Kas aš buvau ankstesniame gyvenime?

LifeAfter600Mirties baimė kausto daugybę žmonių – vienus akivaizdžiai, kitus vos juntamai. Ji verčia suvokti gyvenimo laikinumą ir gimdo jausmą, kad žmogus atplėšiamas nuo artimųjų ir apleidžiamas. Puiki gydomoji priemonė šiam mitui paneigti – perkėlimas į ankstesnį gyvenimą. Persikėlę patiriame ne kartą jau čia buvę, esame sukaupę didžiulę mirties patirtį, suvokiame, kad mūsų būtis begalinė.

 

Apie šią dvasinę patirtį ir kalbėsime šiame straipsnyje. Pabandysime iššifruoti ką sako apie mus dvasinėje kelionėje patiriami emociniai išgyvenimai. Remiamės garsios hipnozės ekspertės Uršulos Demarmels parašyta knyga “Kas aš buvau ankstesniame gyvenime?”

 

Atgimimo idėja

 

Daugybė žmonių neretai savęs klausia, ar jau yra gyvenę. Galbūt jie pajunta nesuprantamą stiprų potraukį kuriam nors istoriniam laikotarpiui ar deja vu nepažįstamam Žemės kampeliui.

 

Kokia bebūtų mūsų visuomenė apsišvietusi ir racionaliai mąstanti, vis tiek mažai kas abejoja, kad yra kažkas, kas peržengia mūsų žemiškos būties ribas. Gimimas, keletas dešimtmečių gyvenimo, ieškant sotesnio kąsnio, senatvė, mirtis ir išėjimas – toks grynai materialus požiūris tenkina daugelį.

 

Tačiau yra grupelė žmonių, kurie nekamantinėja savęs klausimais “ar esame gyvenę anksčiau?”, nes jiems tai neginčijama tiesa. Fizinis kūnas gimsta ir miršta, tačiau kažkas išlieka ir toliau egzistuoja. Tas kažkas yra siela.

 

Sielos vedlys

 

Nuo pat pradžios kiekvieną žmogų lydi Sielos vedlys – labai aukšto lygmens, išmintinga, dieviška būtybė. Kartais ji vadinama Angelu sargu, Šviesos valdovu, Aukštesniąja sąmone. Daugeliu atvejų jis yra jau gyvenęs Žemėje ir užbaigęs savo įsikūnijimų ciklą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dabar jam teko užduotis vadovauti vienai ar kelioms sieloms, padėti joms tobulėti. Sielos vedlys išklydusias sielas grąžina į teisingą kelią, pataria, skatina, žodžiu, daro viską, kad Žemėje į žmogų įsikūnijusi sielos dalis eitų savo keliu, kauptų savyje patirtį, reikalingą asmeninei raidai.

 

Po mirties siela atsiskiria nuo fizinio apvalkalo, kuriuo naudojosi Žemėje. Ji kyla aukštyn į dvasinį pasaulį, kur ją dažnai pasitinka kitos sielos, ir visada – Sielos vedlys, galintis pasirodyti įvairiausiais pavidalais: moteriškos ar vyriškos lyties, gal net androginiškas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mokymasis iš potyrių

 

Laikas, kurį sielos praleidžia dvasiniame pasaulyje po gyvenimo Žemėje, be daugelio kitų dalykų, skirtas apžvelgti ir apgalvoti buvusį gyvenimą. Siela kartu su Sielos vedliu svarsto kokios pamokos buvo gautis, ir ką dar reikės ištaisyti ar paprasčiausiai patirti būsimame gyvenime.

 

Kai siela arba jos dalis vėl įsikūnija ir kaip žmogus gyvena Žemėje, su Sielos vedliu tiesiogiai bendrauti ji gali ypač retai. Tuomet Sielos vedlys į save dėmesį atkreipia kitokiais būdais.

 

Jo žinioje daugybė galimybių: galbūt jus nurodys kelią per sapną, o gal mes susipažinsime su žmogumi, kuris mums duos reikalingą pamoką; gali būti, kad per pokalbį išgirsime informatyvų sakinį, kurio mums taip trūko, arba knygoje rasime ką nors reikalinga ateičiai. Tikrai vertėtų paisyti tokių ženklų: jie padės vėl užmegzti kontaktą su savo siela.

 

Sielos vedlys ir dvasinis pasaulis visada čia. Ir vien nuo mūsų priklauso, ar skubėdami sustosime, nurimsime ir užmegsime ryšį. Mūsų valia rinktis ir spręsti, ar atsiversime aukščiausiam pažinimui, ar mūsų gyvenimas keisis, ar ne.

 

Dvasinių kelionių pradininkas

 

Dvasinių perkėlimų per laiką pradininkas yra daktaras Maiklas Niutonas. Pirmaisiais savo praktikos metais jis nepriimdavo prašymų perkelti į buvusius gyvenimus, nes kaip hipnozės terapijos specialistai jis griežtai laikėsti gamtos mokslo postulatų, o panašius bandymus laikė nerimtais.

 

Tačiau sykį jis netikėtai susidūrė su vieno kliento buvusiu gyvenimu. Vyras skundėsi aštriais skausmais, kurie tradicinės medicinos požiūriu buvo nepagrįsti. Būdamas transo būsenos klientas staiga prakalbo apie tai, kaip jis, Antrojo pasaulinio karo kareivis, žuvo persmeigtas durtuvo.

 

Po sesijos vyro skausmai visiškai dingo, o M. Niutonas pradėjo aktyviai eksperimentuoti, perkeldamas klientus į buvusius gyvenimus. Netrukus jis suprato, kad žmones galima ne tik sugrąžinti į buvusį gyvenimą, bet ir į gyvenimą tarp gyvenimų Žemėje.

 

Jis piešia mūsų sielų pasaulio vaizdą. Įsikūnijusios sielos nori mokytis, kaupti patirtį priešingybių kupiname pasaulyje ir kuo daugiau plėsti sąmonę. Netrukus Maiklas buvo priverstas pripažinti, kad susidūrė su dvasinio pasaulio realybe.

 

Pirmiausia, prieš leidžiantis į dvasinę kelionę, turime būti dėkingi dr. M. Niutonui ir jo perkėlimų per laiką metodui, be kurio dvasinių kelionių egzistencija nebūtų įmanoma.

 

Persikėlimas per laiką

 

Būdamas transo būsenos klientas savo sąmone išgyvena dabartį arba persikelia į praeitį. Jis suvokia save kaip dabar gyvenantį žmogų, kuris dalyvauja perkėlimo per laiką sesijoje ir regi praeities įvykius.
Antra vertus, jis susitapatina su praeito gyvenimo asmeniu, kuris, aišku, absoliučiai nieko nežino apie tai, kad, prabėgus dešimtmečiams, šimtmečiams ar net tūkstantmečiams, dar kartą bus apžvelgtas jo gyvenimas.

 

Kartais tenka laukti visą valandą, kol klientas atsiduria anų laikų įvykiuose. Pateikiamą informaciją iš praieto gyvenimo kiekvienas žmogus priima skirtingai. Beveik visi žmonės, būdami transo būsenos, mato vaizdinius ir patiria jausmą, tarsi tai, ką jie regi, vyksta iš tikrųjų.

 

Jutimais visais organais

 

Per sesiją žmogus jaučia visais savo organais, ne vien tik regėjimo. Pavyzdžiui, valgydamas obuolį, jaučia jo skonį ir sušunka: “Fui, kaip siaubingai dvokia!” Savo mintyse ji buvo ten vykusio veiksmo dalyvė.

 

Klientas gali patirti skausmus, tiesa, ženkliai prislopintus. Štai kažkas pajunta, kaip į jo galvą smogia kumštimi – jis jaučia sukeltą skausmą, bet ne tokį aštrų kaip realybėje.

 

Išgyvenant anktesniąją būtį, tenka, kaip ir dabartiniame gyvenime, verkti ir juoktis, piktintis ir džiaugtis, kuo nors rūpintis ar nuobodžiauti. Priklauso nuo to, ką patiria žmogus ir kaip jis tai priima. Jausmai ir jų proveržiai – visiškai realūs.

 

Praeito gyvenimo apžvalga

 

Tai svarbiausia perkėlimo per laiką sesijų dalis. Tik tuomet, kai žmogus yra aukštesnės sąmonės būsenos ir jį globoja Sielos vedlys, apžvalga padeda iš tiesų suvokti praeito gyvenimo pergales ir klaidas bei išmokti dabartiniam gyvenimui reikalingų pamokų.

 

Apžvelgiant praeitą gyvenimą, kyla įvairiausių jausmų: kai kurios sielos tiesiog baisisi savo egoistišku ir bejausmiu gyvenimu Žemėje. Kitoms paaiškėja, kad jos elgėse gana gerai, netgi geriau, nei joms atrodė gyvenant kūne.

 

Per sesiją klientai supranta, kad buitiniame lygmenyje neįmanoma susidotori su daugeliu juos varginančių žemiško gyvenimo problemų ir sunkumų. Jei tam ryžtasi, atsiduria užburtame rate, nes nepajėgia aprėpti prasminių saitų visumos.

 

Ir priešingai, aukštesniame lygmenyje išsisprendžia kiekviena problema, ten esama visai kitokių sprendimo galimybių. Net savo dabartinį, dar taip neseniai keiksnojamą, gyvenimą klientas staiga gali išvysti visai kitoje šviesoje.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
atgimimas

ar esate buve komos busenoje nors vienas. kitaip sakant jau mires ir prisikeles. jeigu kuris este tada suprantate, kad visa tai yra tiesa. man teko ir as tikiu visuo tuo, nes pati patyriau ir maciau, pajutau

Kikas

Jaigu nieko nera ir ties grabu viskas pasibaigia,tai kaip tada reikia paaiskint “dezavu” jausma ar sapnus,kai kazka susapnuoji ir pakartoji ta veiksma ar aplankai vieta kurioje nesi buves,bet sapnavai?

faktai

Yra irodyta , kad dezavu yra ,tik smegenu perkrovimas ir tiek.

Exposeporn

Žinai kaip penkiameciai papasakoja savo praeita gyvenimą ?susisieka televizija su tėvais ,pasiūlo ne menka sukelia,duoda istorija tevams .Tie vaikui pažada žaislu jai jis kai dėde su kamera ateis tai papasakos ,vuolia.

Ieva

man tai idomu tas, kad pavyziui pries kelis simtus metu buvo daugiau nei per pus maziau zmoniu tai is kur dabar atsirado ju tiek daug. Ir isvis kaip atsiranda, susikuria siela ? Man cia viskas labai idomu, bet ir laabai daug klausimu

deividas

as netikiu tokiumi dalyku nes nesu patires

Lins

Kaip tuomet paaiskinti fakta kuomet penkiameciai atpasakoja savo praeita gyvenima, ivikius, vieta, nors niekada ten nebuve, tai reinkarnacija, bet viskas vistiek susyje.

lolita

Jei tik Lietuvoje yra galimybiu- sudalyvaukite regresines hipnozes seanse.Tada patys isitikinsite ir padarysite isvadas. Sekmes!

Mopsas

O tai kur rast?

garnett

sielos vedlys tai zmoniu7mlrd tada ir vedliu tiek reik:)

pol

atsargiai tik nebudinkit mieganciu atsibude buna labai pikti kam nutrauke majos skraiste

XXX

ką tu svaigsti :D:DD

FeN

Nesu didelis skeptikas, bet esu skaitęs, kad “prisiminimai” himpnozės metu yra sukuriami. Kaip bebūtu šaunus straipsnis pamąstymui :)

Taip pat skaitykite