Prie Mėnulio pastebėti NSO?

Šių metų liepos 9 dieną, galingas teleskopas sujungtas su vaizdo kameromis nuo Žemės paviršiaus užfiksavo prie Mėnulio 5 neatpažintus skraidančius objektus.

 

Pirmas objektas matomas 1 video sekundė, antras pasirodo ties 16 video sekundė, trečias ir ketvirtas objektai kartu pasirodo 21 video sekundė ir paskutinis penktas neatpažintas skraidantis objektas matomas 44 video sekundė. Sprendžiant iš šio įrašo objektai prie Mėnulio turėjo būti ganėtinai dideli.

 

Anomalija.lt skaitytojams siūlome susipažinti su vaizdo įrašų:

 

 

Ką apie tai manote Jūs?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
powix

kazkada kazkur skaiciau kad rusai kaj antra karta skrido i menuli apginklawo ta “masina” 2 kulkoswaidziais matyt yr ko saugotis…..

seip

tai kad siame vaizdo irase varnos kranksi,koks cia dar gali buti nso.

seip

tai kad siame vaizdo irase varnos kranksi,koks cia dar gali buti nso :-)

algis

jau senai tokie dalykai dedasi tik placiai nieks nekalba.
tad man iskilo klausimas, kokias tikslais NASA ira sukurus savaeigi menulio aparata su kulkosvaidziais.ka menuli ruosesi medziot?

sas

Dumb niekas nesukure menulio savaeigio kuris turetu kulkosvaidu…. O jai manai kad klystu tai duok linka kur radai parasyta Kitaip arba tu kvailelis arba bandai mus apgauti…

bobuce

as tai nemanau kad tai tiesa, bet aisku gali buti. tik kaskap keista, kad nieko nieks nei uzsimine nei sake… dabar tik isijungiau ir pamaciau

Gediminas

Mačiau vieno komentaras, kodėl nerodo per “telika”? Gal todėl, kad tai tik žmonėms keltu isterijas. Žmonės sutriktų, tiesiog sureaguotu neigiamai. Ir tai, tik moksliniai tyrimai, kurie nėra visiškai pagrįsti. Bet manau, jog čia viskas tikra. :)

Totorius to 1TinSoldier

Uzjauciu tada, nes su tokiu poziuriu gyvenime dar teks nusivilt nekarta :). As siaip irgi esu skeptikas, bet tik iki tam tikro lygio, jei dalis faktu sutampa su prielaidom arba atvirksciai, tada as galiu priimt gan tvirta pozicija jau vadovaudamasis savo supratimu,logika. Siuo atveju, apie menuli ir ateivius, tai as esu prijauciantis Von Denikeno teorijom(chariots of the gods) ir man asmeniskai jo surinkta medziaga itikina. Taip pat labai rimtai vertinu pilotu,lakunu,kosmonautu liudijimus apie NSO, negaliu nekreipti demesio i visos lektuvnesio igulos pasakojima apie lekste sovusia is vandens ir sviesos spinduliais apsaudziusia kita laiva ir taip toliau…patikimu zmoniu liudijimai,palydovu irasai,teleskopu fiksuoti… Skaityti daugiau »

Totorius

Nera ko cia stebetis, zmones ateiviu laivus is kitu pasauliu mato ir susiduria jau tukstancius metu, o cia gi is tamsios menulio puses islindo, ten tiketina ir yra kai kuriu rusiu bazes. Musu pirmi astronautai leidesi menuli mate ir pastatus ir laivus…nebestebina jau tokie eiliniai ju pasiskraidimai,tapo kasdienybe.

1TinSoldier

Biški nusivyliau tavimi, Totoriau :)) P.S. Rašau komentarą tik tam, kad pažiūrėčiau ir šitą mano post’ą turės patvirtinti moderatorius, prieš paskelbiant :/

armis

Juk aiskiausia matosi cia vieni is tu oro balionu kaip rosvele, visur ju pylna ir cia oru tarnyba reikia kaltinti ne NASA

aa

jei nepastebejot viso iraso metu tais taskeliais nusetas prasta kamera nufilmuotas vaizdas, kur jus cia nso matot? ir norit pasakyt kad tas nso tokio dydzio :D?

Chiuwaz

Tu bent isivaizduoji kiek kartu padidintas sitas vaizdas? O tu dar apie kazkokiu taskelius paistai…

Taip pat skaitykite