Nukeliaukime į Astralą

Pirmas žingsnis

 

Atsipalaiduokite. Pasak Monroe, gebėjimas atpalaiduoti kūną yra pirmas ir tikriausiai pagrindinis žingsnis, norint turėti OBE (Out Of Body Experience, vert.: išėjimo iš kūno patirtis). Atsipalaidavimas apima du aspektus, fizinį ir protinį atsipalaidavimą. Atsipalaidavimo būdą kiekvienas atranda individualiai, aš galiu tik pateikti keletą pavyzdžių: ramios muzikos klausymas, kūno dalių atpalaidavimas po vieną (pirma atpalaiduoji pėdas, toliau kojas, nugarą ir t.t.), gilus kvėpavimas (1 įkvėpk, 2 iškvėpk, 3 įkvėpk… Ir taip iki 50 ar 100).

 

Antras žingsnis

 

Tarp miego ir pabudimo. Ši stadija labiau žinoma kaip hipnogoginis reiškinys. Būdų taipogi yra ne vienas. Vienas iš tokių būdų besipraktikuojantiems yra toks: laikykite savo ranką taip, kad viršutinė rankos dalis (žastikaulis) būtų padėtas ant kokio pagrindo, o likusi rankos dalis (dilbis) stovėtų vertikaliai.

 

Kai užmigsite, jūsų ranka tiesiog nukris į buvusią pozą ir jūs vėl pabusite. Arba galite susikonsentruoti ties vienu daiktu, o kuomet ims rodytis kiti vaizdai, reikš, kad pasiekėt šią “netoli miego” būseną. Monroe tai vadina būsena A.

 

Trečias žingsnis

 

Pagilinkite šią stadiją. Pradėkite išvalyti savo mintis. Patyrinėkite savo matymo lauką užmerktomis akimis. Daugiau nieko daryti nereikia, tiesiog per užmerktus akių vokus žiūrėkite į tamsą. Po kiek laiko galite pastebėti šviesos blyksnius. Tai natūralus dalykas, todėl nereiktų išsigąsti, ignoruokite tai. Kai šviesos liausis rodytis, būsite pasiekę, kaip Monroe vadina, būseną B. Sekanti būsena C, tai dar gilesnis atsipalaidavimas, kuomet prarandate sąmoningumą ir visiškai nejaučiate pašalinių dirgiklių.

 

Tuomet jūs būsite beveik pasiekę lygmenį, kuomet vienintelis dirgiklis – jūsų mintys. Pati idealiausia kūno palikimo stadija – D. Tai yra C stadija, savanoriškai sukelta iš pailsėjusios ir atsinaujinusios stadijos ir tai nėra fizinio nuovargio efektas. Monroe pataria praktikuotis siekti šią stadiją ryte, po trumpo pogulio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ketvirtas žingsnis

 

Virpesio stadija. Tai bene vienas iš migločiausių tačiau tuo pačiu ir svarbiausių žingsnių. Dauguma projektorių pastebėjo, jog šios vibracijos yra visos astralinės kelionės pradžia. Tuomet galite jausti švelnų dilgčiojimą arba per kūną perėjusią elektrą. Šio reiškinio sukelėjas vis dar yra neįminta mįslė. OBE praktikantai tai apibūdina kaip astralinio kūno atsiskyrimą nuo fizinio. Norint pasiekti šią stadija Monroe pataria įvykditi šiuos punktus:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1. Nusiimkite papuošalus ir kitus dirgiklius, kurie liečiasi prie jūsų kūno.
2. Sumažinkite šviesos srautą kambariuose taip, kad jos nesimatytų per užmerktus akių vokus, tačiau nebūkite visiškoje tamsoje.
3. Atsigulkite palei šiaurės-pietų ašį, o galvą atsukite link magnetinės šiaurės.
4. Būkite apsirengęs tik tiek, kad nesušaltumėte.
5. Įsitikinkite, kad viso proceso metu jums niekas netrukdys.
6. Įeikite į ramybės būseną.
7. Įtikinkite save, kad atsiminsite konkrečiausias seanso detales, pakartokite tai kelis kartus.
8. Kvėpuokite per pusiau atvertą burną.
9. Bekvėpuojant susikoncentruokite ties jus esančia tuštuma.
10. Pasirinkite tašką esantį maždaug už metro nuo jūsų viršugalvio, tuomet pakeiskite atstumą į kelis metrus.
11. Pasukite tašką 90 laipsnių virš, brėždami nematomą liniją, lygiagrečią savo galvai. Susifokusuokite ten ir siekite virpesių. Net jei ir nežinote kas tos keistos vibracijos, jas pajutę suvoksite.
Penktas žingsnis

 

Išmokite kontroliuoti virpesius. Praktikuokitės juos valdyti, mintimis stumdami juos į galą, žemyn iki kojų pirštų, verskite juos cirkuliuoti visu jūsų kūnu ir siųsti vibracinea bangas nuo galvos iki kojų. Kad perprastume šį bangų efektą, paprasčiausiai mintyse stumkite bangą iš galvos ir sugrąžinkite atgal, lydėdami visu kūnu. Praktikuokitės tai kol virpesių bangos bus pavaldžios jūsų mintims. Įvaldžius šią stadiją jau būsite pasiruošęs palikti kūną.

 

Šeštas žingsnis

 

Pradėkite nuo dalinio atsiskyrimo. Pagrindinis aspektas yra kontrolė. Sufokusuokite mintis ties idėja, jog norite palikti kūną, nesiblaškykite. Dabar, įvaldžius vibracijas galite bandyti atsiskirti nuo kūno, pakeliant “antrojo kūno” ranką arba koją. Monroe pataria ištiesti galūnę tiek, kad pasiektumėte numatytą objektą, pvz. Sieną šalia jūsų lovos. Sugrąžinkite galūnę į buvusią pozą, sumažinkite vibracijų srautą. Gulėkite ramiai kol viskas vėl normalizuosis. Šis pratimas paruoš jums absoliučiąjam atsiskyrimui.

 

Septintas žingsnis

 

Atskirkite save nuo kūno. Monroe siūlo du metodus. Vienas jų yra pakelti savo kūną. Kad tai įvykdytumėt, po virpesių stadijos, reikia galvoti, jog darotės lengvesnis ir lengvesnis. Neleisdami įsiterpti pašalinėms mintims, koncentruokitės ties tokiomis mintimis kaip “noriu lengvai skrajoti ore” “noriu skristi” ir pan. OBE nutiks natūraliai.
Antrasis metoas vadinamas “išsiridenimo metodu” (roll-out). Po virpesių stadijos bandykite išsiridenti iš lovos ne fiziniu, o astraliu kūnu. Taip atsidursite šalia savo materialaus kūno.

 

Tai tik viena iš daugelio sukurtų ir aprašytų OBE technikų. Ieškokite, atraskite ir telydi jus sekmė.

 

Parengė: Unco

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
23 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Yo

Niekaip nepavyksta

Monika

As pries penkis metus daznai atsipalaiduodavau taip, kad visas kunas nutirpdavo. Galedavau tik akis vartyt. Yra buve kad ir atsiskirdavau, taciau kitaip negu kiti as to visai nenoredavau. Tas kuno aptirpimas man taip daznai neduodavo ramybes, tik pradedavau jausti kad tirpsta galunes muistydavausi, judindavau koja, ranka kad tik neatsiskirt nuo kuno. Tai man prasidejo paauglystej ir baigesi kai pradejau reguliariai medituoti. Siaubingai gasdindavo tie pojuciai. Karta pamenu kaip pakilau virs savo kuno ir sukausi labai greitai. Bemiegant irgi sugebedavau iseit arba bent jau paralyzius veikdavo. Pamenu sapnavau, jog esu lyg ikritus i kazkoki kambari pasodinta tarp leliu ir manes neisleidzia… Skaityti daugiau »

Sue

O ka daryti, kai išėjus prisikabina kažkokia ne itin gera siela? Bijau tai kartoti, nes ir pati dar nežinau kaip tàsyk pavyko ja atskratyti. Nenoriu atsinesti blogu dalyku i savo gyvenima. Neuzilgo po to mire man labai brangus zmogus, nezinau cia gal tik sutapimas.

Vytautas

Perspeju pries gristant i savo apvalkala apsizvalgikite ar su junis nekeliauja kokia bloga dvasia ar jos energika kartu su juis kad neisivestumete i gyvuju pasauli mirusi blogi ir nepamirkite kelio isidemekite kur keliaujate toli niekomet nekeliaukite PVZ marsas jupiteris venera saturnas ir nedgi kitas planetas nes negyvuju sielos gali jusu apvalkala pavokti esant toli nuo savo kuno o toje laike kur esate gali jusu uzgrobti piktosios dvasios tai savizudibes aukos ar nedgi velniai gali jusu isitemti i pragaro roju is kur jus ir galite nebegristi ir tai gali isgelbeti jusu draugas ar astrologas is mirusiuju ranku tai bukite labai budrus… Skaityti daugiau »

liner2

labas parasyk man i fb jei gali Lina Butaite veliau papasokiu.

slawikas

veliau nebuvo kada uzsiimti situo daliku,nes 12 metu rupejo tik po laukus lakstymas,kai jau man buvo virs 30 pabandziau is neturejimo kas veikt vel palikti kuna,atrodo viskas normaliai,dvasinis kunas ne tiek kad virpa o tikras zemes drebejimas o kuno palikti niekaip negaliu,bandziau gal 15-20 minuciu,ir prakaitas ispile,bet deje nepaviko,paskaiciau sita straipsni,reiks mokintis nuo pradziu,esu girdejas,kuo ilgiau su savo kunu gyveni tuo jis labiau prisirisa ir tuo sunkiau ji palikti,bet aisku kas meditacija mokinasi jiem vargo palikti kuna nera,tiesiog reikia tai mokintis,Cia vienas rase kad mato tik tamsa,nu nezynau kai atsigulu as uzsimerkiu,bet atsijunges iskarto atsimerkiu,gal tiesiog reikia to noreti labiau

slawikas

kazkur 12 metu buvau,nieko apie tokius dalykus nebuvau girdejas,uzejo bizas atsiguliau ant lovos ir labai norejau palikti velniop sita kuna,jau tada zynojau kad as esu viduje o ta mesa tik duotas tarpinis kunas man su siuo pasauliu,tai va atsiguliau atsipalaidavau kad neliesti fizinio kuno,ir tik protiskai muisciausi is to kuno,gal minute uztrukau ir istrukau,svajone issipilde palikau ta kuna kuris atsibodo,kai kas raso kad buvo tamsa,deje maciau viska puikiai ir spalvotai,nevaiksciojau,nes patiko kad levituoju virs savo kuno,iskarto noras uzpludo paskraidyti,tiesiog yriausi ore,maciau kitam kambary brolis ziurejo telika,paziurejau virtuvei mama dare valgiti,o as tiesiog sklandziau,kai prisklendziau prie savo kuno tada uzpludo baisus… Skaityti daugiau »

Roma

O kaip grizti?

slawikas

tiesiog prisiliesk prie jo,bent mane iskart susiurbe

Ernestas

O kaip reikia grysti is astralo?

mightmare walker

O tiems isejimo garsams klausyt kad geriau skambetu man puikiai tinka pioneer hdj 1500 bet po to tu ausiniu nafik nebereikia ;)

Anonimas

Smagus sitas dalykas nu as tai kolkas tas vibracijas valdyt mokinuos ir nebijot ju jau turbut po piros dienu meginsiu pilnai padaryt sita reikala ;)

Taip pat skaitykite