Slapti RFID mikročipai jau randami skiepuose

RFID (angl. Radio – frequency identification) yra bevielio identifikavimo radijo ryšių technologija, sudaryta iš žymės, skaitytuvo ir valdymo sistemos. Valdymo sistema valdo duomenų perdavimą, žymės nuskaitymą ir įrašymą į ją. Duomenų srautas tarp žymės ir skaitytuvo vyksta bekontakčiu būdu. Ši sistema naudojama objekto žymoje esančios informacijos įrašymui ir nuskaitymui. Švietimo ir mokslo srityje, RFID yra įdiegiama bibliotekose esančiose knygose, DVD diskuose ir kitoje laikmenoje, kurią skaitytojas gali pasiimti į namus. Ši technologija eliminuoja darbuotojų papildomas laiko sąnaudas knygų išdavimui ir priėmimui. Skaitytojas pats gali pasiimti knygas, o vėliau grąžinti į tam skirtą vietą.Nanotechnologijos mokslo sąvoka apima sukūrimą, tyrinėjimus ir panaudojimą ypač smulkių dalelyčių.
 
Žodis “nano” kilęs iš graikų ir lotynų kalbos ir reiškia „nykštuką”. Vienas nm (sutr. nanometras) lygus vienai milijoninei milimetro daliai, kitais žodžiais – tai viena dešimt tūkstantoji žmogaus plauko storio dalis.
 
Tobulėjant šioms technologijoms žmonių laukia ne tik nauji moksliniai pasiekimai, tačiau ir didėlis susirūpinimas dėl žmonių privatumo.
 
Tai realybė, o ne konspiracija. Mikročipai implantuojami į žmonių kūnus jau keletą dešimtmečių. Tai buvo slapti projektai, todėl implantų skaičius buvo nedidelis, o patys žmonės to net neįtardavo. Lygiagrečiai buvo atliekami bandymai su milijonais pelių ir kitų laboratorinių organizmų. Dabar pasiektas naujas etapas – mikročipai naudojami plačiai visame pasaulyje ir užsakovų tikslai neapsiriboja tūkstančiais individų. Metodas gali būti pritaikomas masiškai.

 

rfid2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

rfid-cipas

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Muotraukose – RFID (Radio Frequency Indentification technology) mikročipai. Jų matmenys siekia 0,4 mm x 0,4 mm, todėl juos paprasta implantuoti į organizmą per vakcinavimą. Šie RFID mikročipai gaminami kelių kompanijų pasaulyje. Pagrindinės implantų savybės:

 

– Itin maži matmenys, kurie leidžia juos įterpti į organizmą per skiepus, patiems žmonėms to nežinant.
– Mikročipai turi anteną, kuri leidžia tiek priimti signalą, tiek išsiųsti duomenis. Energija suteikiama nuotoliniu būdu (wireless technologija) per anteną.
– Mikročipas turi savo ID ir galbūt papildomų galimybių atlikti kitas funkcijas.

 



 

Pagal naujienų portalo wnd.com skelbiamą informaciją, labiausiai mikročipų implantavimas paplitęs JAV, tačiau apie šiuos atvejus raportuojama visame pasaulyje. Žurnalistas Jerome R. Corsi teigia, kad vien Ohajo valstijoje jau “sučipuojamas” kas antras naujagimis, be motinos sutikimo.

 

Kai kurios kompanijos pradeda reikalauti “sučipavimo” prieš įdarbinimą, o ateities planuose įvesti privalomą “sučipavimą” ir iš imigrantų, kurie norėtų dirbti JAV.

 

RFID implantų panaudojimo oficialūs tikslai

 

JAV ši technologija buvo legalizuota “the FDA” institucijos (JAV maisto ir narkotikų asociacija). Vieno šios institucijos departamento vadovas Tommy Tompson, priėmus teigiamą sprendimą leisti naudoti šią technologiją, paliko vadovaujantį postą ir tapo privačios kompanijos VeriChip, gaminančios tą technologiją, nariu.

 

Kaip teigia RFID implantų propaguotojai, čipavimas leidžia sekti žmogų ir apsaugoti jį nuo įvairių pavojų, pvz., kad naujagimiai nebūtų sumaišomi ligoninėse, leistų aptikti kraujyje naujus virusus ir užkirsti pavojų infekcijų plitimui, kovoti su terorizmu ir t.t.

 

RFID technologijos slaptieji tikslai

 

1. Kai kurie tyrinėtojai teigia, kad implantai turi įtakos vėžio susirgimams (tyrimai su pelėmis parodė išaugusių vėžinių susirgimų skaičių). Tokiu būdu manoma bus galimai mažinamas žmonių populiacijos skaičius pasaulyje.

 

2. Implantavimas duotų pradžią masiniam populiacijos sekimui nuotoliniu būdu, todėl kiekvieno žmogaus veiksmas neliktų nepastebėtas vyriausybės.

 

3. Tai gali tapti nauju ginklu prieš žmoniją. Tai vadinama elektronine – technine manipuliacija. Žmogaus elgesys gali būti koreguojamas įvairaus dažnio bangomis, kurių skirtingas bangos ilgis turi įtakos smegenų veiklai. Galima netgi priversti žmogų matyti NSO ir patirti nerealius įspūdžius, kurie neturi nieko bendro su realybe. Masinis “sučipavimas” leistų globaliai kontroliuoti žmoniją tiesioginiu būdu, patiems žmonėms to nesuvokiant. Žmonės gali būti manipuliuojami taip, kad manytų, jog tai jų nuosavas mąstymas.

 

Straipsnis parengtas pagal valstybe.wordpress.com inf.

Rekomenduojami video:


2500
31 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Viskonsino Štriudeli

Sena naujiena, 2014 metais tokius per operacijas nebent įmontuodavo, dar nebuvo tokių adatų technologijų, bet dabar galimai galimai galimybė yra ir su skiepais….

Frankenšteinas

Briedas atrodė visai žmonijai, kad žemė apvali kažkada.
Briedas atrodė, kad už vandenynų yra kitos civilizacijos gyventojai.

Kietekas

Aš dar 87 metais tarnybos CCCP metu įsisiuvau čipą į byrkos zalupą, bobos gyrė.

zinturis

Jūs jau visi senai sučipuoti. Jūsų pinigai stovi banko kortelių čipuose, jūsų tapatybė paso čipe, kokių jums dar reikia čipų. Jei suleis vieną po oda nieko tai nepakeis. Jūs jau suskaičiuoti ir visi jūsų duomenys yra duomenų bazėse..

as

kad pakeist zmogaus mastyma,padaryti marionete,banko kortele ,paso kortele visiskai nieko nekeicia.Bus atliekami ekspermentai su zmoniem

Vladimiras Sipulskis

Nu va. Matrica realybėje.
Mane nuo kiaulių gripo paskiepijo ir nebegaliu rusiško TV žiūrėt, sukelia alerginę reakciją.
O Putiną pamatęs išviso supykstu.

Russian

Vladimirai, tai ir varda savo rusiska pakeisk..

Orchideja

Va cia tai geras pritariu

dora

Nepamirškit nacių bandymų su žmonėmis, tos tecnologijos niekur nedingo, jas tobulino ir toliau.

dora

reik pradėt atsijunginėt nuo sistemos

asta

Busim baisiu nei sunys :-) jau dabar jokios laisves, o veliau isviso busim kaip laboratorines peles :-)

....

Krc mane skepijo 3men atgal ir dabar tuoj vietoj kur skiepijo po oda yra kaip ir guzas kazkoks ir jis visai neskauda suspaudziant lengvai galima ji pajudint ir jaučiasi kad ten ne ne raumo ir ne mano kuno dalis, tai nezinau ka cia su juo dabar daryt…

Hamza9657

Prajuokinott

Inesa

Daro tam kad turetu visa pilna informacija apie zmogaus tapatybe nebus grynu pinigu pasu viskas bus paciam cipe jau Amerikoje ne vienas yra sutikes vakcinuotis sako lyg saugu bet ir nelaisveje visur esu sekamas per cipa viska gales valdyti net ir zmogu nuzudyti tai psihotroninis ginklas busim kaip vergai sekami dabar visiems neprivalo bet skaiciau kad Rusijoje iki 2025 metu bus privaloma ir cia jau kas sutiks buti robotu o kas badaus nes be cipo nei parduoti nei nusipirkti galesime pasirinsit arba badas arba zombiu robotiniu kokia programa nusius per palydova ta jus ir priimsit kas bus pries manau baisuau… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite