Skaitytojui pavyko užfiksuoti vaiduoklį?

Anomalija.lt forumo dalyvis pasivadinęs “Anonimiškai” slapyvardžiu pasidalino nuotrauka, kurioje aiškiai matosi sėdinčio permatomo žmogaus kontūrai. Žemiau pateikiame nuotraukos autoriaus pasakojimą:

 

„Užvakar kartu su šeima nuvykome į savo kaimą kur stovi mūsų šeimos apleistas namas. Jis ganėtinai senas ~ 150 metų. Namas stovi už Vilniaus 30 km. Ruošiames viską parduoti, todėl nusprendžiau visus namo kampus nufotografuoti. Kai užlipau į palėpę padariau kelias nuotraukos. Nieko keisto iš karto apskritai nepastebėjau. Dabar kai ruošiausi kelti skelbimą dėmesį pritraukė viena fotografija iš palepės. Ten kur stovi kėde galima pastebėti lyg šviesesnį atspindį. Kai pritraukiau nuotrauką aiškiai pamačiau tarsi sedinčio žmogaus siluetą. Kaip manote ar tai gali būti vaiduoklis ar čia tik toks sutapimas ir šviesos žaismas?“

 

Originali nuotrauka (paspauskite norėdami padidinti):

 

 

Atlikta papildoma fotografijos analizė naudojant FotoForensics projekto algoritmus patvirtino, kad nuotrauka yra originali ir nebuvo redaguota jokiomis grafikos programomis. Padidintas nuotraukos fragmentas:

 

 

Pašviesintas nuotraukos variantas:

 

 

Kaip manote, ką skaitytojui pavyko užfiksuoti nuotraukoje?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Man nepajungia nuotraukos…:(

patarimas

Patarčiau į skelbimą nedėti šios nuotraukos arba nufotkinti dar kartą ir šį sykį be to gezo ant kėdės.

Istillrighthere

Būtų smagu emf k2 ryderiu patyrinėti ir padaryti kelis evp įrašus… :)

Synkas

bet butu labai idomu, jei foto savininkas pasidometu, ir parasytu, kas is tiesu ten gyveno ir/arba mire. (labai noreciau kad asmeniskai man parasytu) :)

inga

as manau kad tai seno zmogaus vaiduoklis

Asmuo dirbantis su tokiais atvejais

Sioje nuotraukoje yra ne tik asmuo sedintis ant kedes. be sio vaiduokliuko nuotraukoje yra dar 4

Asmuo dirbantis su tokiais atvejais

Be to nuotraukoje yra orbu. ir nuo sklinda saltis.

Synkas

pirma karta kai pamaciau, atrode kad tikrai tik vienas siluetas. o atidziau paziurejus gali ir antra salia pamatyti, bet ten jau mergina arba mergaite. vienas sedi ant kedes, kojas sukryziaves, o kitas arba labai mazas arba vaikas. nes tada jei vienas siluetas butu, nebutu kazkokiu gumbu. ir dar 3 bet cia dar mazesnis atrodo. suzymejau cia, kad atrodytu jog neissigalvoju: http://up.m-wap.eu/u/ghosts.jpg

1. zmogus sedintis ant kedes sukryziaves kojas.
2. mergina/mergaite (nezinau, bet man pasirode, kad matosi plaukai, akys)
3. mazas zmogus arba vaikas (matosi kazkas panasaus i akis, ir lyg i galva)

Istillrighthere

Labai labai labai!!! Tikrai ačiū, kad pasidalinai!!!
O apie namo istoriją, gal kartais pasidomėjai plačiau tuo pačiu? Aš manau, kad netgi galėtumei to pasekoje išsiaiškinti, kas sėdi toje kėdėje :) Beto, tai galėtų būti ženklas: “nepardavinėk namo”.
Yra atvejų, kai restauruojami ar parduodami namai, tam tikra prasme “išjudina”, ten gyvenusias dvasias… Jos tokių būdu nori parodyti: “ei, aš juk čia dar!”… Tai gali būti vienas iš tų atvejų!
O nuotraukoje matau, senyvą moterį, ar vyrą, susisukusią-sį į pledą ir susigūžusią-sį…. Nu super kadras!!! Spaudžiu leteną! :)

kingsblend

parazitas kuris save pats ykalino, ir darbar siurbe energijas…

aa

Kiekvienas save gerbiantis anomalija.lt gerbejas privalo:
1.Uzfiksuoti vaiduokli/eteiviu laiva.
2.Unlike aa komentarus.

ūkininko anūkas

aišku, kad čia vaiduoklis. Tačiau didelė dalis geltosnapių skeptikų tau sakys kad čia specialiai su fotošopu padarei. Aš irgi esu nufotografavęs, tačiau kiek kitokį – labai ryškų ir kontrastingą šviesos stulpą, kurio kraštuose matosi šviesiai mėlyno rūko juostelė.

Taip pat skaitykite