Premjeras Andrius Kubilius prisipažino esąs ateivis!

Vakar, vėlai vakare surengtoje spaudos konferencijoje, šalies premjeras Andrius Kubilius, susirinkusiems žurnalistams atskleidė neįtikėtiną faktą apie save – pasirodo, kad Lietuvoje, jau daugiau negu 3 metus, ministro pirmininko pareigas atlieka ne Lietuvos Respublikos pilietis, tačiau ateivis.
 
“Aš, lietuviams žinomas kaip šalies premjeras Andrius Kubilius, iš tiesų esu Reptilijų civilizacijos atstovas Ahgdaras Makhizas. Mano misija čia, artėja į pabaigą ir nors mano civilizacija nenorėjo, kad jums atskleisčiau kas aš esu – negalėjau ilgiau nuo jūsų slėpti tiesos.” – iš jaudulio sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo A. Kubilius.
 
Po to, kai šalies premjeras ištarė lemtingus žodzius, visi susirinkę žurnalistai buvo išprašyti iš salės apsaugos darbuotojų. Tačiau tai nesutrukdė žurnalistams sužinoti kas iš tiesų yra Andrius Kubilius (žurnalistų surinktą ir patikrintą informaciją):
 
Vardas: Ahgdaras
Pavardė: Makhizas
Amžius: 241 (žemiškieji metai)
Ateivių rasė: Reptilijos
 

Manoma, kad tai yra vienintelė išplatinta internete nuotrauka kurioje A. Kubilius nufotografuotas su savo (Reptilianų) šeima (oficialiai nepatvirtinta).

 
Sąmokslo teorijų kūrėjai tvirtina, kad mes Žemę dalinamės su Reptilijų civilizacijos atstovais, kurie gyvena gyliai po žeme ir, kaip jie patys sako, tai jų, o ne mūsų planeta, nes jie atseit čia gyvena daug seniau už mus.
 
Po vakarykščio pranešimo, Lietuvos politikos apžvalgininkams tapo aišku, kodėl šalies premjeras dažniausiai priiminėjo protu nesuvokiamus įstatymus ir turėjo problemų bendraujant su visuomenę.
 
Tuo tarpu Lietuvos ufologai lygindami Kubiliaus galvos proporcijas su kūnu bei nagrinėdami kaukolės formą (kuri yra didesnė nei paprastų žmonių), jau seniai įtarė, kad A. Kubilius gali būti ne žmogus.
 
“Įsižiūrėkite į jo galvos formą ir bendravimą. Pastebėkite taip pat jo požiūrį į paprastus žmones, toks jausmas, jog jis ne tik nepripažįsta esančių aplink jį, bet ir vengia jų.” – taip, dar prieš 2 metus, kalbėjo nenorėjęs prisistatyti vienas iš Lietuvos ufologų.
 
Oficialūs Lietuvos Respublikos pareigūnai dar nenusprendė ar Lietuvos premjero pareigas gali eiti ateivis iš kitos planetos. Manoma, kad A. Kubiliui po viešo prisipažinimo, gali tekti palikti savo postą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

* – tai buvo viso labo balandžio 1-sios pokštas. Portalas Anomalija.lt nieko nenorėjo įžeisti arba agituoti prieš kuri nors asmenį.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
36 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cipsas

Nagi, pažiūrėkite į sukūrimo datą. Manau viską suprasite. O ta nuotrauka tai net nežinau… Tas veidas “Kubiliaus” yra kažkaip apkarpytas… Todėl sakau, kad straipsnis jeigu ir būtų tiesa tai manau niekas vistiek nepatikėtų…

Kristis

As irgi reptilija mano vardas yra minizolikonipokurigenilo o pavarde kubineliulys man 635 metai ir as reikalauju siek itek pagarbos!! :)

Garnett

Nu situo tikrai netikiu nes jis pats atmete klausima net uzsiminus apie ateiviu ambasados statyma lopas totalus

Raganius

Man tai Antanas Nedzinskas panašus į ąsila :D
(JOKE)

Jo ,jo

Jis kitoks kaip mes.Jo orentacija aplinkoje kitokia ,ziuri i viena puse ,o mes i kita .Velniai tik zino ka jis cia veikia su mumis.Tikru tikriausias ateivis saugokimes nezinia kuom baigsis.

Ciupakabra

lievas photoshop

r6y5h6yb

Jei neturit ką parašyti , tai geriau iš viso nieko net nerašykit… Nervinat su tokiom nesąmonėm.

Anonimas

eik tu sau jau patikejau

Rytis

Man visi lietuviai ateiviai…

aa

tai tik parodot kaip mokat kurt istorijas :)

Mantas

Gi balandzio 1-os pokstas..

Taip pat skaitykite