Zombių virusas pasklido po pasaulį?

Bauginantis zombių virusas, atrodo, apėmė ne tik JAV tačiau jau ir Kiniją.

 

Fotoaparatu buvo užfiksuota, kaip autobuso vairuotojas užpuolė atsitiktinę moterį ir pradėjo ėsti jos veidą.

 

Incidentas buvo užfiksuotas nuotraukose. Nelaimingai moteriai prireiks plastinių operacijų, kad būtų atstatyta išprotėjusio užpuoliko padaryta žala.

 

Vietos žiniasklaida praneša, kad vairuotojas vardu Dongas antradienį prieš užpuolimą su draugais nemažai išgėrė ir galimai vartojo neaiškios kilmės narkotikus.

 

Tada jis nuvažiavo į Vendžio miesto, esančio pietryčių Kinijoje, gatvę ir sustojo priešais automobilį, vairuojamą moters vardu Du. Pastaroji buvo priversta sustoti.

 

Dongas užlipo ant automobilio stogo ir pradėjo jį daužyti, o panikos apimta moteris šaukėsi pagalbos. Jai išlipus iš automobilio ir bandant išsigelbėti, autobuso vairuotojas šoko ant jos ir parvertė ant žemės.

 

 

Tada Dongas ėmė ėsti moters veidą, o ši paplūdo krauju ir ašaromis. Praeiviai bandė atitraukti užpuoliką nuo aukos, tačiau, liudininkų teigimu, vyras turėjo nežmoniška jėga ir sėkmingai priešinosi bandžiusiems jį sustabdyti.

 

Atvykus policijai, Dongas buvo suimtas ir išvežtas į areštinę. Du buvo nugabenta į ligoninę. Gydytojų teigimu, jai prireiks nemažai plastinių operacijų tam, kad būtų atstatyta jos nosis ir lūpos.

 

Šis incidentas Kinijoje verčia prisiminti analogiškas apsvaigusių nuo narkotikų psichopatų atakas JAV. Vienas žinomiausių įvyko gegužę, kai užpuolikas Rudy Eugene nuvalgė benamio vyro veidą, o po to buvo nušautas policijos.

 

Kai kurie nepriklausomi pasaulio specialistai tvirtina, kad tai tikrai nėra atsitiktinumas. Galimai naujų narkotikų pagalba, slaptosios tarnybos išbando slaptą žmonių valdymo ir kontroliavimo jų sąmone priemone.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Netavoreikalas

Bus kaip per The walking dead…

piramidės pranašų

Reikia raštus ištirti Povilas sako dievas, dievas man pasakė. Kalba titanų titanas, tačiau niekas, jokis žurnalistas neklausia koks dievas jo? Palei raštus Povilo Žėko, tai titanas arba demonas Merkinės piramidijos dievas.Žurnalistai ir kiti neskaito, ką rašo Žėkai , o tik kviet pokalbiui, kur minimas vienas žodis dievas. Koks dievas, jei titanų sukurtas , turintis savo dievą tėvą palei raštus piramidininko Česukuose? Kas ištirti ryšis: nustatys raštų , veiksmų po vožtuvu strypuos, kalbų reikšmes? Turi būti visiems aišku , ar ne?Ką kalba reikia aiškiai suprasti. Raštai liūdija, kad piramidieja vampyrai . Povilas rašo : ir “Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą,… Skaityti daugiau »

ten Česukuose

Povilo mnimi titanai arba komplekso VARYTOJAI visiems yra tie zombiai, kuris maitinas atvykstančių energija, ištraukia jos perteklių, ligas… nėra nieko …nereikalingo.

powix

pasaulio pabajga gali but del bombu ir panasiu dalyku pwz rusaj atomine palejstu zeme is orbitos ismustu arba susalam arba iskepam

ka tu

zombiai – mire zmones prisikele is numirusiu.. o cia nieko panasaus i zombius :/

Mrs.Leto

Yra toks dalykas kaip zombių milteliai.Na,dabar jau tikriausiai išrasta kažkas kito.Bet anksčiau būdavo daroma taip.Numirusio ir sudžiovindo žmogaus kūnas būdavo taip susmulkinamas,kad tapdavo milteliais. (tuo užsiimdavo visokie šamanai ir t.t). Tada jie būdavo sugirdomi žmogui.Tai paveikdavo jo nervinę sistemą,atjungdavo smegenis ir jis tapdavo gyvu numireliu,vykdančiu visus įsakymus.Pasižymėdavo didele jėga ir energija.Šiais laikais matyt išrastas kažkoks narkotikas paraližuojantis centrinę nervų sistemą,ir sukeliantis nesuvaldomą pyktį ir agresiją.Atsiranda potraukis naikinti aplinkui viską,kas tik papuola po ranka…iš tiesų,tai baisu net pagalvot,kur viskas ritasi.

Mrs.Leto

Kaip baisu…kur ritasi pasaulis.Žmonės tampa gyvuliais.Nebelieka jokių taisyklių,jokių gamtos ir gyvybės principų paisymo.Jei ir toliau vyks tokie nenormalūs dalykai,pasaulio pabaiga neišvengiamai ateis.Ir daug greičiau,nei mes manom.Nes tai kas vyksta pasaulyje jau peržengė visas ribas.Žmonės – nebe žmonės.Toks jausmas,kad kasdien atsibundi vis kitame pasaulyje,kuris labai skiriasi nuo vakarykščio.Visi šie procesai mane labai gasdina..Nenoriu tokio pasaulio..

Nesamones

perkam ginklus ir einam medziot zombius :D

GRIMOIRE

Tai cia tik narkotiku poveikis o ne zombinejimas nera cia ko sukt galvos del to. Tai ne virusas ir taip greit neplinta. Sukt galva del tokiu nesamoniu :) Tai tik fantastika tos zombiu invazijos :) narkotikai pora zmoniu is proto isvede bet tai nereiskia kad jie zombiai :)

Once

Korporacija Umbrella pradeda T-Viruso bandymus… :DDDD

Nikeo

Video net neisgazdino ;)

opc

“po to buvo nušautas policijos.”

labai geras sprendimas

Taip pat skaitykite