18-metė amerikietė ketina tekėti už savo tėvo ir susilaukti vaikų

vestuves18-metė amerikietė per vieną interviu atskleidė, kad planuoja ištekėti už savo biologinio tėvo ir susilaukti vaikų. Jie susitikinėjo dvejus metus. Tiesa, prieš tai 12 metų mergina jo buvo nemačiusi.

 

Mergina, kurios tapatybė neatskleidžiama, „New York Magazine“ pasakojo apie savo romantiškus santykius su biologiniu tėvu.

 

Ji tvirtino, kad jų planuose – ir vaikai.

 

Mergina pasakojo, kad tėvas susisiekė su ja per socialinį tinklą „Facebook“, kai ji dar mokėsi mokykloje. Netrukus jiedu susitiko – ji nuvyko savaitei paviešėti pas jį.

 

Po savaitės, kurią praleido kartu, 18-metė tvirtino, kad jiedu turėjo seksualinių santykių, o tuomet pradėjo susitikinėti.

 

„Visi iš mano motinos pusės žiūri į mus kaip į tėvą ir dukterį“, – sakė ji leidiniui. „Tie, kurie žino, kad jis yra mano tėvas, ir kad mes susižadėję (tai žino ir jo tėvai), mato, kad esame laimingi ir laukia mūsų vaikų – jie elgiasi su mumis kaip su įprasta pora“, – tęsė pasakojimą apie savo santykius su biologiniu tėvu mergina.

 

Po vestuvių jauna moteris planuoja išvykti į Naująjį Džersį, kur kraujomaiša yra įteisinta.

 

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sara

O siaube. Isprotejusi mergaite…

Paradigm Shift

Daktare Votsonai, tai elementaru. Iš tiesų parašyta: “iki 12 metų jo nemačiusi”. Tai va! Iliustruotam moksle rašė, kad žmogus nejaučia lytinio potraukio asmenims su kuriais augo ligi lytinės brandos. (mergos bresta nuo 11 metų.)

vaida

Tai turi konkretu pavadinima-kraujomaisa, bet toj durniu
Amerikoj viskas galima….Slykstu ir kraupu skaityti

fenix

nu va cia tai grynu gryniausia anomalija

SWAT

lempa sukurta kad skaityt daugiau :D

Paradigm Shift

Kick out the epic motherfucker!

DrunkCat

Čia jau viršūnė…Nu bet neveltui Amerika

illuminati

dede Adolfas sieke isgrynint baltaja rase – jis laikomas blogu.. nūdieną skatinama visokeriopa tolerancija, ko pasekoje apsigimimai ir mutacijos. jei taip ir toliau tai po kokiu 50-100 metu bus sprendziama jau ne tolerancijos problema, o siekiama sutvarkyt(arba ne…) sitokiu istvirkavimu su dnr padarinius. o kur dar visi maisto priedai, vaistu salutiniai poveikiai radiacija, antifa, negrai, nelaimingi bembiai su juos ginancia peta(kuri negalvoja jog ir augalam skauda… hi…hi…) zodziu pasaulis ritasi, o mes kartu su juo! teisingai juk reik lygiuotis i vakarus. o ir rytuose gerasis dede putka nebeilgai sulaikys besiverziancia vakru kultura… greit i istorija isirasys kazkas panasaus i “zydroji… Skaityti daugiau »

autoriusnusisneka

turbut tik man vienam pasirode kad internetas pradejo “aukleti” „Tie, kurie žino, kad jis yra mano tėvas, ir kad mes susižadėję (tai žino ir jo tėvai), mato, kad esame laimingi ir laukia mūsų vaikų – jie elgiasi su mumis kaip su įprasta pora“ . kuo toliau tuo daugiau ir didesniu nukrypimu rasoma spaudoje, baisu kad tuoi tai gali tapti “normalu”

Delan

Lemtingas posukis in real bus :D

Damn

Bus. Kada nors tikrai bus.

Taip pat skaitykite