Žemės gyventojus vėl gąsdina keisti ūžesiai sklindantis iš dangaus

Apie keistus iš pačios žemės sklindančius ūžesius, sustiprėjančius iki tokio intervalo, kad virpa langų stiklai rašėme prieš metus. Tačiau pastaruoju metu gyventojai iš įvairių pasaulio valstybių vėl pradėjo informuoti apie tuos pačius pasikartojančius siauba keliančius garsus. Kai kurie pasaulio gyventojai pasakoja neva garsas sklinda nuo pat žemės, kiti, kad iš dangaus, vieningo atsakymo tiesiog nėra.

 

Naujausi ūžesiai užfiksuoti Kanadoje. Ankstų rugpjūčio pabaigos rytą Britų Kolumbijos gyventojus išgąsdino keistas garsas, kuris, anot liudininkų, sklido tarsi iš dangaus. Garso aidą atspindėjo medžiai.

 

Keliems liudytojams pavyko užfiksuoti šį keistą garsą, kuris buvo panašus į pučiamo rago garsą. Nufilmuotas vaizdo įrašas buvo įkeltas į „YouTube“.

 

Mokslininkai šiam reiškiniui tikslaus atsakymo pateikti negali, nes tai ganėtinai naujas fenomenas pasaulyje. Nemaža žmonių dalis mano, kad pasaulyje vyksta paranormalūs reiškiniai. Kiti mano, kad tai vyriausybės testuoja slaptas karines technologijas.

 

Naujausias vaizdo įrašas iš Kanados:

 

 

Seniau keisti ūžesiai buvo girdimi: Lenkijoje, Anglijoje, Rusijoje, Krasnojarske, Ukrainoje, Kijeve, JAV, Brazilijoje. Žemiau pateikiame 2012 metų užfiksuotus keistus garsus:

 

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Virus

Esu girdejes savo kirme tiesa mes galvojome kad tai fura po to kad lektuvas ir nekreipeme demiasio

manpx

Verciasi magnetinis laukas ir sklinda baisokas triuksmas mano manimu.

NEXO

taip užneša kaip erdvėlaivis iš aukštai darytu surudyjuses duris, bet pripažystu keista ir įdomu o čia prisimasto visokiu statybininku gi statybos ir žoliapjovė skiriasi garsais ir net labai… -_-“

košmariuks

kuprotieji banginiai grinai tokius (panašius) garsus skleidžia, net nesitiki, bet taip yra

martyr

po tų garsų mašinos užsignalizavo

xio

Na kazkokie gyvunai rujoja ,arba kakzokia technika paprasta ,ash kai langa prasidarau ne tokiu dar gaudesiu isgirstu :D

aa

Idiotai … kas gali irodyti kad uz namo is kurio filmuoja nevyksta kokie statybu darbai ? as galiu irgi nufilmuot dangu kai kaimynas su zolepjove vazineja uz namo…

panta

skirtingose salyse tos pacios statybos? ir man idomu kas vakare ka stato??

Lietuvis

Girdėjau ir aš kažką panašaus praeitais metais tik tas garsas buvo lyg kasnors kažka labai sunkaus kogero metalinio iš aukštai mėtytu ant žemės nu toks duslus kaip per filmus kai koks erdvėlaivis milžiniškas nukrenta .. Įdomu kad žemė nuo to garso nevirpėjo bet jautėsi tokie lyg oro virpesiai ..

liolik

trecias video tai siaip jau senas jau kai pirma karta garsai paranojikus gasdino :)

K1LL3R 80Y

ten 1 ir 2 klipuose atrodo lyg su smuiku o ne ruga ar truba…

Taip pat skaitykite