Užfiksuotas NSO lydimas karinių naikintuvų?

Šiemet užfiksuotas video įrašas, kuriame matomas apvalios formos skrendantis objektas, lydimas žemiškų karinių naikintuvų.

 

Anomalija.lt skaitytojams siūlome susipažinti su vaizdo įrašų kuriame galimai buvo užfiksuotas NSO:


 

Ar galima galvoti, kad tai eilinį kartą pateisina kalbas apie pasaulio galingųjų slaptą bendravima ir bendradarbiavimą su nežemiškomis būtybėmis? O gal tai eilinė apgaulė? Ką manote Jūs?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
25 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vardas

Siaip negaliu nei teigti ar neigti kas tai per irasas ,bet uzkliuvo sekantys naikintuvai ta skraidancia lekste ,nes sunku izvelgti tai F-14 tomcat ar F-15 eagle? Ir tiesiog galima padaryti montaza kaip is sio iraso https://www.youtube.com/watch?v=1aPvGGvnAGQ O cia fake https://www.youtube.com/watch?v=pYlJNWdt0uE

di.

atrodo realu

GhosT3

ir dar lektuvo garsas per greit baigesi kaip naikintuvui cia paal garsa ji sturejo stoveti kokiu 2 km atstumu kad garsas taip prasidetu ir po pora sekundziu biaktusi jaigu taip arti praskristu tai cia manodos neatlaikytu tos kameros garsekalbiai. :D Feiku feikas nesamone gryna !

GhosT3

Cia konkretus nesamoningas Feikas delto, kad matosi tie lektuvai ir tas NSO ‘tipo’ Lekte yra iskirtpa is kaskokio tesiog vaizdo yraso ar filmo ir dar nuo kada ateiviai leidziasi palydeti kitos rases atstovus gi kiek mates tai jie pabea arba numusa kurie pasitrugdo jiems pries akis, o cia tipo lydi nu nesamone arba as nemoku paaiskinti koks cia faktas !

Laura

Va del tokiu dalbajobu atsiprasant valdziai ir gerai , kad netiki

Ponas Cepelinas

Laura, tu pati du.ra esi :)

Mindexxxxl

tokiu greiciu skraido naikintuvai, gal nesat mate, as angluos prrie karynes bazes gyvenu, tai jie ir dar leciau gali skrysti

tas kur tiki NSO

Kai perskaitai komentarus tai ir tikrais video gali suabejot. O Cia taj trb tikrai fake. Iskur kazkoks zmogus gali is niekur nieko filmuot takely ir NSO nufilmuot.:D

o ooo

man tai visai tikroviskai o ka negali vadlziunai su ateiviakais vasint manau dar ir kaip vasina jiem valdzia tai ogogo.

PCG

Joks čia ne fake, kaip buvo antras pasaulinis karas, Vokiečiai suprojektavo lėkštės formos lėktuvą, kuris atspindi radarą, jis buvo skirtas šnipinėti ssrs.

Ishiki

O gal zmogus rimtai mate ir zinojo, kad nieks netikes ir noredamas visus itikint ilgai vargo atkartodamas tai ka mate?

stalkeris

Ir būtent tuo metu jis ėjo pro šali su kamera :D
Aišku, kad čia fake.
+
Naikintuvai keistai skrido.

Taip pat skaitykite