Juodi padarai gąsdina Rusijos daugiabučių gyventojus (Video)

juodaspadarasRusijoje pastebėti keisti juodi padarai primenantys didžiulius vorus. Apie šiuos padarus gyventojai pasakojo jau prieš kelis metus, bet tik visai neseniai vienam liudytojui pavyko tokį padarą užfiksuoti vaizdo kamera.

 

Padarai dažniausiai pastebimi laipiojantys ant daugiabučių gyvenamųjų namų. Spėjama, kad padarų dydis gali siekti net iki keliasdešimties metrų, maža to jie sugeba labai greitai susimažinti ir įlįsti į mažiausius plyšius. Kriptozoologai aiškina, kad šie padarai gali gyventi kiekviename bute, o keičia dydį tik tam, kad lauke jų nesuvalgytų paukščiai.

 

54 metų Marija iš Sankt Peterburgo pasakojo, kad vieną naktį gulėdama lovojo matė, kaip panašus padaras ropojo per jos langa iš lauko pusės. Kai atsikėle pasižiūrėti kas tai buvo jis labai greitai dingo iš akiračio.

 

“Gulėjau lovoje ir staiga mėnulio šviesa kažkas užstojo. Galvojau, kad tai debesys, bet kai įsižiūrėjau labai išsigandau. Tai buvo tarsi didžiulis voras kuris kelioms sekundėms sustingo ant mano lango. Kai tik atsikėliau iš lovos jis staiga pajudėjo ir daugiau jo nebemačiau” – tvirtino Marija.

 

Kriptozoologai ir kiti specialistai negali tiksliai atsakyti nei kas tai per padarai nei kodėl jie dažniausiai matomi ant daugiabučių gyvenamųjų namų. Taip pat nežinoma kuo jie minta. Tuo tarpu ufologai įsitikine, kad šie padarai ne kas kita, o retai užfiksuojami ateiviai iš kitos planetos.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Virus

Kasdien atrandama tukstančiai gyvunu rušiu
Kurie buna tokie idomus kaip pavizdziui lavoje gyvenatčios bakterijos mano nuomone tai tik dar neatrastas gyvunas.

Transformeris

Cia maketas lele chebra su virvutem patampe nuo stogo ir kitas is gretimo namo filmavo ir i youtube igrudo irasa. Per rusu kanala papasakojo kaip ten buvo viskas

Gerda

Ant apsvietimo lempos uzlipes voras, todel atrodo kad ant namo

zzz

Arba sutrukinejusi siena su smala uzkaisiota,
arba su 3DMax’u sumontave klipuka kas nors ….

Paradigm Shift

Čia kaip iš filmo “Vorai”. Tik šitokios savybės nesugalvotos net fantastikoje. Paliubomu, seniuk!

Tadas

Totali nesamone

Deividukas

Mano nuomuone,kad tai gali buti dvasios. Kodel? Nes jos keicia formas ir pavidalus is vieno i kita… Vat kapynese dvasios vaidenasi stulpais vakarais ir gali zmogu persiokioti iki jo mirties. Tai ir cia panasiai. Jie ira panasus i dydelius vorus bet po to susimazina… Ar tai neatrodo kiek keista?
Bet saunu, kad uzfiksavo vaizdini reiskini… Tikrai yra i ka pasiziureti.

Kamika

Na seip kraupu nors ir vaizdine medziaga :D

dianaaallalama

it soo FAAAAKe

aa

Nejaugi dar seis laikais galima tiketi betkokia vaizdine medziaga? kas gali irodyt kad tai nesumontuotas video?

Taip pat skaitykite