Vangos pranašystė pildosi? Ebolos virusas jau plinta po Europą

vangaJungtinių Tautų darbuotojas, užsikrėtęs Ebolos virusu Vakarų Afrikoje, mirė po to, kai praeitą savaitę buvo atvežtas gydyti į Vokietiją, antradienį pranešė ligoninė.

 

„Ebolos karštine sirgęs pacientas mirė praeitą naktį Šv.Jurgio ligoninėje Leipcige. Nors buvo teikiama intensyvi medicinos pagal, o medicinos personalas dėjo visas pastangas 56 metų JT darbuotojas mirė dėl sunkios infekcijos“, – sakoma jos pranešime.

 

Internete vis garsiau kalbama ir spėliojama ar tik ne apie Ebolos virusą kalbėjo garsiausią aiškiaregė Vanga? Vienoje iš savo pranašysčių akloji aiškiaregė kalbėjo apie tai, kad Europą bus užkrėsta mirtinu virusu. Pasak moters, dėl jo poveikio 2016 metais Europa visai ištuštės. Paskutiniai įvykiai byloja, kad tokia vangos pranašystė ne taip toli nuo realybės.

 

Kodėl Ebolos virusas kelia tokią baimę? Organizacija „Gydytojai be sienų“ Ebola virusą apibūdina kaip „viena mirtiniausių pasaulio ligų“. „Tai labai lengvai užkrečiamas virusas, kuris gali pražudyti 90 procentų juo susirgusiųjų”, – sakė organizacijos atstovas.

 

Nuo šių metų pradžios Ebolos viruso epidemija Vakarų Afrikoje – daugiausiai Gvinėjoje, Siera Leonėje ir Liberijoje – nusinešė jau per 4 000 žmonių gyvybių, kiti šaltiniai mini ir 8 000 žmonių gyvybių.

 

Pranešama, kad plečiantis Ebola hemoraginės karštligės protrūkiui ir pirmuosius atvejus nustačius Europoje, Lietuvoje, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) antradienį sušaukė Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro posėdį kuriame buvo aptartas Ebolos viruso prevencijos ir valdymo veiksmų plano vykdymas.

 

Ar gali taip būti, kad Vanga nuspėjo apie ištuštėjusią Europą 2016 metais dėl Ebolos viruso poveikio? Tikėkimes, kad ne.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
NuJo

Neveltui dievas sia motery atsiunte i zeme, kad susimastytumem. Ir keistumemes geryn o ne blogyn.

Ecka

Jau geriau sirgti ebola, negu už lietuvos rytą. :D

seidas mat.

Negi lietuvos ,,gyditojai” yra tokie naivūs? Ką gi Lietuva darys su ebola užsikrėtusiais žmonėmis? Juos gydys be antivirusinių, lašindami lašelines su skysčiais ir duodami ibumetino nuo galvos skausmo? Yra galimas toks atvėjis,kad valdžia viską daro dėl pinigų ,o žmonių sveikata jiems nerūpi.

ebola

Sveiki,as esu ebola ir siandien as pabandysiu pravalyti europa.

ezoterikas

nezinau kas ivyks konkreciai, bet 2016 tikrai turetu kazkas rimto buti. nu aisku geriau kad neivyktu!, as esu gaves sita info, galima gaut , angelu savo sargu paprasai pries miega. cia tada buvo 2012 gruodis, uzklausiau apie gruodzio ivykius.o del vangos tai ji tikrai jokiu datu neminejus, ir aplamai tokio rango zmones neteikia tokios informacijos viesai visam pasauliui kas kur kada ivyks , kokia pasauline katastrofa. kad jinai zinojo , numate tai manau kad tikrai taip. yra net lietuvoje, siauliu rajone mediume nepescia, reiks kada apsilankyt

Kriste

Norgej jau ne vienas uzkrestas.nk nieko nesiima ,cia greiciusiai gerbemieji specual ivesta bakterija.naikint gerai gyvenances salissalis.o eksperinentine ir buvo afrikos ubagai

LMT

Ka pasejot, ta ir pjaunat:Virusas aiskiai laboratorines kilmes

jooo

Kol rusija patirs kracha, lietuvos jau zemelapyje nebus..deja, pranasyste kita buvo..kaip tik rusija kils visi kiti patirs kracha

jurgis

Linutei! Nesupyk, bet zmones klydta! Galejo suklysti datom, bet viskas palaipsniui eina liknk tos puses! Nenustebciau ir artejanciam pasauliniui ira tai kazkam naudynga! Ir kuom baigsis geriau nespelioti….

jeigu

jeigu ir siuo atveju pasaulio galingieji planuoja is ebolos uzdirbti tai jie yra beprociai arba kare su ebola isdavikai, kuriuos reikia statyti prie sienos. Deja ir ne vien del ebolos

zombis

Kita pranasiste… Ebola mutuos lavonai virs zombiais ir mes visi saudisim zombius ir kovos del islikimo xDDDd

Rytis

:DDD

Taip pat skaitykite