Kolumbijoje kūdikį pagimdė dešimtmetė

Kolumbijoje dešimtmetė pagimdė kūdikį. Gimdyvei dėl jos itin jauno amžiaus buvo atliktas Cezario pjūvis.

 

Kai daugelis jos amžiaus mergaičių dar tebežaidžia su lėlėmis, kolumbietėi, kurios vardas neskelbiamas, teks pamiršti visus žaidimus ir pradėti rūpintis savo atžala. 10-metė tapo jauniausia motina pasaulyje.

 

Esant tokiam amžiui pagimdyti kūdikį natūraliai buvo neįmanoma neįmanoma. Sveiko naujagimio svoris 2 kilogramai 500 gramų.

 

Medikai pasakoja, kad mergaitė pas juos pateko dėl stipraus skausmo ir kraujavimo. Įdomiausiai, kad gimdymas buvo pirmas mamytės apsilankymas pas gydytojus per visą nėštumo laikotarpį.

 

„Jai dešimt metų ir tai pirmas jos nėštumas. Mergaitė kilusi iš Manaure savivaldybės. Į kliniką ji atvyko 39 nėštumo savaitę. Šiuo atveju dėl pacientės ir nėštumo aplinkybių buvo svarbu atlikti Cezario pjūvį. Kūdikis gimė sveikas“ – cituojami gydytojo Fabio Gonzalezo žodziai.

 

Tuo tarpu ligoninės vadovė neslėpė apmaudo: „Skaudu matyti, kad tokio amžiaus mergaitės, kurios turėtų žaisti su lėlėmis, yra priverstos rūpintis pasaulį išvydusiu kūdikiu. Tai yra siaubinga.“

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cipsas

Ji ne jauniausia mama, siaip jauniausia mama yra Lina Medina, ji pagimde budama 5-eriu metuku. Siaubas.

Smilga mano katytė

Kur matyta kad vaikai vaikus gimdo!!!

shala

Ten tai tik vaikas, cia jau ne mergaites kalte, o kazkokio iskrypelio, o kai pagimdo samoningos, jau turincios pradet mastyt sesiolikmetes, tai manau yra ne maziau ziauru..

advena

Vargsas vaikas. tepadeda jai Dievas.

bildule

gerai kad ji pati vaikeli augina o ne mamai atiduoda augint!

Ponas

Informacijos tikrai mazai pateikta,but ir uztenka… Kraupu skaityti,jei taip atsitiktu,kam nors is musu? As uz KASTRAVIMA!

Jaunelis

Koks nors senas iskrypelis pasinaudojo ir paliko.Maciau dokumentini filma apie Pietu Amerikos salis,ten pilnos gatves benamiu paaugliu,nemaza dalis su kudykiais arba besilaukiancios.

Jaunikis Jonas

Cia as susiradau sau pana. teip teip as jaunikis jonas

klausimelis

tai kas tas tetis?

airis2011

ooo atsirado 2 Jonas :D is 24 valandu :D

Taip pat skaitykite