Rusai žmones pavers zombiais?

Visai neseniai, naujai kadencijai išrinktas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas palaimino ginklų kūrimą, kurie aukas pavers „zombiais“.

 

Klausiate kokiu principu jie veiks? Labai paprastai – naujieji ginklai paveiks žmonių nervinę sistemą prieš jų pačių valią.

 

Būtent tokį futuristinį ginklą šiuo metu vysto Rusijos mokslininkai. Toks ginklas galėtų būti naudojamas kovojant su šalies priešais ir, galbūt, Rusijos viduje veikiančiais disidentais jau šio dešimtmečio pabaigoje.

 

Šia programa Rusija, kaip įprasta, sieks pasivyti Jungtines Amerikos Valstijas, kurios jau yra paskelbusios apie kai kurių nestandartinio pobūdžio ginklų kūrimą.

 

Pavyzdžiui JAV jau yra suskurtas šiluminių elektromagnetinių bangų ginklas, vadinamas “aktyviojo suvaržymo sistema” (Active Denial System, ADS). Maždaug kilometro atstumu veikiantis mikrobangų spindulys žmones priverčia bėgti, kad ir kokie būtų jų pradiniai ketinimai.

 

Šaltiniai Maskvoje tvirtina, kad V. Putinas naujuosius ginklus, skleidžiančius elektromagnetinius spindulius, pavadino „visiškai naujais instrumentais, kurie padės siekti politinių ir strateginių tikslų“.

 

Praėjusią savaitę Rusijos gynybos ministras Anatolijus Serdiukovas pranešė apie planus pristatyti naują ginklą, per daug šios žinios neafišuodamas. Jis pridūrė, kad tai – šalies ginklavimosi programos 2011-2020 dalis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
P4r4digm Shift

Aš čia matau bandymą išgąsdinti. Net bombų nereikės mėtyt. Tikėk ir būsi išganytas. Šiame “straipsnyje” susidūrė dvi propagandinės “nuomonės”.

Tikėk

Jei Jūs šituo š tikite jau esate šio tinklalapio zombiais..

Vaidas

Jai bent siektiek dar galvoti sugebi tai suprastum kad masine apokalipse tikrai nieko gero. Nors ir dalies nemastanti padara nusauti lengviau nei iki dantu apsiginklavusius karius. O kas apsaugos juos nuo viruso, negi visa rusija paskiepis?

va

ne rusai,o amerikieciai..

linda

jie patys kaip zombiai….

xnova

Hmmm, rusu mokslininkai yra tikrai protingi, ir netgi protingesni nei jav, bet beda tame kad rusu darbo jega be litro neprasideda.. tad visai aisku kodel jiems aktualus sis ginklas. jav karine pramone labiau paremta automatizuotais prietaisais, jau 2002 metais buvo atsitiktinai iskiles gandas kad jav jau tobulina savo super robotus kurie gali net pilotuoti naujausius naikintuvus, robotai apskaiciuoja prr 30 sekundziu net 1000 ivairiu situaciju ir pasirenka 1. tad pries tokius jau nepasaudisi pistoletais ar bazookom. rusai nekvaili jie viska zino ir puikiai supranta kad jiems nepavyktu net per 10 metu nieko panasaus sukonstruoti, tad jie geriau pavers zmones zombiais… Skaityti daugiau »

to om

Žinok ką jau rusai sugeba kurti tai ginklus. Tą jie dario tobulai

profesorius

Rimtai? Sugeba? Visi ginklai yra nufyrinti nuo vokieciu ir amerikonu….. Ir yra tobulinami. Taip kad nieko jie neisrado. Pasidomek apie ginklus. Snapsa, ir ta sukure suomiai. Taip kad tauta viska fyrina ir reklamuojasi kad ji viska sukure. Copy Paste

stezano

vat čia tai taikliai pasakyta

om

rusai net barzdaskutes nesugeba sukurt, kuri tilptu i ranka, automobiliai pas juos medvarsciais sutvirtinti, o jiegi mat apie futuristiniu ginklu kurima kalba.. jau greiciau ant mano obels auksines kriauses uzderes nei jie kazka panasaus su VAZ ZAZ ir VEF iranga sukurs..

Tau om

Nu jo prisimink ww2 Hitleris apakes buvo kai pamate rusu paprasta t-34. Jo zodziai buvo. Is kur tie antrarusiai zmones sugebejo sukurti toki tanka? T-34 sarvas buvo toks stiprus ,kad vokieciu panzeriai susivyniodavo viksrus ir nesdavo kudasiu is musio lauko beje T-34 yra valstybiu kurie VIS DAR NAUDOJA T-34 tankus iki pat siu dienu, o ar dar kuri nors salis naudoja amerikieciu Shermanus ar tu paciu vokisku antro pasaulinio karo technika? Rusu kovinis multirole klases sraigtasparnis mi-24 (hind) yra numuses ir naukintuva ko joks kitas sraigtasparnis nera sugbejes padaryti. O amerikonai yra BAILIAI ,nes bijo kariauti vieni taip ir slepiasi… Skaityti daugiau »

Hitler

Ir stai prabilo vatinis fufaike ;D o ka rusai yra laimeje? Gal pasakysi?

Puma

Manau,kad žmonės ir taip jau tapę televizorių ir kompiuterių zombiais,tad nevertą kurti naujų ginklų!

Zombis

Verta. Nes tada kompų ir televizorių zombiai atsiplėš gyventi kitą zombišką gyvenimą . :DD

Taip pat skaitykite