Žaibišku greičiu plinta naujas iššūkis: vaikai bando prisišaukti demoną

demonMaždaug prieš mėnesį vaikų ir paauglių tarpe išpopuliarėjo „Kylie Jenner lūpų“ iššūkis. Mažieji įniko į lūpų putlinimo žaidimą. Procesui įgyvendinti buvo naudojami nedideli alkoholiniams gėrimams skirti stikliukai. Į stiklinaitę įtrauktos lūpos po kelių minučių ištindavo, zona apie jas pamėldavo. Kai kuriems po tokių išdaigų prireikė net medikų pagalbos.

 

Tačiau apie tai jau galime pamiršti. Mados kinta greitai. Vaikų (ir ne tik) tarpe dabar žaibišku greičiu populiarėja Charly iššūkis. Ant popieriaus lapo sukryžiavus pieštukus kviečiamas meksikietiškasis demonas. Sakoma – „Charlie Charlie, ar tu čia?“ Po kelių tokių kvietimų, dvasia neva apsireiškia ir pasuka vieną iš pieštukų.

 

charlie

 

Žmonės šį spiritizmo seasą pritaiko ieškodami atsakymų į rūpimus klausimus. Du lapo kampus pavadina žodžiu „taip“, kitus du – „ne“ ir, pakvietę demoną, stebi į kurią pusę pasisuks rašiklis. Vaikai drąsiai atlieka šį procesą ir vaizdo įrašais dalijasi „Twitteryje“. Vieni juokiasi, o kiti pakraupę lekia kuo toliau.

 



 



 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
19 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Damn

Nesąmonė. Juk ir demons nespėja atsakyti į visus klausimus, kai juos užduoda keli šimtai vaikų (ir ne tik) iš viso pasaulio kas minutę. Logika, mielieji.

Lolita

:) komentarai linksmi kol pats nepabandai…
Man buvo 16 metų, dabar 50 ,daugiau niekada dvasių nebekviečiau..Burtai panašųs,naudojom knygą ir žirkles..Buvo linksma,kikenom su draugėm ,kol dvasia nesutiko išeiti…

Dzukiukas

Aš bandžiau galvijai pavyko bet pasirodo draugai pūtė bet nebandykit šokas koks buvo vaidentis pradėjo paskui kitą dieną pamirsau viską

XD

visiška nesąmonė parašo parašo o paskui verkia kad prisišaukia demonus

to apgailetina

kas didesni nevykeliai, ar tie kurie daro nesamones, ar tie kurie skaito kaip kiti daro nesamones?

Cerlis

Geras

nu ka as galiu pasakyti

NESAMONE

Synkas

Geriausiai cia:

-Charly charly are you gay?

Charlis pasuko rodykle ties yes. :DDDDD

Bambuks

You got a pedik demon better luck next time

apgailetina

Kazkokie zemo intelekto nevykeliai kurie neturi ka veikti ir uziimineja visokiom nesamonem.

Erika

Nesamone čia yra papučia ir pasisuka

Taip pat skaitykite