Rusijos daugiabučių gyventojus ir toliau gąsdina juodi padarai

juodas-padarasPrieš metus rašėme, kad Rusijos gyventojai vienas po kito praneša apie pastebėtus keistus juodus padarus primenančius didžiulius vorus. Pirmą kartą apie juos buvo pranešta jau prieš 5 metus. Nors dažniausiai šiuos padarus nepavyksta užfiksuoti, internete pasirodė jau antras vaizdo įrašas kuriame liudininkas filmuoja tai, ko kol kas negali paaiškinti niekas.

 

Juodi padarai dažniausiai pastebimi laipiojantys ant daugiabučių gyvenamųjų namų. Manoma, kad padarų dydis gali siekti net iki keliasdešimties metrų. Maža to jie sugeba labai greitai susimažinti ir įlįsti į mažiausius plyšius. Kol kas nežinoma kuo jie minta.

 

Kriptozoologai aiškina, kad šie padarai gali gyventi kiekviename bute, o keičia dydį tik tam, kad lauke jų nesuvalgytų paukščiai. Tuo tarpu ufologai tvirtina, kad tai greičiausiai mūsų kaimynai iš kokios nors tolimos žvaigždės.

 

Žemiau pateikiame naujausią vaizdo įrašą kuriame užfiksuota paslaptinga būtybė:

 



 

Nors specialistai išnagrinėjo vaizdo įrašus, tvirtinti, kad tai viso labo montažas – nesiryžta ir kol kas nuo oficialių pareiškimų susilaiko.

 

“Gulėjau lovoje ir staiga mėnulio šviesa kažkas užstojo. Galvojau, kad tai debesys, bet kai įsižiūrėjau labai išsigandau. Tai buvo tarsi didžiulis voras kuris kelioms sekundėms sustingo ant mano lango. Kai tik atsikėliau iš lovos jis staiga pajudėjo ir daugiau jo nebemačiau” – taip dar 2013 metais tvirtino Marija iš Sankt Peterburgo.

 

2013 metais užfiksuotas juodas padaras:

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dzukiukas

Cia arba fake arba SuperMoteris xD Nes taip ziauriai atrodo xD Ir lanksti dar.
Arba rimciau fake arba ateive lanksti moteris

DrunkCat

Juk čia akivaizdus fake

lolo

Nejuokinkit zmoniu anomalija.lt

sapnas

Video tas pats, tik apverstas.

...

Matėm palangoj. Pabėgom iš namų miegoti kitur.

ApelsinasForYou

Žmonės nepykit, bet dabar jum pasakysiu kai ką kitokio kas yra logiška ir paneigs visus apvertimus. Abu yra netikri dėl to, kad jei žmogus filmuoja, tai jis stengsis kuo ilgiau filmuoti norimą objektą, bet čia žmogus filmavo ir laukė kol padaras pats ateis į kadrą. Pagalvokit ar patys lauktumėt kol jis pats ateis ar stengtumėtes kuo daugiau surinkt informacijos apie norima objektą?

Paradigm Shift

Abudu “nauji” video apversti kojom senesni. O šiaip kaip visada: su tokia prasta kokybe gali ten ir slendermeną ižiūret. :D

lins

abu video tiepatys, tik pirmas apverstas, nes medis aukstynkojom.

ApelsinasForYou

Pagalvok dar kartą… Juk tai ne eglė, kad šakos augtu žemyn. Įsižiūrėk į balkonus

Kire

To ApelsinasForYou

Pažiurėk į namo šviesas.. Ir suprasi kad tai yra tas pats video tik apverstas.

Laido riteris
**

Kodėl man atrodo kad abiejose video jis juda vienodai tik iš kitos pusės? Ar čia sutapimas koks

Taip pat skaitykite