Rusijoje egzistuoja žmonių kūno dalių fabrikai?

Įspėjame! Straipsnis ir nuotraukos gali šokiruoti!

 

 

Visame internete sparčiai plinta nepatvirtinta informacija apie Rusijoje esantį fabriką kuris, kaip manoma, pardavinėja žmonių kūno dalis į kai kurias Europos šalis.

 

 

Kai kurios kūno dalys parduodamos įvairių pasaulio šalių universitetams (tyrimams, eksponavimui, apdirbimui). Kojų kaulai, manoma, yra dažnai eksportuojami į Airijos ir Vokietijos farmacines kompanijas, kuriose iš jų gaminamos specialios pastos dantų plomboms.

 

 

Nepatvirtinti šaltiniai internete skelbia, kad fabrikui kūnai gabenami iš įvairių avarijos vietų (dažniausiai girtų vairuotojų). Taip pat ten vežami sušalę benamiai arba mirties bausmę sulaukę kaliniai. Maža to sklinda gandai, kad Rusijoje veikia ir neoficialios “kūnų medžiotojų draugijos”, kurios apgaulės būdu, dar gyvas aukas nuveža tiesiai į žmonių kūno dalių fabrikus. Dažniausiai aukomis tampa asocialūs asmenys.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dar blogesnė situacija yra Indijoje. Internetiniai šaltiniai nurodo, jog ten taip pat veikia ne vienas žmonių kūno dalių fabrikas. Tačiau Indijoje auka gali tapti kiekvienas – nuo benamio iki smėlio dėžėje žaidžiančio vaiko.

 

 

Didžiausios žiniasklaidos priemonės visame pasaulyje kol kas apie tokius fabrikus tyli. Tiesioginių įrodymų, leidžiančių patvirtinti tokių fabrikų egzistavimą, išskyrus neva nutekintas nuotraukas, kol kas nėra. Tačiau nesąmoningai kyla klausimas: kur kartais Rusijoje, dažniausiai Maskvoje dingsta naujagimiai? Arba kur be žinios nuolat dingsta kiti žmones? Belieka tik spėlioti.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lol

Leiskikit normaliai pavalgit

Lol

Feee šūdas kaškoks

Ingeborga

Žmonės tai tikrai vyksta !ir deja nevisada mokslo labui.o mums deja lieka tik stebėti…

Legatas

Na as asmeniskai sutinku su “aa” nes tikrai “Anonimas” neisklauso zmogaus iki galo ir ji visaip isvadina pats parodydamas savo isprusimo laipsi.
ten beja ne kasos o rasimo masineles,ir cia tikrai yra morgas o ne kaskas kito,kuris tikrai nepasizimi geromis saligomis.

uk

Anonymous laisvo laiko ziuriu atsirado? nebereikia kovot su ateiviais? ar atostugu pasiemiai? zemas lygis vadinti kita asmeni “debilu” neisklausius jo. ir turint tokia nuomone kad as pats protingiausias toli neisi.

Akula

Ot blyn surprizas… Kaula kuri burnoje daaugineja irgi is mirusiu zmoniu ir tai nepaslaptis…

Infestantur

pinigai viska daro pinigai..juk ir lietuvoj dingsta zmones,,,zinant lietuviu nuzmogejima………..

fee

fee

opc

boba prie kasos aparato :D

opc

blin, ten ne kasos aparatas…

Šešėlis

Kasmet Lietuvoje be žinios dingusių žmonių skaičius siekia kelis tūkstančius. Įdomu kur jie prapuola.

Taip pat skaitykite