NASA darbuotojas atskleidžia mėnulio paslaptis

Buvęs NASA Mėnulio nuotraukų tarnybos laboratorijos vadovas Kenas Džonstonas neseniai paskelbė duomenis apie amerikiečių astronautų, lankiusių Mėnulį, rastus artefaktus (dirbtinius objektus).

 

Operacija „Slėpimas“

 

Kenas Džonstonas žurnalistams pranešė, kad prieš 40 metų vykusioje „Apollo“ programoje amerikiečių astronautai aptiko ir nufotografavo Mėnulio paviršiuje „senovinius dirbtinės kilmės griuvėsius“ ir tikino, kad ten vyksta kažkokių būtybių, valdančių gravitaciją, veikla!

 

Šios žinios buvo visiškai įslaptintos JAV vyriausybės, o nuotraukų tarnybos Kenas Džonstonas gavo įsakymą sunaikinti visas dirbtinių Mėnulio objektų nuotraukas. Vis dėlto kai kurias nuotraukas Džnostonui pavyko išsaugoti ir perduoti autoriams, tuo metu besirengiantiems išleisti knygą „Tamsioji misija – slaptoji NASA istorija“.

 

Šios knygos autorių žodžiais, jie disponuoja dokumentais, įrodančiais, kad svarbiausia amerikiečių kosminė žinyba NASA iš tikrųjų yra prisidengusi „JAV gynybos žinyba“, turinti teisę įslaptinti bet kokią svarbią mokslinę ir techninę informaciją. Šiaip ar taip, garsus amerikiečių kosmoso tyrinėtojas Hendersonas mano, kad visi amerikiečių astronautai, pabuvoję kosmose, matė NSO, bet iš vyriausybės gavo griežtą įsakymą tylėti apie tai, ką matė!

 

Be to, Mėnulio „Apollo“ programos laikotarpiu, užsibaigusiu 1972 metais, kosminiame Goddardo centre galiojo nurodymas „pašalinti visus vaizdo ir telemetrinius signalus iš atsitiktinai patekusių prietaisams duomenų apie nežinomus objektus!“. Skrydžių valdymo centre vykdomi duomenų, gaunamų iš astronautų, dviejų minučių užlaikymai, siekiant laimėti laiko „nukreipti nepageidaujamos informacijos nutekėjimą“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mėnulio ekspedicijos ir NSO

 

1968 metų gruodį, pirmojo skrydžio į Mėnulį metu, amerikiečių kosminio laivo „Apollo 8“ ekipažas išvydo ryškiai žybsintį disko formos objektą, skridusį 11000 km/h greičiu! Akimirksniu liovėsi veikusios visos „Apollo 8“ valdymo sistemos ir navigacijos prietaisai. Netrukus, nežinia iš kur, atsirado kitas ryškiai žybsintis disko formos objektas – žymiai didesnis už pirmąjį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Astronautai pajuto stiprius galvos ir krūtinės skausmus, drebėjo rankos, buvo sunku kvėpuoti ir rodėsi haliucinacijos. Po 11 minučių ir 11 sekundžių žybsintis diskas išnyko, išnyko ir nemalonūs astronautų pojūčiai.

 

Pirmasis laivas, paleistas į mūsų gamtinį palydovą, buvo, kaip žinome, „Apollo 11“. Jau nuo pačios dviejų dienų laivo skrydžio pradžios, jį lydėjo du nežinomi objektai. Ekipažo nariai Armstrongas ir Oldrinas, išsilaipinę Mėnulyje, matė ten „didelius nežinomus mechanizmus“!

 

Oldrinas Mėnulio orbitoje nufilmavo didelį ir mažą žybsinčius rutulius, kurie tai susijungia kartu, tai išsiskiria. Astronautų žodžiais, ketvirtyje kelio nuo Žemės iki Mėnulio, beveik prie pat „Apollo 11“ prisiartino trys nežinomi objektai, kurių iliuminatoriuose „matėsi ateivių šešėliai“! O, kai „Apollo 11“ nusileidimo modulis ruošėsi leistis ant Mėnulio, trys rutuliai, kurių skersmuo 15-30 metrų, nusileido ant Mėnulio kraterio krašto, ir iš jų išėjo nežinomi ateiviai, dėvintys kostiumą primenančius kosminius skafandrus! Visa tai buvo ir nufilmuota, ir nufotografuota.

 

Sekantis Mėnulio laivas „Apollo 12“, startavęs į Mėnulį 1969 metų lapkritį, taip pat buvo lydimas dviejų nežinomų objektų, ir net visus tris milijonus kilometrų!

 

Objektai, judantys įkalne!

 

„Apollo 16“ ekipažo nariai Djūkas ir Jangas, 1972 metų balandį išėję iš laivo ant Mėnulio paviršiaus, pastebėjo keistus objektus, judančius kalno nuokalne! Astronautai į juos nukreipė televizijos kameras. Yra astronautų pokalbio apie reginį įrašai: „Djūkai! Žiūrėk, jie juda į viršų! Aš niekada nemačiau nieko panašaus!“. Iš skrydžių valdymo centro pranešė: „Mes irgi gerai matom du objektus!“.

 

1972 metų gruodį, Mėnulyje išsilaipindamas „Apollo 17“ ekipažo astronautas Šmitas taip pat matė kalno nuokalne judantį oranžinį rutulį! Vėliau astronautas pranešė, kad Mėnulio paviršiuje mato keletą žybsinčių objektų. Jis juos nufotografavo.

 

Neįmanoma suprasti, iš kur atsirado ryški lotyniška raidė „S“, kuri buvo nufotografuota su dirbtiniu Mėnulio palydovu „Lunar Orbiter“ ir iš kosminio laivo „Apollo 14“?

 

Mėnulyje vanduo

 

Visuomeniniu turtu tapo išties sensacingas faktas: „bevandeniame“ Mėnulyje aptiktas veikiantis vandens geizeris! Tai buvo žinoma 1971 metų kovo 7 d., ir tik po kruopštaus patikrinimo, trukusio pusmetį, mokslininkai pripažino, kad Mėnulio Audros vandenyno pakraštyje iš tikrųjų veikė geizeris! Be to, jo vandens garai paplito 260 kvadratinių kilometrų plote. Vienu metu buvo užregistruota nedidelė „Mėnulio drebėjimų“ serija.

 

Dar vienas sensacingas faktas. Du „Apollo 15“ ekipažo astronautai daugiau nei 6 valandas apžiūrinėjo Hedley įdubos krantą (trečiasis astronautas liko pagrindiniame laive Mėnulio orbitoje). Per šį laiką išsihermetino Mėnulio modulio kabina, ir ant grindų pasklido vanduo! Kai astronautai sugrįžo, jie pamatė dešimties litrų balą, kuri ne tik neišgaravo, bet net neužšalo! Astronautai ją susamstė į paketus nuo produktų…

 

Bemėnulė Žemė?

 

Garsus amerikiečių astronomas Jurijus Mėnulį laikė anomalija Saulės sistemoje, kadangi jis pernelyg didelis, kad būtų palydovas. Reiškia, jis buvo užgrobtas? O gal prievarta pastatytas į savo dabartinę vietą? Tada, prieš jam atsirandant, mūsų planetos dangus buvo bemėnulis.

 

Apie tai praneša vyriausiasis Aleksandrijos bibliotekos prižiūrėtojas Apolonijus (Аполлоний Родосский), kuris informaciją sužinojo iš trečiojo mūsų eros amžiaus rankraščio. Apie ikimėnulinio periodo buvimą Žemės istorijoje mini ir senovės mitai.

 

Apie Mėnulio kilmę išsakyta daugybė versijų, bet nei viena iš jų neišlaiko visų faktinių išbandymų. Galbūt dar neišslaptinti NASA archyvai saugo užuominas? Seniai jau laikas atskleisti visus NASA X – failus. Ir tada, tikriausiai, išsisklaidys arba nors sumažės nerimas dėl mūsų ateities.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tyta

O jus isivaizduojete jei zmones suzinotu tiesa,kad zemeje lankesi o gal ir lankosi ateivei,o ne angelai. Zlugtu,ateitu galas paciai galingiausiai ir stipriausiai politikai zemeje -religijai!

Abrakadabra

Liktų žiniasklaida, internetas ir kiti manipuliacijos, bei dezinformacijos įrankiai…

Anūkas Lenino!

>> O jus isivaizduojete? jei zmones suzinotu tiesa?

Žmonės tiesą visada žinojo, nežino tik bezdžionių anūkai..

Balsas
Zombis

Nesamone

Martynas

Žmonės ten daugiau neskrido ir neskrenda, nes NSO juos iš ten išvijo. Kažkur skaičiau, kad liepė neždintis gražiuoju.

Tommy

koks straipsnio saltinis?

Vaidas

Sekantis Mėnulio laivas „Apollo 12“, startavęs į Mėnulį 1969 metų lapkritį, taip pat buvo lydimas dviejų nežinomų objektų, ir net visus tris milijonus kilometrų!

Visada maniau kad atstumas iki mėnulio 300tūks km su kapeikom…

juozas

Skrendama į Mėnulį ne “tiesiu taikymu”,o ištęsta elipse,panašiai,kaip juda planetos apie Saulę.Todėl ir gaunasi daug didesnis atstumas.

aliosha

tufta, o tipo ruskiai tai nieko nemato savo TKS, tik amerikenai, na o kur dar kitajcai, indusai, europa su visais palydovais, kur paprasti zmones astronomai su savo teleskopais, ir NIEKAS nemato, NIEKAS viesai nekalba, nes matai amerikenai draudzia, fantazijos ir tiek…

Atsakau

Rusai kai ZEMEJE sprogo branduoline jegaine nieko nepranese net kelias dienas kol Svedai nepajuto padidejusio radiacinio fono, o tu cia apie kosmosa kalbi… Atsibusk ir nusiimk rozinius akinius… Arba dar geriau pasiulysiu: eik skaityk Delfi, vat ten tai tikra ir nepapirkta tiesa suzinosi…

Pasaka

Zmoniu, valdymas kuo zmones maziau zino tuo jie dazniausiai buna maziau samoningi (miega), Visiems yra savas laikas nubudimo, kiti gali jums tik mestelst uzuomina ar parodyt kelia is miego.
o kol cia narpliosit kas tiesa o kas ne, tai zaisit miego zaidima kurie valdantieji jums ir duoda zaist.
Kodel, nes pabudusiu zmoniu niekas nebeistengtu valdyt ir viskas griutu.
Sekmes jums :)

zmogus

Pasaka taisingai sako,sekmes jums visiems :)

Abrakadabra

Ir kas tas prabudimas? Kaip jis pasireiškia? Man kartais atrodo, kad mes turim kažkokias bendras smegenis ir mūsų mintis kyla iš jų :) O gal čia mano fantazija? Vienaip ar kitaip, šitoj supuvusioi sistemoi nebus teisybės, nes viskas paremta į pinigus, kurie mus pražudys :)

linda

atsakykit prasau,tai kiek kartu buvo skrista i Menuli su ekipazu?cia parasyta,ir 1968 buvo issilaipine menulyje ir 1972?Kiek zinau tai tik viena karta skrido ir buvo issilaipines amerikieciu ekipazas menulyje……

Benamis

Tai, kad ir per Apollo 12 buvo issilaipinimas menulyje, ir Apollo 17… Tikrai ne viena karta ;)

jonas

oi, manau ir dar netiek nuo mūsų viską slepia tie šunsnukiai… kiba nori išvengti masinės panikos ar kažko panašaus. o kai bus per vėlu…

Fanas

Pagal mane kiltu masine panika kaip tik nezinojus tokiu dalyku nes jai pranestu kad jie mate ateivius ir slepe nuo musu, panika tikrai nekiltu o kiltu perversmas ir visi noretu tai pamatyti juk mes nemegstame kai kas nors kazka labai svarbaus slepia nuo musu. juk gyvenime esame patyria tikrai kazka panasaus

opc

panika gal ir ne prie ko, tik is zmonijos istorijos zinoma, kad dvieju skirtingu civilizaciju susidurimas paprastai baigiasi vienos is ju zlugimu…

Reporteris

o kaip jums atrodo kas nutiko Marsui?

Jupiteris

>> o kaip jums atrodo kas nutiko Marsui? – čia yra vieno ir to pačio didelio įvykio pasekmės: ir Mėnulio atsiradimas ir Tvanas ir Marso žūtis ir Meteoritų žiedas! Kaip? – Marse gyveno labai karinga rasė (tai rodo legendos), kuri net Žemėje buvo įkūrusi koloniją. Žemėje ji buvo vadintą “Atlantida”. Jų priešai sumanė juos sunaikinti, nukreipdami Jupiterio palydovą keletu apskaičiuotų branduolinių sprogimų serija, tačiau ar netiksliai apskaičiavo ar gal taip ir planavo – jie pataikė į planetą, buvusią tarp Jupiterio ir Marso. Iš planetos liko tik uolienų gabalų žiedas, o planetos branduolys tapo X-planeta su labai keista orbita (neseniai atrasta),… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite