Mergina nori išnaikinti 90% vyrų “taikos labui”

feministeRezervatai vyrams, abortai pagal lyties požymius ir tarptautinė sterilizacijos diena. 22 metų amžiaus mergina kuria “Femiteizmo” manifestą.

 

22 metų studentė, būsima kriminologė ir trejų metų vaiko motina, vadina save femiteiste, veda tinklaraštį, turi kanalą YouTube ir rašo knygą apie tai, kaip svarbu sumažinti vyrų skaičių iki maždaug 1-10%, kad būtų pasiekta taika visame pasaulyje ir tikroji lygybė.

 

Ji mano, kad tai sustabdys karus, išprievartavimus ir prievartą apskritai. Nors tokia taktika primena kovą su smurtu, pasitelkus smurtą, mergina tvirtina, kad tai “vienintelis logiškas sprendimas”. Tai kelia siaubą, bet ji susilaukė pasekėjų, tikinčių selekcija, abortais pagal lyties požymius ir tarptautinę sterilizacijos dieną. Mergina pareiškė, kad sterilizacijos ceremonijose turės apsilankyti visų amžiaus grupių vyrai, o jeigu atsisakys – bus nužudyti. Tačiau nepergyvenkite, prieš sterilizaciją vyrų žmonos turės galimybę “pamelžti” patiną, jeigu joms prireiks spermos pavyzdžių.

 

Sunku sugalvoti ką nors taikingesnio už lytinių organų amputaciją, eugeniką ir žudynes. O dar ir vergija, kuri irgi planuojama.

 

Kad geriau išsiaiškintų visą šią makalynę, Tobis Makaskeris iš žurnalo “Vice” ryžosi paimti interviu iš merginos. Tai ką išdėstė jaunoji femiteistė, primena klaikų derinį ištraukų iš romanų “1984”, “Nuostabus naujasis pasaulis” ir komunistų partijos manifesto su feminizmo priemaišomis.

 

Šiuo metu mergina parašė jau du šimtus puslapių iš to, kas, kaip ji tikisi, taps 700 puslapių manifestu, išdėstančiu femiteizmo filosofiją. Darbinis knygos pavadinimas – “Santykis” (The Ratio”).

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Darau prielaidą, kad knygos pavadinimas susijęs su jūsų įsitikinimu, kad vyriškoji žmonijos dalis turi būti sumažinta 90-čia procentų?

 

Manau, kad įprasta lygybė, kai vyrų ir moterų santykis yra 50:50 – tai žemiausia sistema. Iš esmės mano idėjos byloja apie tai, kad vyrai būtų išskirti į atskirą klasę – gerokai vertingesnę – ir dėl to, kad jų bus gerokai mažiau, galės rinktis iš daugybės moterų. Tai mano sumanymas. Vyrai taps vertingesni ir jų gyvenimo kokybė žymiai pagerės. Jų gyvenimas bus subsidijuojamas. Jeigu jums patinka, tai bus kažkas panašaus į iš anksto apmokėtas atostogas, kurios tęsis nuo gimimo iki mirties.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tarkime, kad žmonės tam pasirengę. Kaip jūs mažinsite vyrų skaičių iki tokio menko procento? Turite galvoje ilgus metus selektyvaus žudymo ar selektyvaus dauginimosi?

 

Akivaizdu, kad vyrai sudaro didžiąją smurtinių mirčių aukų skaičių ir aktyviai dalyvauja karuose, dėl to mirčių bus visada, tačiau šaudymo selekciniais tikslais, suprantama, nebus. Nesu selekcinių žudynių ar žiaurių metodų šalininkė.

 

Tai kaip jūs to pasieksite?

 

Teks vykdyti tolimesnius “suprojektuotų” vaikų tyrimus: lyties nustatymą iki gimdymo, abortus pagal lyties požymius, palikuonių nuo dviejų moterų kūrimą, o taip pat daugybę kitų metodų šiam tikslui pasiekti. Prievartinių metodų artimiausiu metu neplanuojama, tiktai aktyvus skatinimas ankstyvosiose stadijose.

 

Jeigu žmogus nepasisako prieš abortus, jis neturi etinių motyvų laikyti visa tai pasipiktinimą keliančiais metodais. Apskaičiavimai genetikos srityje jau atlikti: butelio kakliuko efektas, giminių kryžminimas, mutacijos ir visa kita. Viskas byloja mano idėjų naudai. Aš užsiimu tuo kruopščiai ir atsargiai. Mano darbą tikrino ekspertai ar bent jau labai gerai informuoti biologijos ir genetikos srityse žmonės ir aš gavau patvirtinimą, kad viskas einasi puikiai.

 

Tai – teorija. O kaip dėl praktikos?

 

Teks iš naujo apmokyti visus – vyrus ir moteris – mokyklose, namuose, literatūros, žiniasklaidos, menų ir socialinių tinklų pagalba. Šis procesas truks dešimtmečius, o gal ir kelis šimtmečius. Ir vis dėlto, čia yra tai, ką būtina padaryti, kad būtų sukurtas naujas, tobulesnis pasaulis. Mano misija – sukurti ir aprašyti šios misijos sėkmingos realizacijos koncepcijas.

 

Kokius vyrus jūs atrinktumėte kaip veislinius? Kokie jūsų atrankos kriterijai – fiziniai ar psichiniai?

 

Tinkamiausi bus vyrai, atitinkantys fizinius ir psichinius reikalavimus. Tai taip pat susiję su genetine modifikacija.

 

Genų inžinerija jau veikia, kai poroms tuokiantis, joms atliekami testai, tikrinantys, ar neturi sutuoktinių genetika kokių nors pavojingų faktorių. Be jokios abejonės, kai mes daugiau sužinosime apie tai, kaip veikia genomas, visa tai plėsis.

 

Sveiki ir stiprūs vyrai visada bus idealas, tačiau ne “laukiniai”, ką labiau lemia psichinės, o ne fizinės savybės. Sunkumus kilnoti gali visi. Bet kurį kriterijų, kuris bus laikomas svarbiu, reikės detaliai suformuluoti ir laikui bėgant, progresuojant mokslui ir žmonių giminei bei jos poreikiams, kartas nuo karto peržiūrėti.

 

Ar vyrai bus laikomi izoliacijoje, kaip veisliniai gyvuliai?

 

Manau, kad turime pašalinti vyrus iš visuomenės ir apgyvendinti jų pačių savose visuomeninėse grupėse, tokiose kaip valstybės subsidijuojami ar finansuojami rezervatai. Taip mes galime apsaugoti ne tik vyrus, bet ir moteris.

 

Subsidijuojant minėtus rezervatus visoje valstybėje, mes galime aprūpinti vyrus užimtumu, sveikatos apsauga, būstu ir viskuo, ko žmogui reikia gyvenime. Tai išvaduos visuomenę nuo dabar įprastos nelygybės. Sumažinus vyrų skaičių iki 10% nuo bendro gyventojų skaičiaus, padidės jų biologinis reikšmingumas. Jie gyvens laimingai ir saugiai, o vienkartinis vyrų panaudojimas pasitrauks į istoriją.

 

Bet argi vyrai reikšmingi tiktai dauginimosi prasme?

 

Jeigu technologija neištobulės iki tokio lygio, kad darbai galės būti atlikti be vyrų, nedideliam skaičiui vyrų, reikalingų minėtiems darbams, bus leidžiama dirbti už rezervato ribų, jeigu jie to panorės.

 

Kaip vergams?

 

Ne kaip vergams, o tiesiog kaip darbininkams, kurie atlieka savo pareigas lygiai taip pat, kaip ir mūsų dienomis. Tik be būtinybės gauti atlyginimą, kadangi jis jiems bus nereikalingas. Procesas bus kruopščiai kontroliuojamas ir reguliuojamas.

 

Inf. šaltinis: versijos.com

Rekomenduojami video:


2500
44 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Agni

Kazkur buvo rasyta,kad ir pats dievas nusivyles vyrais butent jie iniciuoja pasaulyje haosa ir prievartavimus vaiku ir moteru. Visai su ja sutinku.

!!!

Matosi “kažką” bachuras metė…

Vyras

Seip neimanoma nes vyrai nesutiktu ne uz ka o moterys pacios vyru neisnaikins taigi beprasmiska net kalbet

Vyras

Idomu ka jos vyras mano apie tai.Cia greiciausiai pogimdyvines depresijos israiska trunkanti 3metus ir kainavusi skirybas. :)

Pakoment

Na nesu is tu mėgėju komentuoti,bet jau šitos nesąmones negaliu nepakomentuoti,na merginai su galva tikrai negerai arba nezino daugiau budu kaip isgarseti,mano manimu tokias tik i psichiatrine tiesiai

Inkognito

Hmmm, noreciau kad Zemeje butu kokia salele kur gyventu tik moterys. Jokiu diedu, ju karu ir kaprizu…o siaip nesutinku su sia mergina, jos idejos skamba kaip feministine Hitlerio politika. Sis tipas irgi norejo tobulesnio pasaulio, o iki ko tai nuejo ir kaip baigesi, visi zino kas per istorijos pamokas nemiegojo…

DrunkCat

Manau tokias kaip ji reikia naikint

jo jo

Sekmes susitariant su masonais moterele :DD

pfff

Degsi pragare moterele

Gal sudomins?

Šiek tiek valdžiagyvių kruopščiai slepiamos disidentinės informacijos:

http://www.siulo.lt/gaires/alternatyvi-informacija

Taip pat skaitykite