A. Hitleris slėpesi Antarktidoje?

Iš Čilės nacionalinio karinio-istorinio archyvo Santjage dingo dokumentai, priklausę garsaus diplomato, rašytojo, filosofo ir okultisto Migelio Serano (Miguel Serrano) rinkiniui. Pavogta paties M. Serano prašymu iki 2014 metų įslaptinta archyvo dalis, kurioje buvo medžiaga apie neva nacistinės Vokietijos karo pabaigoje įrengtus požeminius miestus Antarktidoje.

 

Teigiama, kad 1945 metų balandžio 28 dieną iš Berlyno išskridęs Hitleris su savo sutuoktine Eva Braun prieglobstį radę būtent Antarktidoje.

 

Čilės spaudos teigimu, dėl svarbių dokumentų pagrobimo gali būti kalta diktatoriaus Augusto Pinočeto aplinka, mat generolas buvęs geras garsaus okultisto draugas, praneša interneto dienraštis “pravda.ru”.

 

Prieš tapdamas mokslininku, M. Seranas buvo Čilės pasiuntiniu Austrijoje ir Indijoje. Praėjusio amžiaus 4-6 dešimtmečiais jis bičiuliavosi su rašytoju Hermanu Hese (Hermann Hesse) ir psichologu Karlu Jungu (Carl Jung). Indijoje jis bendravo su Indira Gandi ir Nikolajumi Rerichu, atvėrusiu Čilės ambasadoriui paslaptingąjį ezoterinių žinių centrą Šambalą.

 

6-7 dešimtmečiais M. Seranas savo knygose iškėlė tezę apie tai, jog Hitleris ne nusižudė, o surengė kruopščią operaciją “Dievų sutemos” pagal savo mėgstamą Nibelungų epą ir Richardo Vagnerio operų tetralogiją. Liepsnojančiame Berlyne surengęs paslaptingas vedybas su Eva Braun ir suvaidinęs “savižudybės” spektaklį, kuriame dalyvavo fiurerio dvynys su identiška dantų struktūra, Hitleris ir jo žmona saugiai paliko Trečiojo reicho sostinę. Specialiai sukonstruotu skraidomuoju aparatu jie nuskrido į Antarktidą ir pasislėpė milžiniškame požeminiame mieste Naujosios Švabijos rajone – Karalienės Mod žemės dalyje.

 

Iškėlęs šią hipotezę M. Seranas iš dalies rėmėsi visiems žinomais faktais. 1938-1940 m. nacistinė Vokietija išsiuntė į Antarktidą dvi ekspedicijas, kurios vėliavėlėmis su svastikomis nužymėjo didelę šeštojo žemyno teritoriją. Vėliau narų ekspedicijos Naujosios Švabijos rajone aptiko keistą sistemą tunelių, kuriuose buvo šiltas oras, tinkamas požeminiams miestams kurti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Amerikiečių istoriko Džono Stivenso (John Stevens) teigimu, iki 1943 m. rudens Antarktidoje buvo sukurta galinga požeminė nacių bazė, dokumentuose įvardyta kaip “Bazė 211″. Nei amerikiečių, nei britų žvalgybai nepavyko išsiaiškinti, ką vokiečiai veikė Antarktidoje, kadangi Čilė ir Argentina tuomet simpatizavo Europos fašistams ir trukdė sąjungininkams. Ne veltui po karo tose dviejose Pietų Amerikos šalyse ir Paragvajuje taip jaukiai jautėsi daugelis nacių nusikaltėlių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ir M. Seranas, ir Dž. Stivensas teigia, kad 1942-1944 m. Vokietijos slaptosiose laboratorijose buvo sukurti naujos kartos skraidantys aparatai, iš kurių tik dalį – garsiuosius “Fau-2″, kėlusius siaubą Londonui, – pavyko gaminti pramoniniu būdu. Tad vienetinių specialių aparatų sukūrimas nacių vadovybei skraidyti atrodo visiškai tikėtinas.

 

Savo paskutiniuose laiškuose A. Pinočetui M. Seranas pranešė, kad jo archyve yra įrodymų, jog nacistinės Vokietijos slaptoji bazė ne tik išliko po karo, bet ir smarkiai išaugo. Per evakuaciją, prasidėjusią dar 1944 m. rugsėjį, ten buvo nugabentos “tikrų šiauriečių” šeimos, griežtai atrinktos pagal Trečiojo reicho metodikas, o iki 7-ojo dešimtmečio Naujosios Švabijos gelmėse egzistavo požeminis miestas su dviem milijonais gyventojų. Pagrobus M. Serano archyvą, šie liudijimai dingo be pėdsakų.

 

Įdomu, kad nei oficialioji, nei tradicinė istoriografija neskuba paskelbti M. Serano knygų fantazijos vaisiumi, juo labiau kad JAV ir buvusios SSRS ekspedicijos 7-9 dešimtmečiais toje Antarktidos vietovėje užfiksavo gana keistus atmosferos reiškinius, taip pat ir regimuosius.

 

Manoma, kad Antarktidos žemyną 1820 m. sausį atrado rusų ekspedicija, vadovaujama admirolų Belinshauzeno ir Lazarevo. Tačiau XX a. viduryje Stambulo archyvuose buvo aptiktas 1513 metais datuotas žemėlapis, kuriame vaizduojamo nežinomo žemyno kontūrai tiksliai pakartoja Antarktidos kontūrus.

 

Laura Pačtauskaitė

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jojo

nutirps antarktidos ledynai tada atsiras ir atlantida ir hitleris o kad tenai po ledynais verda mokslinis gyvenimas leidžiami nso ir stebima žemė

TylusVelnias

atsakingai pareiškiu : kontrakto su dėdule Adoliu nesudariau, tieisog… giminaitis. ;)

kestasi

tai nuomone kad zeneje neliktu nei 1 kqmunisto.,kgb ir komjaunolio tai butu rojus

kestasjei

j jei visu saliu liaudis palaikitu komunistu isgamu kgb ir kaujnoliu jau nebutu ir ju gimineb

Siaip

Teko bendrati su buvusiu ssrs spec tarnybu darbuotoju jis buvo atsakingas uz archyvus ir per viena pergales diena, begerdamas su savo vadovaujanciu karininku suzinojo idomios informacijos sita tema kad tam virsinnkui buvo pakliuvusi ataskaita sovietu tiriamosios grupes kuri tyre buten A.Hitlerio pabegima i Argnetina, tai ka idomiausia pasakojo, kad buvo rasti ir istardyti zmones, kurie galimai galejo zinoti, kur jis slepiasi, kaip paaiskejo tie zmones nezinojo kur jis slepiasi, bet jiems pavyko atkapstyti vieta kur uzkastas lektuvas, kuris buvo isardytas ir pergabentas i ssrs, to lektuvo tyrimai parode kad tai kazkokia modifikacija he-177 kuris turejo platesnius sparnus ir vietoje bombu… Skaityti daugiau »

opc

“XX a. viduryje Stambulo archyvuose buvo aptiktas 1513 metais datuotas žemėlapis, kuriame vaizduojamo nežinomo žemyno kontūrai tiksliai pakartoja Antarktidos kontūrus.”

tame zemelapyje yr ne tik tikslus antarktidos zemyno konturai, bet ir upiu bei ezeru konturai :) ir yr prierasas – zemelapis sudarytas remiantis ankstesniais saltiniais…

Tik faktai

Siaip jau karo pabaigoj Antarktidoj toj vietoj amerikieciu lektuvnesis buvo apsaudytas inirusios is vandens skraidancios lekstes kazkokiais sviesos spinduliais, yra apie 200liudininku ir cia yra FAKTAS.

opc

eina kalba apie 1947-uju “moksline” operacija High Jump?

Džonis Bravo

realiausias variantas ,kad pabėgo i Argentiną, nes ten net dabar prieš,po ir per WW2 keliavo daug vokiečių, šiais laikais yra net atskirų miestelių, kurie kalba tik vokiškai.

Bembis

Sekantis straipsnis: A.Hitleris buvo ateivis? :)

Rasa

Piramides irgi state ateiviai tengi ne žmoniu darbas

ddd

ahaha pasmane ir dabar dar palepei slepesi hitleris nuo velnio kur sudare kontrakta

Taip pat skaitykite