Ateiviai jau 60 metų bendrauja su žmonėmis

Ateiviai iš kitų planetų jau kelis kartus užmezgė kontaktą su žmonėmis, tačiau vyriausybės tai slėpė 60 metų.

 

Taip teigia astronautas Edgaras Mitchellas – šeštas žmogus, išsilaipinęs Mėnulyje.

 

Daktaras E.Mitchellas buvo ervėlaivio “Apollo 14” astronautas. Jis teigia, kad dirbdamas NASA žinojo apie daugelį neatpažintų skraidančių objektų (NSO) apsilankymų Žemėje, bet kiekvienas toks atvejis uoliai slepiamas.

 

E.Mitchellas tvirtina, kad NASA darbuotojai, užmezgę ryšį su ateiviais, šiuos apibūdino kaip “mažus žmogelius, neįtikėtinai panašius į mus”. Jie mažai skiriasi nuo to, ką mes tradiciškai įsivaizduojame: jų mažas kūnelis ir didelė galva bei akys. Tačiau, kad ir kaip tai siaubinga, mūsų technologijos išplėtotos toli gražu ne taip kaip jų, ir jei jie nusiteikę priešiškai, tada “mes prapuolę”.

 

E.Mitchellui drauge su “Apollo 14” vadu Alanu Shepardu priklauso ilgiausio pasivaikščiojimo Mėnulyje rekordas – 9 val. 17 min. Tai įvyko 1971 metais.

 

“Man pasisekė akivaizdžiai įsitikinti, kad mūsų planetą lankė NSO – tai realybė. Pastaruosius 60 metų visos mūsų vyriausybės tai kruopščiai slėpė, tačiau pamažu informacija prasiskverbė į viešumą, ir kai kuriems iš mūsų pavyko šį bei tą sužinoti. Aš bendravau su kariškių ir intelektualų atstovais, kurie žino, kad visuotinio žinojimo paviršiuje slypi atsakymas: taip, mus lankė ateiviai iš kitų planetų. Ir tai nutiko ne kartą”, – pareiškė E.Mitchellas. Jis turi aviacinės statybos bakalauro išsilavinimą ir yra aeronautikos ir astronautikos mokslų daktaras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

E.Mitchellas teigia, kad garsiai nuskambėjusi 1947 metų istorija apie ateivius, neva nusileidusius Amerikos Rosvelo miestelyje, buvo gryniausia tiesa, o dabar tiriamos ir kitos panašios istorijos.

 

“Dabar visa tiesa iš tikrųjų aiškėja. Manau, artėjame prie tikro atradimo”, – pareiškė E.Mitchellas amą praradusiam radijo laidos vedėjui.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Pamaniau, jog tai savotiškas astronautų humoras, – sakė šis. – Tačiau jis, regis, visiškai rimtai mano, kad kosmose gyvena ateiviai, ir tai neginčytina.”

 

NASA nedelsė paneigti šių teiginių. Jos vadovas paskelbė, kad NASA netyrinėja NSO, neturi nieko bendro su informacija apie ateivių gyvenimą mūsų planetoje ar bet kur kitur kosmose. “Daktaras Mitchellas – didis

 

Šaltinis: Lietuvos žinios

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Giedrius

Mantai isvis idomu kas galejo sukurti tokius mazus cypus,net uz aguonos grudeli,kurie dabar yra iplantuojami zmonems,tai tikrai yra ne zmoniu sukurti,NASA viska nuo zmonijos slepia,ziurekit kiek isema vaizdo klipu kas susija su NSO…

...

Kad kitos mastancios butybes yra, turetu buti ir kvailam aisku. Taciau ar jie turi tokias technologijas, kokias isvyste musu pasaulis? Pazvelgus i Amazones ziunglese gyvenancias gentis ir i JAV galima susiaryti nuomone, esant protingai butybei visatoje, mes ko gero dar ir prasciau pries juos atrodytumeme, nei tos gentys pries mus. Jau dabar randama daugybe planetu tinkamu (teoriskai) gyventi, dabar isivaizduokime, kad ta protinga gyvybe vis delto yra, o ju planeta senesne uz musu bent 1 milijardu metu. Pirmasis modernus automobilis pasaulyje sukurtas pries beveik 130 metu, o ismanusis telefonas pries 16 metu, idomu butu pamatyti, kokios technologijos butu musu zemeje… Skaityti daugiau »

Astronautas

O gal pabuvojus mėnulyje nuo kokios nors spinduliuotės pakrinka protelis ir taip pat nuo senatvės. Paskui ateivius gali pamatyti ir gariūnuose.

Ishiki

Jis ne pirmas zmogus sita pasakes, kiek esu mates interviu su NASA dirbusiais mokslininkais (aisku nezinau ar jie tikrai mokslininkai ir ar tikrai dirbo NASA, tai eiliniai video), zmones visi sako, kad nebegali pakelti atsakomybes uz tai kad slepia toki dalyka, todel galiausiai prabyla ir dazniausiai senatvej, kai nebeturi ka pararasti.

stezano

ateiviai iš kerzu vinis išvogė:)

Inkognito

Ji nei kiek nemeluoja-ponas Mitčelas

deepspace

mus zmones apskritai sukure kitos planetos civilizacija kuri jau senai mus stebi iki siu dienu kaip skruzdeles ir ziuri musu progresa kaip tobulejam, is pradziu paziurejo kaip prisitaike bezdziones, po to juodaodziai ir galiausiai patobulino ir sukure baltus. Saule irgi jie iziebe tam ,kad atitirptu ledynai ir atsirastu vanduo. Manau viskas ir taip aisku . Nes is nieko mes neatsiradome.Tokiu kaip musu eksperimentiniu ,uzveistu planetu manau yra milijonai visatoj.

Truputį mąstantis

Su visa derama pagarba jei tu tuo tikrai tiki tai tu deb*las. Įžiebė saulę xD

Virus

:-D tu galvoji tokie dalikai pilnai viska žinančiai ir proto ribas pasiekusiai gyvibei aktualus? :-D net mokslininkai istire viena gyvunu rusi daugiau jos nebetiria (nebent ne viska zino) o ateiviai senai viska zino :-D

zmogus

pavadinimas tai sujuokino :D ,taip atrodytu jog ateiviai tik 60 metu bendrauja su zmonem… :):):) ,jau senoves egipte ir dar pries tai su mumis jie bendravo,egzistuoja begale kitu aukstesniuju butybiu,kitose dimensijose ir netgi musiskeje,tik deja pasaulio valdantieji nenori kad mes tai zinotume,o jau turbut suprantant jei pasaulio valdientiejo konors nenori tai jie suranda buda kaip zmones itikint bet kuo…

Ateivis

Teip, bet tik po tavęs.

stezano

chujum tuos ateivius

Ateivis

Tuoj kai su chujunsim tave. . .

Taip pat skaitykite