Seksas su ateiviais – istorijos kuriomis domisi mokslas

Seksas su ateiviais. Pats žodžių junginys skamba absurdiškai ir keistai, bet ilgainiui dauguma viso pasaulio mokslininkų ir teisėsaugos darbuotojų ima abejoti tokių pareiškimų absurdiškumu. O kodėl, spręskite patys.

 

Visai neseniai moterys, kurios viešai prabildavo apie tai, kad jos turėjo lytinių santykių su ateiviais, sukeldavo didelį juoką arba abejones dėl jų psichinės sveikatos. Tačiau po pastarųjų įvykių, išgirdus tokio pobūdžio pasakojimus iš aukštų pareigūnų žmonų lūpų įvairių šalių vyriausybės ne juokais sunerimo, rašoma Planeta.moy.su.

 

Spręskite patys. Moterys, patekusios į tokią situaciją, nežino, ką joms daryti. Jeigu po lytinio akto su nežemiška būtybe jos kreipsis į gydytojus, gali būti įtrauktos į psichiatrinę įskaitą. Jei į bažnyčią – ji tokius žmones gali palaikyti velnio apsėstaisiais. O mokslas tiesiog nenori tokių atvejų pastebėti. Tiksliau, nenorėjo iki tam tikro momento, kol panašių pareiškimų skaičius neviršijo šimtų tūkstančių.

 

Pirmąja moterimi, išdrįsusia viešai pareikšti apie turėtus lytinius santykius su ateiviais, buvo Dorotė Staut. Moteris kreipėsi į vieną geriausių Denverio (JAV) klinikų, kad daktarai jai padėtų pastoti. Apžiūrėję pacientę ginekologai nustatė, kad jaunos moters reprodukciniai organai yra lyg pagyvenusio žmogaus. Susidarė įspūdis, kad moteris jau ne kartą yra gimdžiusi. Dorotė buvo šokiruota. Kaip tai gali būti? Po kurio laiko moters atmintyje iškilo keisti vaizdiniai, ir norėdama suprasti, kas tai yra, ji ryžosi gilios hipnozės seansui. Būdama giliausio miego būsenos Dorotė prisiminė vieną 1993 metų vasaros dieną, kai ją per prievartą paėmė į NSO vidų, kur ji praleido 36 savaites. Visą tą laiką su ja buvo atlikta daugybė medicininių eksperimentų, ir, kaip moteris teigė, ji pagimdė šešis vaikus. „Ateiviai mūsų nekenčia! Žmonės jiems reikalingi tik kaip genetinė medžiaga hibridams kurti – šiais hibridais vėliau jie kolonizuos mūsų planetą!“ – šaukė isterijos apimta Dorotė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Netrukus informacija apie šį įvykį pasklido po visą Ameriką. Buvo gauti dar aštuoni panašaus pobūdžio pranešimai iš JAV ir Kanados. Veikiai tapo žinoma ir apie du tokius įvykius Brazilijoje ir po vieną – Japonijoje ir Prancūzijoje. Vėliau jie buvo skaičiuojami dešimtimis ir šimtais tūkstančių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šiuo klausimu iš karto susidomėjo daugybė mokslininkų. Pirmieji buvo kinas Čen Jančunas (Chen Yanchun) ir rusas Sergejus Speranskis. Jų tyrimų rezultatų pagrindu pavyko gauti sensacingus duomenis. Mokslininkų nuomone, kas penkta Žemės moteris per savo gyvenimą turėjo lytinių santykių su ateiviais!

 

„Užhipnotizuotos moterys pasakojo, kad lytiškai santykiavo su ateiviais iš kitų planetų“, – sako biologijos mokslų daktaras S. Speranskis. „Jos tvirtino, kad buvo surogatinės motinos būtybėms iš kitų planetų. Dėl tų pasakojimų darėsi baisu ne tik profesoriui iš Kinijos, bet ir man.“

 

Rusijoje S. Speranskis taip pat rado tokių seksualinių kontaktų patvirtinimų.

 

Du atvejai buvo užfiksuoti Irkutsko gimdymo namuose. Kai jaunos mamos savo vaikus parsivežė namo, jie paslaptingai dingo. Nei policija, nei pačios motinos vaikų taip ir nerado, tačiau po kurio laiko šios moterys pamatė savo vaikus lyg kokio telepatinio kontakto būdu. Vaikai joms pasakojo apie kitą planetą, kurioje jie dabar gyvena. Atrodė jie kaip žmonės, išskyrus galvą, kurios matmenys šiek tiek skyrėsi nuo žmogaus galvos. Šis atvejis ypatingas tuo, kad tos dvi moterys nebuvo pažįstamos, bet apie patirtus pojūčius pasakojo vienodai.

 

Ne mažiau įdomus įvykis nutiko Smolensko srities Safronovo miesto gyventojai, apie kurį papasakojo Centrinės federalinės apygardos Ateivių asociacijos pirmininkas Vladimiras Toktaulovas.

 

Anot jo, 2000 metų vasarą jauna mergina, gimusi 1979 metais, ėjo namo. Maždaug 23 val. 30 min. Valentina pamatė greitai prie jos artėjantį ryškų spindulį. Mergina nustėro, bet vėliau pajuto malonų atsipalaidavimą. Po kurio laiko spindulys sumirksėjo, ir Valentina parpuolė ant žemės.

 

Mergina atsipeikėjo apytikriai po valandos ir iš karto nuėjo į policiją. Teisėsaugininkai ją išklausė ir patarė eiti namo išsimiegoti, kitaip nuvešią ją į „durnyną“. Po trijų mėnesių mergina kreipėsi į ginekologą, nes dingo mėnesinės. Gydytojas be galo nustebo paaiškėjus, kad Valentina yra nėščia, bet mergystės plėvė absoliučiai nepaliesta. Jauna moteris atsisakė gimdyti „neaišku ką“ ir nusprendė darytis abortą. Operacija, pacientei sutikus, buvo filmuojama vaizdo kamera, bet vaisiaus šalinimo metu jo nebebuvo. Susidarė įspūdis, kad jį kažkas ištraukė likus dienai iki operacijos!

 

Dar vienas plačiai nuskambėjęs įvykis atsitiko Sankt Peterburge. 2009 metų liepą į vieną iš srities ligoninių buvo atvežta 32 metų Marija V. Mergina buvo labai sunkios būklės – visas jos kūnas buvo nubrozdintas, supjaustytas ir nusėtas kraujosruvomis. Kaip teigė policininkai, merginą jie rado ant Vyborgo plento visiškai nuogą ir, nusprendę, kad ji tapo grupinio išprievartavimo auka, atvežė į ligoninę. Vienintelis dalykas teisėsaugininkams kėlė nuostabą: moters kūno apatinė dalis buvo padengta kažkokia neaiškia substancija arba gleivėmis, lyg varlių kurkulais, bet didelio noro aiškintis, kas tai per daiktas, jie neturėjo, todėl atvežė auką į ligoninę tokią, kokią rado.

 

Atsitokėjusi Marija kryžminės apklausos metu papasakojo tokią istoriją, kad tyrėjų burnos nejučiomis žiojosi. O gydytojai iš karto suabejojo, ar ji sveiko proto, bet atlikę tyrimus nustatė, kad mergina visiškai sveiko proto.

 

Štai ką ji papasakojo. Mergina su draugais nusprendė važiuoti į vasarnamį netoli Vyborgo. Po kelių dienų išseko jų maisto atsargos, tad jaunimas nutarė nuvykti į artimiausią gyvenvietę nusipirkti produktų. Marija atsisakė vykti kartu, ir kol draugų nebuvo, išėjo paplaukioti valtimi. Užvedusi variklį, mergina nusprendė nuplaukti į vieną seniai nusižiūrėtą salą, esančią netoli Suomių įlankos kranto. Atplaukusi Marija išlipo iš valties ir patraukė į saloje stovintį apgriuvusį statinį. Griuvėsiuose ji aptiko daugybę įvairiaspalvių rutulių. Kaip vėliau ji suprato – tai buvo suomių stiklo fabrikas, paliktas dar 1939 metais. Marija apėjo griuvėsius keletą kartų, palaikė rankose saulėje įkaitusį stiklą ir jau norėjo grįžti, kai staiga…

 

Mergina po kojomis pamatė didžiulį šešėlį, kuris vis didėjo ir didėjo. Pakėlusi akis į dangų ji nustėro: tiesiai virš jos galvos buvo pakibusi didžiulė lėkštė. Kas buvo toliau, ji neprisimena. Marija atsipeikėjo tik po kurio laiko nuo šalčio. Atsimerkusi suprato, kad guli ant metalinio stingdančiai šalto stalo, o virš jos palinko bjaurios išvaizdos būtybė. Tai buvo ateivis iš kitos planetos, kuo mergina įsitikinusi šimtu procentų, be to, panašus į žvynuočių grupės gyvūną. Apsižvalgiusi Marija suprato, kad guli visiškai nuoga ir niekuo nepririšta, tačiau pajudėti ji negalėjo. Aplink ją mirkčiojo įvairūs prietaisai, ir po kurio laiko prie jos beveik prigludo neaiški būtybė. Ji neturėjo akių, oda buvo tamsiai pilka, o ūgis – daugiau kaip su metrai. Veikiai ateivis ėmė čiupinėti merginos krūtis ir lytinius organus. Pasišlykštėjusi Marija norėjo surikti, bet gerklę sukaustė klaikūs spazmai. Ateivis ją išprievartavo. Ir dar ant jos užgriuvo taip, kad mergina iš karto prarado sąmonę.

 

Po viso to, kas įvyko, mergina prisimena, tik kaip prabudo ligoninėje. Kaip ji atsidūrė per du šimtus kilometrų nuo tos vietos, kur yra vasarnamis, mergina paaiškinti negali. Ji mano, kad su ja padarė viską, ką norėjo, ir išmetė. Policijos darbuotojai patikrino Marijos parodymus ir tikrai rado valtį, pririštą prie salos, kurioje buvo išlikę seno stiklo fabriko griuvėsiai. Tvarkos sergėtojai nusprendė, kad tai paprasčiausias grupinis išprievartavimas (kad mergina buvo daug kartų žaginta, nustatė ekspertizė), o įbauginta mergina sugalvojo šią neįtikėtiną istoriją. Tačiau niekaip nebuvo galima suprasti, iš kur atsirado tos keistos gleivės, paimtos nuo merginos ligoninėje. Jų sudėties nepavyko nustatyti ir priskirti kokiai nors žemiškai substancijai. O pagal makšties sužalojimo pobūdį nebuvo galima teigti, kad merginą žagino vyrišku lyties organu.

 

Panašių atvejų pasitaikė labai daug tiek Rusijoje, tiek NVS šalyse. Daugelis tyrėjų pastebėjo, kad moterys, kurios turėjo lytinius santykius su ateiviais, dažniausiai tampa nevaisingomis. Jų reprodukcinė sistema atrodo visiškai susidėvėjusi, nors pacientės ir nesidarė abortų, o daugumos mergystės plėvė net nepažeista.

 

Dauguma pasaulio mokslininkų, tiriančių šią problemą (tarp jų S. Speranskis ir Č. Jančunas), yra įsitikinę, kad yra sutrikęs ateivių reprodukcijos procesas. Kitaip tariant, jų moterys nebegali pastoti. Todėl ateiviai mūsiškes moteriškos lyties atstoves naudoja kaip inkubatorius. Hibrido humanoido išnešiojimo trukmė gerokai mažesnė, jie išsitraukia jį vos tik užgimusį ir užsiaugina. Kai kas mano, jog rezervatas, kuriame šie sutvėrimai auginami, yra nematomoje Mėnulio pusėje. Neva kaip tik dėl to ten taip dažnai matomi zujantys NSO. Techniškai tai visiškai įmanoma – dar SSRS laikais Oto vardo akušerijos ir ginekologijos institute buvo gautas dirbtinės gimdos patentas.

 

Tokių įvykių fone seksas su ateiviais iš kitų planetų jau nebeatrodo fantastika: neseniai net ponia Mijuki (Miyuki), buvusio Japonijos premjero Jukio Hatojamos (Yukio Hatoyama) žmona, prisipažino, kad ją buvo nusigabenę į kitą planetą, ir ji lytiškai santykiavo su ateiviais.

 

O teigti, kad panašūs atvejai atsitinka tik dabar, negalima. Pasidomėjus senaisiais šaltiniais, galima pamatyti, kad tokių kontaktų būta ir anais laikais. Viduramžių Europoje ateivius vadino „inkubusais“, arba „inkubais“, ir laikė juos puolusiais vyriškos lyties angelais, gundančiais miegančias moteris. Net senose rusų pasakose užsimenama apie ugninį slibiną, ateinantį pas moteriškos lyties atstoves, kurios ilgėdavosi mirusių ar ilgam išvykusių vyrų ar mylimųjų.

 

Istoriniai duomenys rodo, kad vykstant karams, atvejų su „inkubusais“ gerokai padaugėdavo. Žūdavo tūkstančiai vyrų, moterims aiškiai trūkdavo vyrų dėmesio ir sekso. Moterys vis dažniau pasakodavo viena kitai savo erotinius sapnus, kuriuose jos matė keistas būtybes, o prabudus būdavo sunku atskirti tokį sapną nuo realybės. Karų laikotarpį galima pavadinti masine erotine beprotybe, kurią oficialiai yra užfiksavęs ne vienas to meto psichoterapeutas.

 

JAV Kongresas jau gavo pirmuosius prašymus surengti posėdį, kuriame būtų sprendžiama ateivių vykdomo Žemės moterų prievartavimo problema. Tokių prašymų fone seksas su ateiviais tampa ne toks jau ir nerealus.

 

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anubis

Kas čia sudėtingo įleisti į moteri bliologini baltyma. Ten toj gimdoj galima bet ką išperėti.

Regita

2001m.Suomijoje,saloje,salia stiklo fabriko,buvo lietuviu turistu vyru isprievartauta grupinio sexso metu suome moteris,ivyki tyre suomiu policija,rinko ikalcius,analogiskas isprievartavimo atvejis-1.vieta Suomijoje,saloje.2.salia stiklo fabrikas.3.grupinis moters isprievartavimas.4.vykome i Suomija autobusu pro Vyborga.

Calibrae277

joa kilo gera mintis papasakot anegdota ir i ji pazet is kitos puses Atskrenda i kaima drakonas ir sako ryttoj ispristrauju visa kaimo bobas virai susirinko nu negerai ce reikia kazka dariti ne p*d*rais turesim but neuina pas seniuna sako kas darit o tas nu ka einam pas drakona nudrosim jam gal nebenores nu visi vyrai nueina pas drakona prie olos meta akmeni islenda drakonas ir sako nu ko norit seniunas jam sako sakei rytoj visas kaimo bobas idulkinsi -nu ir? -tai negerai jei mes kaip nors sutartumem? -ka siulai? -jei mes visi kaimo vyrai tau nudroztume? -nu bandom -issitraukia… Skaityti daugiau »

ZeimeriS

1 ateivei su mumis nekareuja ne del to kad musu bijo o todel nes kaip mib sake mes reikalingi jiems islikti 2 jai prasidetu karas su ateiveis zmonija neturi jokiu sansu laimeti nejaugi manote kad branduolinis ginklas ce padetu. juk ateivei nuo senu senoves mus stebi ir detalei zino visas musu technologijas beto nebutu jokio karo jai ateivei nusprestu mus sunaikinti tai truktu gal koke 1h paleistu kokes itin auksto daznio bangas kurios is musu smegenu drebucius padaritu ar kazka panasaus na ce galima tik speliot bet kad neturime jokiu sansu tai faktas. 3 ateivei stengesi islikti neatrasti nes jie… Skaityti daugiau »

Jaunelis

Svajau,pamates ateiviu “mergas”,labai abejoju ar noretum jas suvylioti ! Nors pagalvojus,gal ir neblogai butu bent paziureti i jas. {:-)

Žmogysta

Tiesiog tavo mastymas kvailokas. O netikėt ateiviais yra dar kvailiau, negu visa tai, ką parašei anksčiau.

GRIMOIRE

kaip jus su manim taip as su jumis bandau nuomones tapatint. nu nes kai cia savo parasai tai iskart raso. koks tu durnas ar kazka tokio. Nu tsg igriso tai dabar viska neigti pradejau . nes cia su kai kuriais zmonem nesusinekesi kitaip. :/

D.Sab

Jei rašai, tai rašyk argumentuotai, o ne bandyk visiems įpiršti nuomonę, kuri tau kilo žiūrint į debesis. :)

Saulys

Tarp kitko paremiu pasakymą. Norom ne norom kartais įsisuki į kito nuomonės neigimą vietoje to, kad kažką iš esmės pasakyti. Manau kad GRIMOIRE komentarus reikėtų pradėti skaityti nuo šito. Manau ateiviu tema kiekvienam yra savita del to kad mes jų nematėm ir nežinom kas jie tokie. Yra dalykai kuriuos mes galvojam kad matėme, bet ir tai gali būti klastotė. Pasaulis pilnas klausimu šiandien. Aš pats keičiau nuomone apie juos kelis kartus ir kiekviena karta galvojau kad aš teisus ir galiu savo nuomone paremti. Šiandien aš galiu pasakyti tik tiek kad aš nesu tikras ar tai aukšto išsivystymo rasė, kuri gyveno… Skaityti daugiau »

svajus

nu perkunas! musu mergos net su ateiviais santykiauja… VYRAI einam ieskot meliuziu ateiviu :D

svajus

benamis- zmones jau isvyke i marsa. du’h!?

Benamis

Taip jie isvyko… Zemeje. Tai buvo tik 500 dienu eksperimentas kaip pasikeistu zmoniu psichologine busena jeigu toks skrydis ivyktu: http://en.wikipedia.org/wiki/MARS-500 … Taigi Svajau, svajok toliau.

GRIMOIRE

Seip jei rimtai tai ateveis nelabai tikiu :p Manau kad tai tik kvailos pasakeles :)

Daividas

Gi ten šiek tiek žemiau sakei, kad jie turi bijoti musų. MŪSŲ VISŲ NES ŽMONIŲ GALIMYBĖS NERIBOTOS. :D O dabar jau nebetiki ateiviais? Keistas tu žmogus. :D

Taip pat skaitykite