Geriausias Zodiako melagis

free-astrology-toolsIšminčiai tvirtina, kad tiesą sakyti lengva ir malonu. Jei išties kasdienėse situacijose kalbėtume vien tiesą ir tik tiesą, greičiausiai netrukus net nereikėtų duoti jokių tylos įžadų.

 

Ir taip su mumis niekas nebendrautų. Taigi kasdien mus supa daug smulkaus, o retkarčiais – ir didelio melo. Žvaigždės sako, jog kai kuriems Zodiako ženklams meluoti lengva, kiti išvis gyvena kažkokiame fantazijų pasaulyje, net sunku tai pavadinti melu. Dar kitiems melavimas sukelia ne tik psichologines, bet ir fizines kančias.

 

Avinai meluoja, kad išgelbėtų… save, o ne kitus. Jei jie nenori ko nors daryti, suranda tūkstančius pasiteisinimų ir priežasčių, kad to išvengtų. Bet būtinai prisiekia, kad tikrai padės, kai tik turės laiko. Ir taip darkart pameluoja. Avinai tenori, kad prašytojas suvoktų, jog beldžia į užrakintas duris, ir atstotų nuo jų.

 

Dažnai taip ir nutinka. Tačiau po kiek laiko su Avinais taip ima elgtis net tie žmonės, kurie anksčiau jiems jautė simpatiją. Be to, pagauti šio ženklo atstovus meluojant – lengva, nes jų melas būna greitas ir nelabai logiškas, skirtas tai akimirkai atsikratyti žmogumi.

 

Jaučiams melas yra savita meno rūšis. Jie iš lėto ir kruopščiai neria melo tinklą, skirtą aplinkiniams apžavėti, pasirodyti svarbiais ar sulaukti užuojautos. Dažnai šio ženklo atstovai griebiasi melo, kai nenori skolinti pinigų. Nors iki tol gana dažnai pasakojo apie gautas premijas, laimėtą loteriją, išleistą nemažą sumą mėgstamiems kvepalams ar garsios kompanijos rankinėms. Dar viena priežastis melui – santykiai su priešingos lyties atstovais.

 

Ypač, kai norima išvengti aiškinimosi. Pavyzdžiui, Jautis-vyras prisiekinės jam švenčiausiais dalykais ir žmonai aiškins, jog sėdi susirinkime, nors telefono ragelyje aiškiai girdėsis muzika ir moterų juokas. Įdomu yra tai, kad tie, kurie myli Jaučius, tiki jais, nori juos išlaikyti, todėl ir atleidžia net tokį nevykusį išsisukinėjimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dvyniai ne meluoja, o žaidžia. Bent jie patys save taip teisina. Kartais melu jie naudojasi, kad įtikintų aplinkinius savo teisumu, arba tam, jog iš situacijos pelnytų sau materialinės ar kitokios naudos. Dvyniai pardavėjai be jokios sąžinės graužaties parduos prastą prekę kaip itin kokybišką ar savo melu privers kitą asmenį apmokėti jų sąskaitas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dvyniai meluoja išradingai, tam pasitelkia argumentus ir „faktus“. To jie išmoksta dar vaikystėje, siekdami išvengti bausmių. Vaikystėje Dvyniai gali sukurti ištisas istorijas, kurių paklausius, telieka padaryti išvadą: jei kas ir kaltas, tai tikrai ne jie. Pagauti Dvynius meluojant sudėtinga, jie puikiai įvaldę savo rolę, todėl retai suklysta ją vaidindami. Bendraudami su Dvyniais, išmokite viską, ką jie sako, sumažinti bent dešimt kartų.

 

Vėžiams melas kenkia. Jie ryžtasi sumeluoti, tik tada, kai tiesą sakyti blogiau, nei meluoti. Pavyzdžiui, Vėžiai meluos vaikui, kad jo šuniukas pabėgo pas mamą ir pas jį nebegrįš, nors iš tiesų augintinis žuvo po automobilio ratais. Taip pat Vėžio ženklo motina vaikus tikins, kad jų tėvą išsiuntė dirbti ir gyventi užsienyje, kad šeimai būtų geriau, bet neišduos, kad jis susirado kitą moterį ir išsikėlė pas ją.

 

Taip šie Vandens stichijos atstovai stengiasi artimuosius apsaugoti nuo skausmo ir pergyvenimų. Meluoti, kad taip pelnytų sau naudos, Vėžiams yra per žema. Net pasakodami tikras istorijas, jie nesistengia jų pagražinti, nes tiki, jog tiesa yra įdomesnė už išmonę. Vėžiai patys nemeluoja, to paties reikalauja ir iš aplinkinių, jiems trūksta lankstumo bendraujant. Suprasti, kada Vėžiai meluoja, gana paprasta. Užtenka atidžiai jiems pasižiūrėti į akis. Greičiausiai jie paraus ir susigės. Tačiau neprisipažins ir neatsiprašys už savo melą, nes meluoja vardan gero tikslo.

 

Liūtas meluoja „karališkai“. Jam svarbu išsaugoti nepriekaištingą įvaizdį, todėl jo neriamas melo tinklas tarsi įaudžiamas į kasdienybę, tampa jo paties ir jo gyvenimo dalimi. Nučiupti Liūtą už trumpų melo kojų – nelengva. Jis gerai atsimena visas detales, smulkmenos jo „nenuskandina“, todėl aplinkiniai priversti tikėti jo melu. Liūtui jis yra tarsi kostiumas. Šį jis apsivelka, kad ką nors paslėptų ar palinksmintų aplinkinius.

 

Apdovanotas pasakotojo talentu jis bet kokią istoriją paverčia „bestseleriu“. O tam, kad pilka kasdienybė netrukdytų pasakojimui, Liūtas išgalvoja detales, kad jį pagražintų. Taip jis daro ne todėl, kad nori klausytojus apgauti. Liūtas tesiekia parodyti, kaip įdomiai jis gyvena. Liūtas nesistengia meluodamas išpešti sau naudos. Jis per daug išdidus, kad taip darytų. Jam paprasčiau užsidirbti pinigų, nei gauti juos apgaule.

 

Mergelės meluoja dažnai, bet nevykusiai. Net neįžvalgiausias pašnekovas gali suprasti, kad jį apgaudinėja. Jos ima mikčioti, susipainioja, rausta, suka akis, taip tik nustato aplinkinius prieš save. Vyrai-Mergelės meluoja dažniau, nei šio ženklo moterys. Šioms paprastai to neprireikia, jos naudoja kitokias priemones.

 

Dažnai Mergelėms-moterims pameluoti, reiškia, išsivolioti purve. O štai šio ženklo atstovai vyrai ima meluoti, net kai jų nereikalauja pasiaiškinimų. Pavyzdžiui, kai jų paklausia, kur jie dabar yra, išgirs atsakymą: „Užstrigau kamštyje“. Taip taip, kur gi ne, savaitgalį, anksti ryte? O juokingiausia, kad jie supyksta, kai jais netiki ar bando apkaltinti melu.

 

Svarstyklės meluoja ir už tai sau priekaištauja. O įdomiausia, kad jos dažniausiai meluoja pačios sau. Taip jos stengiasi išlaikyti vidinę pusiausvyrą, įtikinėdamos save, kad viskas yra gerai. Nors problemos veržiasi ne tik per duris, bet lipa ir per langus. Svarstyklėms būdinga lyg stručiui įkišti galvą į smėlį ir neva taip išvengti pavojaus, nesėkmės, nemalonios situacijos. Melas pirmiausia kenkia joms pačioms.

 

O štai bendraudamos su draugais ir artimaisiais jos dažniausiai yra tiesmukos, nes jau nuo vaikystės žino, kad visas melas parašytas jų veiduose. Svarstyklėms gerai sekasi regzti intrigas, jei to prireikia. Dėl to šio ženklo atstovai yra geri advokatai ir diplomatai. Tai yra paprastas, kasdienis melas jų nedomina. O štai pasaulinio lygio ar valstybinė apgaulė – čia jau įdomiau. Bet ir tokiuose reikaluose Svarstyklės ne meluoja, o gudrauja, išsisukinėja, kai ką nutyli, kai ko nepasako.

 

Skorpionams melas yra galimybė išlakyti savo įvaizdį. Jei jie save aplinkiniams pristato kaip patį nelaimingiausią žmogų pasaulyje, tai jiems teks išklausyti siaubo filmo vertų istorijų apie baisias avarijas, audras. O artimųjų Skorpionai turi tiek, kad turėtų laidoti juos grupėmis. Apie įvairias netektis jie pasakos tik todėl, kad jų pagailėtų.

 

Jei šie Vandens stichijos atstovai save pasauliui pristato kaip mistikus ar guru, jie sugalvoja neįtikėtinų situacijų, kuriose įgyja antgamtinių gebėjimų. Tačiau dažniausiai Skorpionai meluoja, kad praturtėtų ar kad būtų paprasčiau manipuliuoti žmonėmis. Turtinga vaizduotė ir dažnai moralės principų stoka leidžia jiems tapti melagių karaliais, sunkiai pagaunamais ir vienvaldžiais. Jei dėl kokių nors priežasčių kažkas išdrįs jais suabejoti, jie imsis bet kokių priemonių, kad įrodytų, jog kiekvienas jų žodis yra tyras lyg krištolas. Šitiems savimyloms nepatinka, kai jais abejojama.

 

Šauliai meluoja su įkvėpimu. Dažnai – be priežasties ir dėl smulkmenų. Jų baltais siūlais susiūtas melas skaudina aplinkinius. Šauliai tai daro todėl, kad chroniškai nepakenčia situacijos, kai priversti pripažinti esą neteisūs. Todėl dažnai jie ekspromtu sukuria neegzistuojančias aplinkybes, faktus.

 

Kai kas nors jas pasigauna ir reikalauja jas patvirtinti, įrodyti, Šauliai lengvai išsižada savo žodžių, tvirtindami, jog niekada to nesakė. Jų melas yra tuščias ir trumpalaikis, nes šio ženklo atstovai nesugeba kurti ilgalaikių intrigų. Jiems svarbiausia – apginti savo poziciją čia ir dabar. Dažnai nutinka, jog aplinkiniai nustoja tikėti Šauliais. Be to, šie Ugnies stichijos atstovai, kaip ir jų pusbroliai Liūtai, labai mėgsta perdėti, pagražinti, kad taip aplinkiniams atrodytų patrauklesni, įdomesni.

 

Ožiaragiai griebiasi melo, kai jiems reikia judėti į priekį ir būtina suklaidinti konkurentus, paleisti jiems miglą į akis. Šie Žemės stichijos atstovai yra dideli garbėtroškos, jiems melas tėra priemonė aplinkinius įtikinti savo turtingumu, aukštu statusu. Be to, Ožiaragiai patys šventai tiki savo melu. Jie tarsi vienu metu gyvena dviejuose skirtinguose pasauliuose: realiame ir išgalvotame, kuriame jie yra laimingesni, turtingesni, sveikesni, gražesni, sėkmingesni, labiau mylimi ir geidžiami.

 

Ožiaragiai-vyrai gali sumeluoti, kad pelnytų jiems patinkančios moters palankumą, ją sužavėtų. Jis gali prižadėti jai aukso kalnus, bet juos iškart pamiršta, kai tikslą pasiekia. Tada jie noriai sugrįžta į realybę ir, žinoma, elgiasi taip, kaip jiems naudingiau. Pagauti Ožiaragius meluojant nėra sunku. Tereikia atidžiai klausyti jų pasakojimo, stebėti jų veidą, mimiką. Kai tik jie pradeda meluoti, jų balsas pasikeičia, pagilėja, tarsi susijaudinus. Nors ir pagausite Ožiaragius meluojant, jiems nė už ką nebus dėl to gėda.

 

Vandeniai ne meluoja, o tik nesako visos tiesos. Dažnai jie tai daro ne iš blogos valios, jiems įprasta slapukauti. Pripratę visose situacijose kliautis savo jėgomis, mano, kad jų gyvenimas įdomus tik jiems patiems. Todėl Vandeniai nenori kitiems atskleisti asmeniškų dalykų apie save, kad jiems neįteiktų į rankas ginklų prieš save. Vandeniai meluoja sąmoningai, kai juos įspraudžia į kampą arba kai nepasitiki tuo žmogumi, su kuriuo kalba. Dažniausiai šio ženklo atstovai meluoja tam, kad juos paprasčiausiai paliktų ramybėje.

 

Pavyzdžiui, jie gali susirgti, kad išvengtų nemalonaus darbo ar situacijos. Vėliau jie gali kaip nors tokį savo poelgį kompensuoti. Tačiau patys Vandeniai, nors meluoja dažnai, kitų melo nepakenčia. Kai tik supranta, jog kažkas jam meluoja, nustoja su juo bendrauti. Be to, šiuos Oro stichijos atstovus apgauti yra sunku, jie turi labai gerą intuiciją, tiesiog užuodžia apgaulę.

 

Žuvys ne meluoja, bet fantazuoja. Jos susikuria savo vidinį pasaulį, kuriame viskas yra „kitaip“. Šio ženklo atstovės stengiasi ir aplinkinius įtikinti savo pasaulio realumu. Moterys-Žuvys susigalvoja neegzistuojančius gerbėjus, jiems priskiria tokias savybes, kokių norėtų, apie šiuos kavalierius pasakoja draugėms. Žuvims gerai sekasi įtikinamai papasakoti apie nuostabų savaitgalį su „mylimuoju“. Neverta už tai jų skaudžiai bausti ar priekaištauti, taip jos stengiasi prisitaikyti, prisijaukinti realų pasaulį, įrodyti, kad jos yra tokios kaip visi. Be to, šio ženklo atstovės moterys nesigriebia melo, kuris pakenktų žmogui ar paliestų daugelį žmonių.

 

Žuvys-vyrai yra geri pasakotojai iš prigimties. Jie meluoja iš meilės šiam gyvenimo menui (tai yra melui). Jie pameluos, kad neprarastų tos, kurią myli. Žuvys-vyrai sugeba taip nustatyti akis, kad jais neįmanoma netikėti. Jie, kaip ir Vandeniai, puikiai atpažįsta kitų melą. Jiems melagystės yra materialios, jie jas tarsi apčiuopia, pamato melagį gaubiančią „aurą“.

 

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jo

Oźiaragiai 100% tiesa.

pffff

Apie avinus visiska tiesa:D

Paslaptis

Apie avinus tai spangsta visiškai… Nes aš bent jau net nemeluoju ir melo iš viso nekenčiu…. Tai nebent aš kitoks avinas

Liksiubevardo

Apie vezy 100% tiesa :DD

D.W. I know

Well, mane atitiko
Visada zinau, kai kas meluoja :DDD

vadas

saulys – teisingai parasyta. kai buvau mazesnis tai labai nesamones meluodavau. dabar stengiuos isvis to nefaryt nes tik problemu prisidarai.

Skunk

Apie oziaragi gan stipriai pasakyta, bet yra dalis tiesos

lexx

apie jaučius nė kruopelytės tiesos

xxl

gimes vasario 15, tikrai kad melo nepakenciu, ir apgaut mane praktiskai neimanoma. bet meluot tai ir pats nemegstu

barmalejus

as ir gimes. 15.

f1

Apie vezy 101 procentu tiesa :D

Taip pat skaitykite