Vaistas, nuo kurio pūna žmogaus kūnas (N-18)

Rusijoje, atsirado nauja narkomanijos banga, farmacininkams nešanti milžiniškus pelnus.

 

Naujas narkotikas pavadinimu koaksilis (coaxil), parduodamas vaistinėse be recepto, populiarumu prilygsta heroinui, o medikus šiurpinana savo pasekmėmis.

 

Į Rusijos ligonines plūsta gangrenos pūdomi narkomanai, o medikai juos diagnozuoja vienu klausimu: “leidaisi koaksilį?” Jeigu atsakymas yra teigiamas, medikai žmonėms, kurie vartojo šį vaistą, privalo amputuoti kojas ir rankas, kadangi kūno dalys pradėda pūti.

 

Koaksilis (coaxil) yra vaistas, kuris turi malšinti potraukį alkoholiui, mažinti nerimą, koaksiliu gydomi depresijos epizodai. Deja, kaip pamatysite vaizdo įraše, jis nieko neslopina. Atvirkščiai, viską naikina.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
REDdog

Išviso manau, kad narkotikai turi būti naudojami medicininiais tikslais, o ne tam, kad galėtum gerai apsvaigt,o poto visą naktį gulėt griovį…

Bardokas

atu vpš ? taip su tuo koaksu sunaikintu tiesiog zmogu….

chachacha

Asilas tas kas rase straipsi :D cia krokodilas o ne coaxil. Krokodilas yra narkotikas kuri lengva pasidaryt namu salygomis. Coaxilis pudo zmogu is vidaus? Nebegaruokit su tom ssavo samokslo teorijom. P.s. Pats esu farmacininkas todel zinau ka sakau.

zzz

Apart “esu farmacininkas” niekuo nepagrindi savo zodziu! Parasyk kas tai, kaip ir is ko susideda, formules ir pan., na arba linka y tai aprasanty moksliny straipsny, o ne “as esu farmacininkas” o jus tik kvaileliai ….

ieva

nesamone jei taip yra jau butu seniai zuves ,o kur kraujagysles gi butu koja nupjauta nieko nesuprantu

Tautvydas

Tas koaksilas parduodamas tik su receptu ir jam yra nustatyta norma- 3 tabletes per diena. Tie rusai nesilaike taisykliu ir iskart, kiek zinau, vos ne visa pakuote istirpindavo. Bet tais laikais koaksilas Rusijoje buvo parduodamas be recepto. Siaip pats geriu koaksila ir kolkas esu patenkintas poveikiu. Jis nera kazkoks euforinis, bet atidirba kaip antidepresantas. Esu skaites kad kazkas yra bandes suvalgyti 3 tabletes iskart, kas yra labai pavojinga, gerokai apsinese. Tad nesakykite kad tas koaksilas yra blogis, alkoholis irgi yra blogis, manau, kad alkoholis yra daug didesnis “narkotikas” nei koaksilas. Beje, koaksilas taip pat kazkiek mazina alkoholio vartojima.

narkomanas

Coaxil verda su visokiais kitais prieparatais ir gaunasi krokodil.

WTF

Bet wtf tūrėtų nežmoniškai skaudėt jei kaulas matos, kodėl anas nerėkia?????

xadidas

nes koja mirusi jau

AlienLab

Greitesnis budas narkomanais atsikratyti, joks normalus zmogus tokiu nesamoniu nevartotu :)

Nesvarbu

Kas cia gali but per vaistas jis nk negydo tiktai kenkia vaistai reikalingi kad gyditi o cia jau kazkokie narkotikai o ne vaistai

martyr
aaa

sito sudo vaistinese nenusipirksi , bet gali nusipirkt is ko galima sita suda pasidaryt … ir nieko cia keisto , prascioku narkotikas gi cia , jei jau prasidedi su situo tai… matot video , ir jokio sanso pasveikt . tas pats kaip nueini i parduotuve pasiemi peili ir persipjauni gerkle , tai cia butu mazdaug antraste “Parduotuveje pardavineja savizudybes irankius?!”

Taip pat skaitykite