Mama filmuojant savo sūnų užfiksavo naminuką?

vaikas-gyvisNors vaizdo įrašas darytas 2011 metais į viešumą jis pateko tik pernai. Trumpo įrašo autorė vardu Silvia 2011 metais nusprendė įamžinti savo vaiką virtuvėje ir net nesitikėjo, kad jai pavyks užfiksuoti keistą, mažą, žmogų primenantį padarą.

 

Anot motinos žodžių, ji kartu su savo vyru dažnai pastebėdavo, kad jų sūnus Benjaminas savo kambaryje nežinia su kuo bendrauja. Pora visuomet galvodavo, kad vaikas tiesiog žaidžia su įsivaizduojamu draugu, tad per daug demėsio į tai nekreipė. Tačiau viskas pasikeitė po to, kai Silvijai pavyko užfiksuoti mažą, greitą padarą.

 

Silvija prisipažįsta, kad iš pradžių pagalvojo, kad tai buvo viso labo didelė žiurkė, tačiau po to kai peržiūrėjo vaizdo įraša, ją ištiko šokas.

 

Ekspertai kurie nagrinėjo įrašo autentiškumą neturi vienareikšmiško atsakymo ar jame buvo panaudoti spec. efektai.

 

Paranormalių reiškinių tyrėjai taip pat nežino ką moteriai pavyko užfiskuoti. Kai kurie teigia, kad tai galėjo būti naminukas, nykštukas ar kitas iki šiol kriptozoologų neištirtas gyvis.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Ar man vienai jisai labai mielas?

Jsjwjwjjwjwjwjjdjduxnbdrhid

Čia mano brolio bumsis

.

Čia mano katinas buvo

alahu akbar

Įdomu iš kur sešėlis. Jei jis yra nematomas, tai reiškias nuo jo šešėli nekrenta…. Video autorius matyt persistengė su photoshopu biški.

montazas...

Jo pas mane namuose ir gi tokie begioja:DDDD

montazas...

Kazkas cia rase kad vaiko veido nesimato del bogos kokybes,nesimato todel nes vaikas kaip matet nepilnametis,o gal seip tevai nenorejo viesint.

greivis

Ale kazkodel net ir siais laikais visos anomalijos nufilmuojamos kazkodel su itin prastos kokybes aparatu :D ir cia priartinus net kudikio veido iziuret neimanoma:Ddddd tai kaip cia

Anonimas

debi.lai cia anomalija.lt – ju toks ir tikslas pranesti apie anomalijas. o jau tiketi ar netiketi cia jau jusu reikalas, niekas tiketi ir nevercia.

as zinau

jums dar nedaeina turbut ir nieko nesuprantat,tokie fake video daromi tam kad butu kuo daugiau perziuru,uz tai uzdirbt galima pinigus,toki spec efekta pridet vieni juokai su dabartinemis technologijomis.

Sam

Sitas puslapis po truputi degraduoda.. Kuo toliau tuo didesni bullshit imeta cia.

Paradigm Shift to skyrmiz

Tu, Skirmantai, straipsnį apie naminukus gali rasti toj pačioje anomalija.lt tiesiog paieškok straipsnio kur, lyg tais namų sargais jie pavadinti. Tai ten ir parašyta jog jie plaukuoti.

Taip pat skaitykite