Šiandien antrasis Anomalija.lt gimtadienis!

Šiandien sukanka lygiai dveji metai, kai lietuviškose interneto platybėse atsirado Anomalija.lt portalas. Taip, taip – šiandien antrasis mūsų gimtadienis.

 

Greitai bėga laikas, ar ne?

 

 

Skaičiai, skaičiukai

 

Prisipažinsime, kad tikrai nesitikėjome, jog augsime taip greitai. Praėjus vos metams nuo pirmojo Anomalija.lt gimtadienio, mus aplankė 4 kartus didesnis žmonių skaičius – sulaukėme virš 830,000 unikalių lankytojų! Kai tuo tarpu per pirmus gyvavimo metus mus aplankė apie 230,000 lankytojų.

 

Per visą šį laikotarpį portalas buvo atverstas daugiau nei 4,470,000 kartų! Paskelbėme daugiau negu 560 naujienų ir apie 1100 straipsnių, kurie jau sulaukė beveik 10,000 Jūsų komentarų (skaičiuojant kartu su Facebook komentarais).

 

Sparčiausiai augo mūsų forumas, kuris savo antrąjį gimtadienį švęs tik rugpjūčio 29 dieną. Jeigu praėjusiais metais forume buvo šiek tiek daugiau negu 4000 Jūsų žinučių ir 200 užsiregistravusių narių, tai šiais metais skaičiai pribloškia: forume jau parašyta beveik 25,000 pranešimų, o užsiregistravo jame jau virš 750 dalyvių.

 

Ką skaitė ir komentavo Anomalija.lt lankytojai?

 

Antraisiais Anomalija.lt gyvavimo metais daugiausiai dėmesio sulaukė laikrodis kuris skaičiavo laiką iki tariamos pasaulio pabaigos (socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalinta daugiau nei tūkstantį kartu). Beje, 2012 m. gruodžio 21 dieną pasiekėme net savotišką rekordą – tą dieną mūsų tinklapyje svečiavosi daugiau nei 10,000 lankytojų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taip pat didelio Jūsų dėmesio sulaukė galimybė sužinoti savo ankstesnį įsikūnijimą.

 

Padėkos

 

Kaip ir praeitais metais, taip ir šiemet norėtume nusilenkti iki žemės visiems žmonėms kurie padeda mums vystyti šį projektą. Iš visos širdies dėkojame Gabrieliui E. Klimenkai (paragraf 78), kuris ne tik savanoriškai rūpinasi Anomalija.lt forumų, tačiau taip pat dažnai nudžiugina skaitytojus savo straipsniais ir įžvalgomis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taip pat dėkojame: Benamiui ir RoxiO už pagalbą prižiūrint forumą, TinSoldieriui ir Crystal už aukšto lygio diskusijas. Dėkojame Terorui, Vitakei, Šešėliui, Beelzebubui, Asasinui, Omcikui, xsistemax, Astropasauliui, Ezekielui, Snofru ir Unco už įdomias temas forume.

 

Ačiū irgi sakome: Okultistei, Advenai, Inkognito, Omcikui, Markamiui, Ponaičiui, Eternal.blissui, Bildukui, Vytautui, Master, A.C.A.B, la.benui ir visiems kitiems kurie padeda mums rašydami straipsnius, bendraudami forume, siunčiant laiškus ir kitaip prisidedant prie Anomalija.lt egzistavimo.

 

Ačiū Jums, kad mus skaitote. Be Jūsų šis tinklapis būtų nieko vertas. AČIŪ, kad esate kartu!

 

Visuomet Jūsų, visuomet anomališka,
Anomalija.lt

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xxx

Tik nenueikit i lankas su populistiniais tekstais, skirtais skaityti su popkornais rankoje. O siaip pagarba kad judat. Sekmes!

RoxiO

Sveikinimai Anomalijai ir ačiū už padėką!!! :)

StAsYs

Sveikinu :DDD

martin

va toki planai man patinka ir cia reikėtų ydeti daugiau naujienu apie ateiwius ten kur tyrineja amerikieciu ufologai nes kai maciau per nat geo jie pastowiai turi rysi su nso kad ten atskrenda kai stebi

Mažas

Sveikinimai. :))) Lankomiauses mano puslapis. :)))

Sveikintojas

Sveikinu su dvejais metukais, linkiu dar labiau tobuleti ir nenuleisti ranku :)

Jaunelis

Kadangi nesu labai iskalbus,palinkesiu tik tiek-drauge sulaukime to gimtadienio kai prie skaiciaus “2” bus prirasytas nulis. Sveikinu su sampadieniu !

Skaitytoja

Sveikinimai!!!!!
Ilgų gyvavimo metų ir įdomių straipsnių ;))))

atlantas

su gimtadieniu!ilgiausiu metu jums ir sitam puslapiui!:)

doremi

pardon, su gimtadieniu jus

Taip pat skaitykite