Hitleris turėjo sutartį su velniu?

Marketgid šaltinis pranešė , kad Berlyne surasta sutartis, kurioje Hitleris pasirašė sutartį su velniu. Kontraktas datuotas ir pasirašytas krauju abiejų pusių – Hitlerio politinis palikimas.
Pagal sutartį, velnias suteikia Hitleriui praktiškai neapibrėžtą valdžią su sąlyga, kad šis ją panaudos tik piktam. Už tai fiureris pažadėjo atiduoti savo sielą lygiai po 13 metų

 

Keturi nepriklausomi ekspertai patikrino dokumentą ir vienbalsiai sutiko, kad Hitlerio parašas tikras; charakteringas dokumentams pasirašytiems 1930-1940 metais.

 

Kaip pranešė portalas Kredo, velnio parašas taip pat sutinka su tais, kurie pasirašyti ant panašių pragaro valdovo sutarčių. O tokių dokumentų istorikai yra matę daug.

 

Aš tvirtinu, kad dokumentas tikras, teigia daktarė Greta Laiberė, tyrusi įvairius susitarimus su nelabąją jėga. Dokumentas padeda išaiškinti paslaptį to, kaip fiureriui pavyko tapti Vokietijos valdovu. Spęskite patys: iki 1932 metų jis buvo visiškas netikėlis. Jį išvarė iš aukštosios mokyklos. Du kartus suklupo per egzaminus dailės Akademijoje, netgi sėdėjo kalėjime.

 

Visi, kas pažinojo Hitlerį tais laikais, laikė niekam tikusiu žmogumi. Tačiau nuo 1932 metų jo likimas neatpažįstamai pasikeitė – jis lyg tai „katapultavosi“ į valdžios krėslą ir sausio 1933 metais jau vadovavo Vokietijai. Pagal Gretos Laiberės nuomone, tai paaiškinti galima tik sudarius sąjungą su velniu. – Lygiai po 13 metų Hitleris nusižudė, nekenčiamas visos žmonijos.

 

Fiurerio kontraktas su velniu buvo surastas senoje skrynioje griuvėsiuose sudegusiame name Berlyno pakraštyje. Kaip jis ten pateko – neaišku. Dabar dokumentas saugomas istoriniame institute. Tekstas labai apgadintas, tačiau vis tik jį galima perskaityti.

 

„Kaip tik taip velnias ir veikia,- priduria daktarė Laiberė. Išsirenkamas nevykėlis, kankinamas garbės ir pasaulietiškų gėrybių bei pasitenkinimų, ir pasiūlo išpildyti jo norus. To rezultatas – daugybė negerovių ir bėdų aplinkiniams ir visiška katastrofa tam, kas „pasikliovė“ velnio pažadams. Ir Hitleris pilnai atitinka šią schemą „…

Rekomenduojami video:


2500
24 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

as tai pardociau velniu siela nors 13 metu kaip karalius pragivenciau negu vergaudamas kaskam :)

prašau

Pagarsinkite dar bent vieną sutartį su velniu. Prašome nuskenuoti parašą ir supažindinti žmones su velnio parašu, kad neduok dieve, koks velnias neapgautų.

Albinas Valašinas

Aš pilnai pritariu Elano nuomonei! Neįsivaizduoju koks būtų parašas dievo jeigu kas sugalvotų sudaryt sandory su juo?

Elanas Vedeckas

Jei jums nepatiko straipsnis, kam varginotes rašyt komentarą? Komentaruose turėtu būt parašyta argumentuota nuomonė arba šaltiniai kur galima pasidomėt plačiau… Dabar paaiškinimas dėl velnio parašo. Buvo parašyta, kad atitinka tokį koks buvo dedamas ant panašių sutarčių. Gal yra koks nors ritualas, tarkim parašai ant lapo “aš tas ir tas. Atiduodu velniui savo sielą už tai ir tai” ir ryte gauni jo parašą. Kokia tikimybė, kad per visą pasaulį ant tokių sutarčių būtu toks pat parašas? O dėl to, kad jis pats siekė valdžios… jo nepriemė į dailės akademiją, jis nesugebėjo įkalbėt keletą žmonių… Tai kaip jis sugebėjo įtikint milijonus? Jis… Skaityti daugiau »

Ateivis

Taip sutartys su Demonais sudaromos tik 7 arba 13 metų. Pažiūrėkite į Roko žvaigždžių gyvenimus ir mirtis,juk ten prasimuša į turtus ir garbę tik tie kurie turi sutartis su demonais. Ir žinokite,- jog žinodami kas jų laukia po 7 arba 13 metų jie visiškai tuo nesidžiaugia ir nepatiria tikros laimės ir gyvenimo džiaugsmo,tad būkite atsargūs su tokiais norais pražudančiais jūsų nemirtingas sielas,kurios jau nuo tada tampa nelabojo armijos kareiviais.

elinela

Tomai,Stalinas buvo auka!

visatos bamba

paziurekit “the hitler-rise of evil” filma ir suzinosit kaip hitleris prasimuse i valdzia…

Garnett

kitaip ir negalejo buti

och

Nejuokaukit su tais sielu pardavinejimais. Kai pazadesit parduoti siela, nejuokais, zinoma, tai ir parduosit uz ka noresit. Bet uz tai teks ATSILYGINTI.

julija

Parduociau jam savo siela jei tik kada sutikciau…

hmm

o kam skaitot jeigu slamstas ?

Taip pat skaitykite