Moteris nuogą įlindo į išskrostą arklį (N-18)

Nuoga moteris, kuri įlindo į ką tik jos užmuštą arklį, sakė, kad ji padarė tai, įkvėpta scenos „Žvaigždžių karuose“.

 

21 metų Jasha Lottin iš Oregono paskelbė keliančias nerimą savo nuotraukas internete po to, kai ji ir jos draugas nušovė 32 metų arklį „iš humaniškų paskatų“, nes jo sveikata buvo bloga.

 

 

J. Lottin sakė, kad buvo dvi priežastys, kodėl ji lindo į arklį. Pirma priežastis – ji norėjo pasijusti „kaip viena“ su gyvūnu. Antra ir dar keistesnė priežastis – ji tvirtino, kad ją įkvėpė scena iš „Žvaigždžių karų“.

 

Mergina taip pat pasakė, kad ji „nesupranta, kodėl žmonėms rūpi tai, ką ji daro“. Modelio karjeros siekianti nudistė pasakė, kad kino filme Hanas Solo prapjovė gyvūną ir jame paslėpė Luke‘ą Skywalkerį. J. Lottin tvirtina, kad jos veiksmuose nebuvo jokių religinių motyvų, ji neketino nieko įžeisti.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Policija pradėjo tyrimą, bet nepateikė porai kaltinimų. Vašingtono apygardos tyrėjai sako, kad pora nepažeidė jokio įstatymo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nuotraukose nufotografuota smulki moteris, besišypsanti iš arklio pilvo. Kitoje nuotraukoje ji kruvina stovi prieš gyvūną. Moteris ir jos draugas pozuoja, laikydami, kaip manoma, gyvūno širdį, vaidindami, kad ją suvalgys.

 

 

Vašingtono apygardos seržantas Dave‘as Thompsonas sakė žurnalistams, kad net ir jį sukrėtė tokios atviros nuotraukos. „Dirbdamas tokį darbą, kažkuriuo metu pasakai, kad matei daug blogų dalykų. Bet pamatęs tokias nuotraukas supranti, kad matei ne viską“, – sakė jis.

 

 

Policijos raporte rašoma, kad pora vienu šūviu nušovė arklį, norėdami „humaniškai užmušti arklį ir suvalgyti mėsą“.

 

J. Lottin motina sakė, kad ji nieko nežinojo apie incidentą, kol televizijos stotis neparodė nuotraukų. Ji sakė, kad po to duktė sulaukė grasinimų nužudyti. Motina patvirtino, kad arklio mėsa buvo suvalgyta.

 

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nuuuuum

Na gal kad užmušė ligotą arklį ir mėsa suvalgė ir nėra čia nieko keisto, humaniška sakyčiau, bet kam list į tą arklį čia jau kitas klausimas…greičiausiai sau tokia reklamą pasidare, bet gelėjo ir kita kokį ne tokį išsityčiojantį iš gyvybės būdą rast.

alikas

ir MUMS aiskina, kad JU auklejimas geresnis, ir mes savo vaikus turim taip auklet?

lt133

Graži panelė :)

ziurkesgabalas

zmones… :D

Anonimas

Debiloidai . Pacius reikia Pakabint Sudubasint ir isskrost

as

isgama konkreti tokia nusauti blt, ir pagabinti ir iskrosti , su malonumu jei ta padaryciau kale

Anonimas

Juokinga skaityti tokius komentarus. Piktinasi dėl šlykštaus elgesio, bet pats “su malonumu” išskrostų žmogų.. Šiek tiek paradoksalu, sakyčiau :D Jau nekalbant apie intelektinį lygį atspindinčią rašybą…

Ezekiel

Ketvirtasis apokalipsės raitelis – pirmiausiai man šauna į galva stebint tokius įvykius. Visoje Europoje buvo skandalas dėl arklienos, dabar žvaidždės, lenda į mirusį arklį.

abc

jinai serga psichikos liga ,nes kitokiu atveju taip elgtis nebutu prasmes ,o psichine liga labai gerai iprasmina toki elgiasi

orūno

gal jie sesuo su broliu =))

Ciupakabra

tegul galva prasiskuta ir vasku isitepa

Taip pat skaitykite