Vaistai nuo vėžio, alternatyvus kuras arba tai, kas jau išrasta, tačiau slepiama

isradimaiProgresas, kaip žinia, nestovi vietoje, o juda į priekį. Tačiau kažkodėl per pastaruosius 100 metų neatsirado alternatyvos benzinui, nebuvo sukurti vaistai nuo vėžio, nebuvo surastas būdas pamaitinti planetos gyventojus. O gal visa tai jau atrasta? Bet juk jeigu atrastų. Tai būtinai pritaikytų ir visi mes gyventume laimingai, argi ne taip? – Klausia alternatyvių naujienų portalas versijos.lt

 

Alternatyvus kuras

 

Apie ekologiškesnį ir pigesnį kurą kalbama jau kelis dešimtmečius, tačiau tai taip ir lieka kalbomis. Kad ir tas pats vandenilis – jis dega ne blogiau už benziną, o jo degimo produktai kur kas mažiau nuodingi. Kai dėl šių dujų išgavimo, tai gamtoje jų labai daug, o gavybos procesai žinomi ir plačiai naudojami pramonėje.

 

Kaip kontrargumentą vandenilio naudojimui pateikia jo sprogumą ir tai, kad važinėtis su baku, užpildytu sprogstamomis medžiagomis, mažų mažiausiai nejauku. Tačiau argi benzinas nesprogus? Be to, esama vieno seno būdo, kaip išgauti vandenilį iš vandens – elektrolizė. Tikriausiai, esant šiokiam tokiam norui ir finansavimui, galima būtų sukurti nedidelį įrengimą, kuris iš vandens išgautų vandenilį ir perpumpuotų jį į degimo kamerą automobilio variklyje. Ir tada sprogimų problema būtų išspręsta.

 

Kam ir kodėl nenaudingas perėjimas nuo naftos produktų prie kuro iš vandens, manau, aiškinti nėra prasmės.

 

“Neišgydomas vežys”

 

Rugsėjo pradžioje tarptautinė nekomercinė organizacija „Pasaulinis vėžio tyrimų fondas“ paskelbė duomenis, pagal kuriuos pasaulyje kasmet užregistruojama apie 12 milijonų vėžio atvejų. Naujų pacientų gydymas šiuo momentu vertinamas 286 milijardais dolerių per metus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tačiau 1983 metais onkologas Tulijus Simončilis gydė vieną italą, vardu Genaras Sangermanas, kuriam gydytojai prognozavo mirtį po kelių mėnesių nuo plaučių vėžio. Netrukus šis žmogus visiškai išgijo. Vėžys dingo. Įkvėptas sėkmės ir su kitais pacientais naivusis Simončinis pateikė savo duomenis Italijos sveikatos apsaugos ministerijai, vildamasis, kad ten prasidės klinikiniai tyrimai ir bus patikrinta, kaip veikia jo metodas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau Italijos medicinos isteblišmentas ne tik neišnagrinėjo jo tyrimų, bet dar ir atėmė gydytojo licenciją už „pacientų gydymą vaistais, kurie nebuvo patvirtinti“. Masmedija pradėjo prieš jį kampaniją, išjuokdama jį asmeniškai ir liedama purvus ant jo metodo. Netrukus jis trims metams pateko į kalėjimą už tai, kad neva „žudė savo pacientus“.

 

Medicinos „šviesuliai“ pareiškė, kad onkologijos gydymas natrio bikarbonatu yra „kliedesys“. Ir tai tuo metu, kai milijonai pacientų miršta kankinama mirtimi nuo „pasiteisinusios“ ir „nekenksmingos“ cheminės terapijos.

 

Praėjus tam tikram laikui, jis tęsė savo darbą. Dabar jis žinomas iš nuogirdų ir iš interneto. Šis daktaras gydo labiausiai užleistus onkologijos atvejus paprastu ir pigiu natrio bikarbonatu. Kai kuriais atvejais procedūros trunka mėnesius, kai kuriais – viso labo kelias dienas. Neretai Simoničinis tiesiog papasakoja žmonėms, ką reikia daryti telefonu ar elektroniniu paštu. Jis netgi nedalyvauja gydyme asmeniškai ir vis tiek rezultatas pranoksta visus lūkesčius.

 

Pasikartosime: išlaidos vėžio gydymui šiandien siekia 286 milijardus dolerių per metus arba 783 milijonus dolerių per dieną. Pakelis natrio bikarbonato kainuoja nuo 2 centų iki dolerio už kilogramą. Manau, komentarai nereikalingi.

 

Maisto stygius

 

Egzistuoja absoliučiai melagingas teiginys, kad planeta perpildyta gyventojais ir kad trūksta maisto. Bado problema Afrikoje, Azijoje ir Pietų Amerikoje, atvirai, kalbant, slypi visai ne tame, kad planeta negali mūsų išmaitinti.

 

Kalba netgi ne apie tai, kad reikia pasiųsti į Afriką viską, ko patys nepajėgiame suvalgyti. Nors tai ir išspręstų šią problemą, yra kur kas paprastesnis ir patikimesnis būdas tai padaryti – išsiauginti pakankamai maisto.

 

Ir vėlgi – dar 1960 metais Anglijoje buvo atrastas būdas taip apdoroti sėklas, kad derlius padidėdavo kelis kartus. Metodą atrado L. R. Habardas, eksperimentuodamas su augalais. Tuo pat metu jis atrado, kad augalai gali jausti skausmą. Pastarasis faktas buvo plačiai nušviestas, o štai derlingumo padidinimo eksperimentų rezultatai buvo nuslėpti.

 

Teorijos ir sąmokslai

 

Reali problema slypi visai ne tame – esama sąmokslo, ar ne. Netgi jei sąmokslas egzistuoja, tai jis tėra tiktai kitos, kur kas didesnės problemos pasekmė. Jos pavadinimas – egoizmas. Kai žmogus nieko aplinkui nemato, išskyrus nuosavus poreikius (be to – būtent šio momento poreikius), jis pradeda ginti savo reikalus, darydamas žalą tūkstančių ir milijonų žmonių interesams. Juokingiausia ir tuo pat metu liūdniausia yra tai, kad toks žmogus naikina tame tarpe ir savo paties ateitį.

 

Vienintelis būdas pakeisti tai, kas mums nepatinka – tai liautis daryti tai, ką mums taip aktyviai bruka buki serialai ir įvairaus plauko psichologai. O būtent – reikia neužsisklęsti savyje. Apsidairykite aplinkui – kiekvienas žmogus, kurį jūs matote, įtakoja jūsų gyvenimą. Kažkuris daugiau, kažkuris mažiau, tačiau įtaką daro visi.

 

Ir kiekvieną kartą, kai jums teks pasirinkti, kaip elgtis, paklauskite savęs, ar norėtumėte, kad kas nors taip pat pasielgtų su jumis. Beje, jei atsakymas bus „Man vienodai šviečia“, galite traktuoti jį kaip neigiamą.

 

Esu tikras, kad jeigu bent pusė šios šalies gyventojų pradės rūpintis ne vien savo interesais, bet ir visuomenės, kurioje gyvena interesais, gyvenimas visiškai pasikeis. Tada vieną gražią dieną mes pamatysime maisto gausumą ir išnykusias neišgydomas ligas, pigius degalus ir daugybę kitų puikių dalykų.

 

versijos-logo

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
TIESA

Reikia nustoti naudoti cheminį -biologinį ginklą ir vėžio neliks bet taip nebus pasaulis taip sukurtas vieni ateina kiti išeina

kristina

O man pries daug metu buvo kazkokie keisti augliai ant pado ir negalejau vaikscioti, tai keleta kartu poliklinikoje man koja spinduliavo su kazkokiu tai aparatu ir tie augliai isnyko!

REGINA

Mano vyras sirgo veziu 3 stadija zarnyno – buvo operacija, po to chemoterapija ir gere aviacini zibala su bioalyva, dabar sveikas- dirba

RIMA

Mano vyras sirgo veziu,3 stadija zarnyno, bet po operacijos buvo chemoterapija ir gydesi aviaciniu zibalu su bio-alyva ir aciu dievui, jau keleri m.kaip isgyjo ir jauciasi gerai – dirba

Lmt

Kai norima isnaikinti4 mLRD pasaulio gyventoju ili 2050, kas gi daleis, kad zmonijai butu atidengtos paslaptys

as

Nu apie alternatyvu kura tai skele gabala … masinoje galetu buti elektrolizes aparatas ,kuris gamintu vandenili… alio .. tokiam aparatui” ISMAITINTI” reikia daugiau energijos , nei gausime sudegine issiskyrusi vandenili…

D_Tomas

Pagal antraste,turetubuti straipsnis apie kanapes. Nes jos ir naikina vezi ir yra alternatyvus kuras ir dar simtai kitu naudingu dalyku.

Rick Simpson Oil. Pagooglinkit kam reikia vaistu nuo daugybes ligu ir kurie neturi jokio salutinio poveikio ir yra labai pigus jei lygint su chemija..

jurate

visi mano pazistame, sirge veziu, gydesi chemoterapija, deja, visi ir mire.O siaip, mirsta 3 is 4 nuo chemoterapijos.Tai savaime suprantama, kad xmones nori atrasti kitu gydymo budu

Owldies666

Dėl vėžio galima iš dalies sutikti, kas čia parašyta. Bet reikia nepamiršti, kad vėžys būna įvairių formų, ir ne kiekvienai tinka tas pats gydymo būdas. Chemoterapinis gydymo būdas padaro daugiau naudos, nei žalos, o žalą galima atitaisyti. Visiškai nenuostabu, kodėl vėžio gydymas toks brangus – įrangai reikia skirti labai daug pinigų. Onkologinių ligų specialisto J. Ruolios nuomonė, kad reikia jungti chemoterapiją, spinduliavimą ir natūraliąją mediciną, atrodo efektyviausiai. Čia išsamiau: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmogus_ir_medicina/S-29617/straipsnis/Komentarai-apie-samokslo-teorijas-vezys-negydomas-tycia-chemoterapija–genocidas?l=2&p=1 Kas dėl bado problemos, tai pasiūlytas derliaus didinimas čia visai ne į temą. Maisto netrūksta. Vien JAV kiek tonų jo išmetama, būtų įdomu sužinoti. Esmė yra tame, kad to maisto… Skaityti daugiau »

giedriu

Man manatrodo kad mano mociute mire rudeni

Taip pat skaitykite