„Google Maps Street View“ Lietuvoje užfiksavo NSO

Nuo šių metų sausio 31 dienos pradėjo veikti „Google Maps Street View“ paslauga. Ja naudojantis galima „keliauti“ po Lietuvą skaitmeninėje erdvėje, kurią dar praėjusių metų birželį užfiksavo specialūs „Google“ automobiliai su įtaisytomis kameromis.

 

Jie kelis mėnesius keliavo ir fotografavo mūsų šalies kelius ir šalikeles.

 

Akylūs internautai, Debeikiuose pastebėjo virš laukų neatpažintą skraidantį objektą. Kaip manoma, objektas skrido labai lėtai arba net kabojo vietoje. Naikintuvo versija irgi mažai tikėtina nes minimalus greitis tokiame aukštyje būtų ne mažesnis nei kaip 400 km/val., ko pasekoje objekto forma būtų išplaukusi.

 

 

Taip pat verta atkreipti dėmesį į tai, jog pavažiavus į priekį arba atgal, objektas jokiame dangaus taške nebus matomas – paukščių versija irgi atkrenta (žr. žemiau).

 

Debeikių gyventojai teigia, kad pas juos jau ne pirmi metai sklando gandai apie keistus dangaus objektus, kurie tam tikrą laiką kaba ore, o po to tiesiog išnyksta.

 

Detaliau apžiūrėti užfiksuota NSO galite pažiūrėti paspaudę čia. Palyginimui kaip atrodo „Google Maps Street View“ užfiksuoti paukščiai ir įsitikinti, kad jie yra kadre net pavažiavus į priekį arba atgal galite pažiūrėti paspaudę čia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kokie būtų Jūsų, mielieji skaitytojai spėjimai? Ką užfiksavo „Google Maps Street View“ Debeikiuose?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
25 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
OOOOOO

Jau ištrintas tas jūsų paukštis. Jei čia būtų buvęs paukštis tikrai būtų palikę.

Dmitrijus
Elijas

Tai, kad ne paukštis, ten ponai, – nebutu, pašalinę! Neatydžiai žiūrėjote, vos “paėjus” į prieki, aiškiai matėsi, kaip objektas šauna į viršų, o dar paėjus, dinginėja debesyse… :( Ignoravote, ponai, kas buvo akivaizdu, bet jums neįtikėtina! Viskas, kas susiją su neatpažintais, netyčia į kamerų “akis” patenkančiais, – visokeriopai, visų institucijų, yra slepema, kad jūs, ponai, nieko nematantys, naivūs skeptikai, – iš baimės į kelnes “nepridėtumėte”, – nes visa tai egzistuoja ir anksčiau, – vėliau, – vis akivaizdžiau pamatysim…. .

Sirius

Gerai įsižiūrėjus , jau ištrintas tas paukštis. :)

Skeptikas

Gerai isiziurejus matosi kad paukstis cia.

M8

Kada pats pamatysiu tada ir patikesiu, o situ teoriju ir brukimas i galva kad yra ateiviai simtai.. Kai savo akim pamatysiu, tai ir patikesiu, o dabar si nuotrauka nesustiprino nuomones, kad ateiviai lankosi lietuvoje ir isvis visur pasaulyje..

RMT

Tikrai ten NSO,nes kai priartinau,gerai įsižiūrėjau pamačiau virš to juodo “brūkšnio” tokį gaubtą stiklinį :O

Kristis

gal ten is kosmoso ateiviu kakutis atskrido :D

Tomas

Ten pat, Debeikiuose,suklydau pirma rasydamas

Tomas

Tai ne muse,greiciau bus varmas,kuris gali ilga laika isbuti ore vienoje vietoje o pabaidzius jis nuskrenda.Toki pati radau Dubeikiuose per google eart programa,arciau priartinus gaunasi tokis pat turintis panasumo siluetas

Taip pat skaitykite