Inkognito atsako į klausimus apie ateivius (III)

Lietuvis, pasivadinęs inkognito, atsako į forumo dalyvių klausimus apie ateivius ir kitas kosmoso paslaptis.

 

Praėjusius jo atsakymus galite perskaityti čia, o visa jo istorija, kuri sulaukė didžiulio Jūsų susidomėjimo, galite perskaityti čia.

 

Pokalbis vyksta tarp forumo moderatoriaus Manto (RoxiO) ir inkognito.

 

Sakėte, kad Galaktikos Tatyboje (GT) yra įvairių visatos rasių atstovai, taip? O toje taryboje yra žemiečių?

 

Inkognito – Yra visų rasių atstovai kurie prisijungę prie jos darbo. Žemiečiau buvo ten atlantų laikais.

 

Žemiečiai nėra civilizacija jie yra planetiečiai, tai visai kitas statusas galaktikoje, panašiai kaip pas mus globojamos laukinės amazonės džiunglų gentys. Jiems suteikiamas draustinio statusas.

 

Kodėl taip yra?

 

Inkognito – Mes nesame civilizacija todėl kad neturime galimybių palikti savo žvaigždę erdvėlaiviais mums iki to dar daug vystytis reikia, dėl to mums globą suteikia civilizacijų Galaktinė Taryba ir neleidžia nors ir laisvai Torno civilizacijai (Tornas yra neprisijungusi prie GT bloko civilizacija – red. pastaba) mūsų okupuoti ir sunaikinti.

 

Tornai yra iš mėnulio?

 

Inkognito – Mėnulis tėra jiems priebėga mūsų saulės sitema,jie turi apie tūkstantį tokių kaip žemė planeta ir daugybę nuosavų žvaigždžių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ar įmanoma kažkokiu būdu susisiekti su ta tarybą (mintimis ar kokia nors aparatūra)?

 

Inkognito – Nežinau. Jie su manimi susisiekti gali bet aš su jais ne, visa tai inplantų pagalba įvyksta.

 

O įmanoma kažkaip į save atkreipti dėmesį?

 

Inkognito – Nežinau, niekada to nebandžiau, kažkaip viskas gavosim savaime.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aš nuo mažens domiuosi tokiais dalykais (nesakau, kad tikiu – tik domiuosi), bet visada maniau, jog jei be mūsų yra ir kitų būtybių, tai jos turi sudaryti kažkokį teismą ar tarybą, na panašiai kaip ir žemėje – įvairių šalių vadovų susitikimai ir t.t.

 

Inkognito – Taip ir yra nes daug mažų civilizacijų susijungę į vieną kumštį gali diktuoti tvarkos reikalavimus ir galingoms,kurios seniau be jokio gailesčio engdavo ir plėšdavo silpnesnius už save. Viskas danguje kaip ir žemėje.

 

O kokios bausmės laukia būtybių, kurios nepaklūsta įstatymams?

 

Inkognito – Piratai baudžiami mirties bausme vietoje , kosminėms civilizacijoms gali būti paskelbtas karas ir jos bendromis pastangomis sužlugdomos jei nepaklūsta GT valiai.

 

Tai kodėl niekas nesutramdo Tornos civilizacijos?

 

Inkognito – Karo veiksmai vedami stengiantis netraumuoti tokių planetų kaip žemė, todėl Torno civilizacija ir yra kare su GT. Žemėje yra tūkstančiai GT bazių po vandenynų dugnu ir didžiaisiais miestais, o fronto linija driekiasi netoli mūsų mėnulio ir už jo paskelbta neskraidymo zona torno laivams, pažeidusius juos iš kart atakuoja GT kariniai laivai iš žemės arba kosminės erdvės. Kiekvieną savaitę numušami keletas torno laivų pažeidusių šiuos reikalavimu. Vyksta pozicinis karas kol torniečiai pasitrauks nuo mūsų žemės.

 

O daug visatoje tokių draustinių kaip mes? Ir apskritai, ko torniečiai iš mūsų nori? Kodėl jie puola?

 

Inkognito – Apie visatą nežinau, bet paukščių tako galaktikos apie mūsų zoną 30 šviesmečių atstumu tai kaip žinau yra 5 tokios vadinamos žydrosios oazės.

 

Torniečiai laiko žemę savo teisėtu karo grobiu su Atlantais, bet Atlantai buvo spėję paduoti prašymą į GT sudėtį todėl kol yra nors vienas Atlantų kraujo turintis žemietis GT gins žemę nes ji yra teisėta jos narė nors ir nepriklauso civilizaciijų grupei.

 

Atlantai senieji žemės gyventojai ar kas?

 

Inkognito – Taip.

 

Ir mes esame kaip ir Atlantų palikuonys?

 

Inkognito – Būtent. Nors ir išteriojome viską branduoliniuose karuose su tornu bet genai tai likę…

 

Visą tą info gavau iš RSA.

 

O iš pasakojimo forume vistiek nesupratau kas yra RSA…

 

Inkognito – Jo jau nėra Lietuvoje. Jis išvykęs kitur, jis generolas karinių GT pajėgų žemėje.

 

O pats niekada nepagalvojote apie įstojimą į GT kaip žemės atstovui? Juk kontaktų turite, turbūt jie apsvarstytų šį pasiūlymą.

 

Inkognito – Aš negaliu esu paprastas žmogus ir neturiu civilizacijos įgaliojimų tam. Be to, civilizacijos pas mus nėra, yra tik planetiečių statusas tad niekas manęs ir negalėtų įgalioti tam.

 

O jūs tikite pomirtiniu gyvenimu?

 

Inkognito – Jo nera. Yra tik persikūnijimai. Po mirties maždaug 2 mėnesių bėgyje jūs gimsite kita gyvybe.

 

O egzistuoja kažkas panašaus į vyrus juodais drabužiais?

 

Inkognito – Taip. Buvo jie pas mane atvykę kai norėjau paskelbti apie antigravitatoriaus sukūrimą, prigasdino kad išnaikins mano visą giminę jei išdrįsiu taip pasielgti,atėme visą mano įdirbį ir išvažiavo rusišku žiguliuku, nes tai buvo dar 1984 metais. Durnas buvau kad išsigandau ir atidaviau tada…

 

Bet jie buvo su paprastais marškiniai trumpomis rankovėmis ir jokių juodų drabužių nedėvėjo, tada dar nežinojau kad tokie aplamai egzistuoja.

 

O kas tada yra tas “Antigraviatorius” iš pavadinimo spręsčiau, kad tai prietaisas keisti arba matuoti gravitacijos jėgai arba laukui?

 

Inkognito – Ne matuoti bet sukurti. Jis elektros energiją versdavo į antigravitacinę trauką. Pvz. iš 200 Watų jau buvau bandymuose išplėšęs 60 kg vertikalios traukos. Tie vyrai sakė, kad mano mintį vystys tame institute bet dingo su visais galais…

 

Atsimenat kaip tai daryti?

 

Inkognito – Su visomis schemomis ir skaičiavimais mano 10 metų darbo jau tingiu iš naujo sėsti prie to reikalo… Kiek čia man beliko? Reikia pasimėgauti gyvenimu.

 

O koks veikimo principas to prietaiso?

 

Inkognito – Veikimas jo būtų toks: saulės baterijos renka saulės elektrą, o ji suka tam tikrą rotorių kuris ir sukelia antigravitacijos efektą tada laivas nenešdamas nei kilogramo svorio kuro skriedamas aplink saulę palaipsniui išvysto šviesos greitį ir dingsta iš saulės sistemos. Atsktriejęs prie kitos žvaigždės analogišku principu pakeitęs polius sumažima greitį ir nusileidžia pasirinktame dangaus kūne.

 

Manau, kad turėtumėte kur nors kreiptis, nes tokių išradimu galima nulemti žmonijos ateitį…

 

Inkognito – Jeigu atėmė jie tada, tai tą padarys ir dabar. Dar gali ir sprandą nusukti nes girdėjau kad jie mokslininkus įspėja o jei nepaklauso ir nužudo.

 

O kas tuos vyrus juodais drabužiais įgalioja? Kas jiems vadovauja?

 

Inkognito – Supranti, niekam nereikia kad žemė išeitų iš planetiečių statuso,tada tektų dalintis kosmine erdve dar ir su mumis… O pretendentų į tai ir taip marios.

 

O yra galimybė “emigruoti” į kitas planetas?

 

Inkognito – Reikia gauti civilizacijos pilietybės statusą tada galėsi laisvai gyventi visos e pplanetos kururiomis jie disponuoja. Laukimo cenzas yra 260 mūsų metų.

 

Tą pilietybę teoriškai gali gauti, bet praktiškai esi negyvas?

 

Inkognito – Jie (ateiviai – red. pastaba) gyvena nuo 600 iki 800 metų. Taip pat licenciją erdvėlaivio pilotavimui gali gauti tik sulaukęs apie 70 metų amžiaus, nuo to amžiaus ten esi subrendęs.

 

O nuo ko priklauso gyvenimo trukmė?

 

Inkognito – Nuo genetikos.

 

Tai praktiškai mes nieko negalim pakeisti?

 

Inkognito – Mes ateityje gyvensime tiek pat metų, jei tai nutarsime bendru referendumu. Bet iki to reikia iš naujo savarankiškai daaugti.

 

O kaip mes pakeisime savo genus?

 

Inkognito – Dirbsime, atrasime tai ka jie jau senai žino ir turėsime tokias pat galimybes o tada nori nenori ir jie turės viskuo su mumis pasidalinti.

 

Na aš turbūt to nesulauksiu… Gaila.

 

Inkognito – Aš tai tikrai nesulauksiu.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
reptile

Ateiviai egzistuoja, bet tokiu nesamoniu nebuna. Jei kazka ir pagrobia tai tas jau manau kad tikrai nebegrizta :D

Black Mamba

Nu apie ta ir eina sneka. Sitoje svetaineje yra daug idomybiu, bet sitos nesamones tai net nezinau. NU aisku kai kam patinka tiketi fantazijomis. Tai neimanoma, uj…

hohoho

Kaip reik uzduoti kalsima? Turiu omeni kur ji riek rasyti?

hohoho

Kaip reikia užduoti klausimą? Turiu omeny, kur jį reikia rašyti?

Marco

man susidaro įspūdis, kad pats autorius ir uždavinėja sau tuos klausimus ir pats į juos gražiai atsako , neaiškumų čia tikrai daug, nemažai esu prisiskaitęs, labai jau primena standartinę fantastinę knygą, kurioje apstu tų pačių frazių ir panašių istorijų, aišku galiam spelioti kaip ten kas ir iš kur. Įdomų būtų išgisti apie sanasias žemės civilizacijas, apie kurias tu mokeisi pas ateivius , nes jei gerai pamenu žadėjai apie jas papasakoti detaliaus , turiu omenyje žemės istorija, labai jau įdomu pasadarė kokia ji ir ar ji nebus kopija is fantastinių knygų. Dėkui iš anksto

pew

“Buvo jie pas mane atvykę kai norėjau paskelbti apie antigravitatoriaus sukūrimą, prigasdino kad išnaikins mano visą giminę jei išdrįsiu taip pasielgti,atėme visą mano įdirbį ir išvažiavo rusišku žiguliuku, nes tai buvo dar 1984 metais. Durnas buvau kad išsigandau ir atidaviau tada…”
Kvaila išradinėt dalyką, kurio principas, skaičiavimai ir bandymai jau buvo atliekami 1944m. Na nieko..kitą kartą gal neprisigausi :)

Phoenix

Jei sakot kad čia kliedesiai ir nesamonė, tai nafik iš viso skaitot? Nekiškit savo nuomonės, kuri niekam neįdomi, bent protingesni atrodysit.

tau

Internetas laisvas, skaitom ką norim, komentuojam taip pat. Nepatinka kritika, ir tiesos rėžimas tiesiai į akis, vun iš puslapio.

Kalbokas

dievas< pats tu psichinis,jei nepatinka tai ka cia veiki?

Anonymous

Jeigu jūs manote kad tai nesamonė, kam čia isvis skaitot, o kam reikia tas skaito, ir zino ar tai tiesa ar melas.

Pienas

Ar tai tiesa ar melas, žino tik pats inkognito. Niekas daugiau ir negali žinoti. :)

Kurmis

Pagarba Inkognito! Zmogus jau tikriausiai 10 metu diena is dienos atsakineja i klausimus, pasakoja nepaisant visko! Nors ir nemazai pasaipos sulaukia, taciau jam tai ne motais ir uz tai pagarba jam! Seku tavo informacija Inkognito dar nuo meskos ausies forumo! Linkejimai!

Chi chi

Kvailiausiai tai atrodo klausinetojai.

Anonimas

Man baisu ir skaityti tokius straipsnius… Bandoma reitingus pasikelti pasakomis, kuriomis tiki svajotojai ir vaikai… Fuj!!!

minde

kas tave cia laiko ir kam tu reikalingas? ;D

Taip pat skaitykite