taip “sėkmingai” įnešti neigiamą informaciją į augančio žmogaus energetinį lauką, iškreipdami jo likimą, pakenkdami sveikatai. Pirmas patarimas tėvams: niekada, jokiomis aplinkybėmis, neišliekit savo blogos nuotaikos ar susierzinimo ant vaikų.

 

Kalbant apie tėvų prakeiksmo jėgą, yra ir visai priešingas reiškinys – didžiulė jėga tėvų maldos už sergančius ar iškrypusius iš kelio vaikus. Būtent tėvų malda gelbėja ten, kur bejėgis net pats geriausias žiniuonis.

 

Greitai ir griaunančiai tėvų prakeiksmas veikia todėl, kad yra giminingas kraujas, bendras šeimos energetinis fonas ir nėra reikalo organizmui pasistatyti energetinę apsaugą. Tokiems prakeiksmams priskiriami ne tik tėvų prakeiksmai vaikams, bet ir bet kurie tarp šeimos narių ištarti prakeiksmai – tai ir vaikų tėvams, brolis ant brolio, sesuo ant sesers ir t.t.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Labai dažnai tėvų prakeiksmai pereina į giminės prakeiksmą:

 

– Prakeiksmas už pasileidimą (prieš tėvų valią pasirinktas partneris) priveda prie tokio giminės prakeiksmo, kaip “celibato vainikas”, gimsta vaikai su raidos sutrikimais, ir atidirbti už tai reikia septynioms kartoms.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Nepasidalino šeimos turto – giminėje gimsta sergantys psichinėmis ligomis nariai.

 

– Brolis prakeikia brolį – bus giminėje prakeiksmas ir polinkis chroniškam alkoholizmui.

 

– Sesuo nepasidalino su seserimi vaikino – giminės prakeiksmas “celibato vainikas” ir išvaizda tokia, kad tikrai nepavydėsi, net penkioms kartoms.

 

– Vaikai prakeikė tėvus – giminės prakeiksmas ir vaikų mirtingumas, išmirimas giminės.

 

Atminkite, kad žodžiai perduoda mūsų minčių energiją, valią, todėl jais galima sukelti ne tik teigiamą, tačiau ir stiprų neigiamą poveikį, kuris privers kentėti ne tik jus pačius, bet ir artimuosius.

 

Autorė: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sara

Tevai vaikui yra svarbesni už Dieva, todel jei jau pasakei kokį bloga zodi vaikui-tai jau ir prakeikei. Ir cia atsiprašymas nepades, reikia labai atgailauti.

kristina

Ant savo artimo isvis negalima jokio blogo zodzio sakyti, baisi nuodeme.

Pyktis.

Visiski pezalai ble. Esu prakeikinejas keleta zmoniu (ot dusi) linkejau viso ko blogiausia :D ir nihuja jiems nieko neatsitiko. Net nzn gal kokia pentagrama issipaisyt :D ar ka kad suveiktu. Gal su satana pagalba bus efektas :D nes kiek besnekejau kik visko linkejau nu kaip nieko taip nieko…o linkejau su didele neapykanta ir nieko… :( :D

Sveikinimas

>> linkejau viso ko..

Ar čia per Lietuvos Valstybės archaišką “linkėjimų koncertą”?

.. kas nesuprato: linkėti tu neturi nei teisės nei galimybės, tu gali tik pasveikinti!

Jone

Pats ant savęs prisilinkejai ,o ju net nepasiekė

Pastebėjimai

Bet kokiu atveju, materializuojasi ne tik žodžiai, bet ir mintys ir ypač jei tai vyksta giluminiam dvasiniam lygmenyj. Grįžtamos pasekmės garantuotos.

zmogus

Bet kai jus nusišnekat dėl tokių nesamonių tipo jau pasakė bloga žodį ir prakeikė tavę. Gal jūs biški atsigaukit ir nebetikėkit tom vaikų pasakom

Matilda

Gal kartais kam nors netycia isprusta tas negeras zodis, pikcio busenoje. Jei taip atsitinka, ar yra budu kaip tai atitaisyti ?

Areja

Taip, yra.

Jone

Reikia atsiprašyti ne tiesiogiai tų žmonių kuriuos keikiai

O

Kaip nujimti tuos prakeiksmus kaip suzinoti ar nesi prakeiktas ir t.t

Areja

Yra tam tikri ritualai. Nuima net giminės prakeiksmą bei vadinamąjį celibato/ nekaltybės vainikėlį.
Bet geriausia yra atgaila ir malda.

Laima

aciu kad priminet zmonems, pykcio apimtas kartais viska pamirsti

Jolita

Aciu, kad priminet
Zodis ir mintis is tikruju turi kuriancia galia
O as suneli daznai zioplu pavadinu- visalaik kazka pameta…. matau, kaip tas jautruolis net susiguzia. O tikrai nevertu. Jei dazniau prisimintume, gal reciau issprustu zeidziantys zodziai. Bukime svaresni mintyse…. vaikystej mamos kartojami pikti zodziai vos neprivede iki savizudybes. Vis paskutinius laiskus rasydavau. Tai daro itaka visam gyvenimui
….

Alina

Zodziai turi galia ir ji be galo stipri..todel reikia apmastyti pries ka nors sakant.

Dalelė

Pirmiausia reikia suprasti: vaikas nėra nei tavo daiktas nei tavo nuosavybė. Tėvai tėra žmonijos ilgo gyvenimo kelio dalelė.

Taip pat skaitykite