Interviu su ateiviu – Reptilija (I)

Tai įvyko 1999 metais gruodžio 16 dieną Švedijoje. Interviu autorius K. Olė.

 

Autoriaus žodis:
Aš galiu garantuoti kad viskas kas čia žemiau pateikta yra teisybė. Kalbėjausi su ta moteriškos lyties reptilija 3 valandas per kurias ji man parodė ir papasakojo keisčiausių dalykų.

 

Klausimas: Pirmiausia pasakykite kas jūs.

 

Atsakymas: Kadangi jūs galite tai matyti savo akimis, aš ne žmogus kaip jūs ir jei iki galo būti sąžiningam aš ne žinduolis, nežiūrint į mano kūno organų sandaros panašumus į žinduolių. Tai evoliucijos rezultatas. Aš – moteris reptilija, priklausanti labai senai reptilijų rasei. (Reptilians).

 

Mes – žemiečiai ir šioje planetoje gyvename milijonus metų. Mes esame paminėti jūsų religinėse knygose. Kai kurios žmonių rasės senovėje žinojo apie mūsų būvimą, o kai kurios dievino mus, pavyzdžiu kaip Egiptiečiai, Inkai ir kitos gentys. Jūsų krikščioniškoje religijoje męs neteisingai vaizduojami kaip „ pikta gyvatė”.

 

Klausimas: Jūs galite man pasakyti savo asmeninį vardą.

 

Atsakymas: Tai sunku, todėl kad jūsų žmogiška kalba – tai neištariama ir nesuprantama. Mūsų kalba labai skiriasi nuo jūsų, mano vardas jūsiškai skambėtu panašiai taip “Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh…” labiau akcentuojant garsus „K” ir „SH”. Mes neturime asmeninių vardų kaip jūs. Prašome vadinkite mane “Lacerta”, tai vardas, kurį naudoju kada aš tarp žmonių ir kalbuosi su jais.

 

Klausimas: Koks jūsų amžius.

 

Mes matuojame laiką ne taip kaip jūs astronominiais metais ir žemės judėjimu aplink saule. Todėl kad mes paprastai gyvename po žemės paviršiumi, laiką matuojame pagal sukimosi ciklų periodiškumą žemės magnetiniame lauke. Jei išsireikšti pagal jūsų metų skaičiavimą, aš pasiekiau savo suaugusią stadiją ir mano amžius 16 337 ciklai.( tai mums svarbi data). Pagal jūsų žemišką laiko skaičiavimą man 28 metai.

 

Klausimas: Koks jūsų tikslas. Jūs turite darbą kaip mes.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atsakymas: Taip, jūsiškai išsireiškus aš studentė, studijuojanti jūsų rūšies socialinius veiksmus. Todėl aš čia ir kalbu su jumis, būtent todėl aš parodžiau savo tikrą išvaizdą ir realų egzistavimą ir būtent todėl aš duosiu jums viską įskaitant ir slaptą informaciją ir į jūsų klausymus atsakysiu sąžiningai. Aš stebėsiu kaip į tai reaguosite jūs ir kiti jūsų rūšies atstovai. Šioje planetoje yra daug jūsų rūšies atstovų melagių ir bepročių, kurie aiškina kad žino visą tiesą apie mus, neatpažįstamus skraidančius objektus ir ateivius, o kai kurie iš jūsų tiki neteisybe. Tai nemalonu netgi mums, tai niekšai žiūrint iš mūsų pusės. Aš asmeniškai noriu pamatyti kaip reaguos jūsų rūšis kai sužinos teisybę, kurią aš jums paskelbsiu. Aš įsitikinusi kad ne kiekvienas patikės mano žodžiais, bet tai jums būtina, norint pragyventi ateityje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Klausimas: Jūs galite man dabar duoti trumpą atsakymą: UFO realiai skraidantys objektai valdomi ateivių iš kitų planetų ar tai priklauso jūsų rūšiai.

 

Atsakymas: Kai kurie skraidantys UFO, kaip jūs juos vadinate, priklauso mums, bet dauguma ne. Daugumas „paslaptingų” objektų danguje yra ne techniniai įrenginiai, o neteisingai išaiškinti natūralūs reiškiniai, jūsų mokslininkai nesupranta plazminių raketų atsiradimo viršutinėje atmosferoje. Bet dalis UFO tikrai yra techniniai objektai, kai kurie priklauso jūsų rūšiai, konkrečiai karinei pramonei, dalis kitų planetų ateiviams. Jūsiškiai jus kažkodėl apgaudinėja, tai nesąžininga. Mažiausiai iš visų jūsų stebimų modulių priklauso mums, todėl kad mes labai atsargūs judėdami atmosfera ir mes turime specialius būdus paslėpti savo orlaivių skrydžius. Jeigu jūs perskaitėte žinutę apie pastebėtą danguje cigaro formos ryškiai pilkos spalvos metalinį cilindrinį objektą, su šviečiančiais žyburėliais, nuo 20- 260 metrų aukštyje, jei jis skleidė stiprų gaudesį, turėjo 5 ryškiai raudonas švieseles, vieną iš kurių viršutinėje dalyje, reiškia tas žmogus stebėjo mūsų sukurtą objektą. O tai reiškia kad įvyko kažkoks techninis defektas ar kažkas iš mūsiškių nebuvo atsargus. Taip pat mes turime labai mažą ir diskinės formos laivyną, bet dažniausiai jie priklauso kitiems.

 

Trikampiai UFO išvis priklauso jūsų pačių kariniams padaliniams, bet jie naudojasi ateivių technologijomis, kad juos sukurti. Jeigu jūs iš tikro norite pamatyti mūsų orlaivius, jūs turite darytis į dangų vidurinėje Azijoje (ypač kalnų rajone), Antarktidoje ir Arktikoje.

 

Klausimas: Ar jūs turite savo identifikacinį skiriamąjį ženklą, kuris išskiria jus nuo kitų.

 

Atsakymas: Mes turime du pagrindinius simbolius, kurie išskiria mūsų rūšį. Vienas iš jų (labai senas) – mėlynos gyvatės su keturiais baltais sparneliais juodame fone simbolis (spalvos mums turi religinę prasmę). Šį simbolį naudojo kai kurios mano visuomenės dalys. Bet dabar šis simbolis naudojamas retai – jūs žmonės jį dažnai kopijuodavote savo senoviniuose rankraščiuose. Kitas simbolis yra mistinis, jūs jį pavadintumėte „drakonas apskritimo formoje“, kurio centre yra septynios baltos žvaigždės. Šis simbolis žymei populiaresnis šiandiena. Jeigu jūs vieną iš tų simbolių pamatysite ant cilindrinio objekto-laivo, aš patarčiau eiti iš ten kaip galima greičiau. Vėliau paaiškinsiu kodėl.

 

Klausimas: Tos septynios žvaigždės kurias jūs paminėjote antrame simbolyje – reiškia plejadas.

 

Atsakymas: Tai planetos ir palydovai – mūsų buvusių septynių kolonijų saulės sistemoje simbolis. Žvaigždės vaizduojamos mėlyname fone, drakono apskritimas reiškia žemės formą. Septynios baltos žvaigždės reiškia: Mėnulį, Marsą, Venerą ir du palydovai, Jupiteris ir Saturnas. Tai planetos kurias mes buvome kolonizavę, dabar dviejų atsisakyta, todėl teisingiau būtų 5 žvaigždės.

 

Klausimas: Dėl to kad neleidote jus nufotografuoti, ar galėtumėte save apibūdinti, kaip jūs atrodote.

 

Atsakymas: Aš suprantu, kad geriau būtų padaryti keletą mano foto, patvirtinimui apie mūsų egzistavimą, todėl kad jūs žmonės esate skeptikai. Bet jeigu jūs ir turėtumėte foto, daugumas žmonių tai vadintu apgaule ir sukčiavimu, kad aš tik užsimaskavusi žmogiška moteris ar kažkas panašaus, tai mane žeistų. Jūs turite suprasti kad aš negaliu leisti nufotografuoti savęs ir savo įrangos ir toliau šis klausimas negali būti diskutuojamas. Viena iš priežasčių – aukšto lygio slaptumas apie mūsų egzistavimą, kita priežastis yra religinė. Bet jūs galite mane ir mano įrangą, kurią parodysiu vėliau, piešti. Aš galiu pabandyti save apibūdinti, bet tai duos mažai naudos įsivaizduoti mane, kadangi pas jus egzistuoja visuotinės nuomonės užprogramavimas, kuri automatiškai neigia reptilinės ir dar intelektualios rūšies egzistavimą. Gerai, aš pabandysiu save apibūdinti.

 

Įsivaizduokite moterišką žmogaus kūną. Aš irgi turiu dvi rankas, dvi kojas – atramas, galvą. Proporcijos panašios kaip jūsų. Kadangi aš moteriškos giminės, turiu dvi krūtis. Nežiūrint į tai kad mes reptilijos, evoliucijos eigoje, tai įvyko prieš 30 milijonų metų, męs irgi pradėjome duoti savo vaikams pieną, nes tai geriausia kas gali būti. Jūsų rūšiai tai davė vystymasis, dinozaurų epochoje ir dar seniau, o ne už ilgo ir mums. Tai nereiškia kad mes žinduoliai, nors turime krūtis, kurios žymiai mažesnės nei pas žmones. Lytiniai organai atlieka tą pačią funkciją, kaip ir žmogaus. Jie pastebimi išorėje tik mažesni (tai dar viena evoliucijos dovana).

 

Mano lygi oda, žalsvai pilkos spalvos su vietomis esančiom rusvom dėmėm, kurių daugiau pasitaiko pas moteriškos kilmės atstoves ir daugiau apatinėje dalyje ir ant veido. Jūs juos galite matyti ant mano veido, perkertantys antakius ir ant smakro. Akys pas mus didesnės nei žmogaus, todėl mes geriau matome tamsoje.

 

Mes turime dvi apvalias ausis, kurios mažesnės nei jūsų ir mažiau išlenktos, bet girdime geriau už jus, todėl kad jos jautresnės garsui ir išskiria platesnį jo dažnio diapazoną. Yra raumuo ausyse, tarsi dangtis kurio pagalba mes galime jas pridengti, pavyzdžiui po vandeniu. Mūsų nosis smailesnė ir turi V-formą tarp šnervių. Mūsų protėviai jos pagalba galėdavo jausti temperatūrą. Dauguma iš mūsų tą savybę jau prarado. Lupos kaip ir pas žmogų, pas moteris didesnės nei pas vyrus, tamsiai rudos spalvos. Dantys balti, aštresni ir stiprūs, palyginus su minkštais žinduolių dantimis. Mes neturime skirtingos spalvos plaukų kaip jūsų rūšis (bet skirtingo amžiau atstovai mėgsta skirtingai dažytis). Mūsų plaukai žymiai storesni ir stipresni už jūsų, lėčiau auga ir tik ant galvos. Mūsų kūnas, rankos, kojos proporcijos panašiai kaip jūsų, bet spalva skiriasi – žalsvai pilka. Mūsų penki pirštai šiek tiek ilgesni ir plonesni. Abi lytys turi rudus taškelius delnuose ir neturime jokių pirštu antspaudų, kaip pas jus. Jei paliesite mano odą tai pajusite kad ji žymiai švelnesnė už jūsų plaukuotą. Virš vidurinių pirštų krumplių yra nedideli rageliai. Nagai pilki ir žymiai ilgesni už jūsų. Moteriškos lyties atstovų nagai daugiau užapvalinti, vyriškos daugiau ilgesni ir aštresni, kartais 5-6 cm. Jeigu jūs paliesite mano užpakalinę kūno dalį galite pajusti kietą kaulinę liniją. Tai ne mano kaulinis stuburas, o odos struktūra, einanti nuo galvos iki liemens. Šioje struktūroje ir plokštelėse yra daug nervinių ataugų, kraujo indelių. Todėl mes visada turime problemą sėdėdami ant jūsų kėdžių. Pagrindinė tų mažų plokštelių užduotis, mūsų kūno temperatūros reguliavimas. Jei mes sėdime ant saulės ar prie dirbtinio šilumos šaltinio, tose plokštelėse prisikaupia kraujo, indeliai išsiplečia. Todėl saulė gali įšildyti mūsų kraują, kuris cirkuliuoja mūsų kūnų ir pro šias plokšteles dėl odos temperatūros pakėlimo, kas mums duoda didžiulį malonumą. Mes neturime bambos, todėl kad gimstame ne tokiu būdu kaip jūs, žinduoliai. Tikiuosi, kad mano apibūdinimas buvo pakankamai detalus. Į smulkmenas nesileisiu, kadangi kiti išoriniai skirtumai nėra tokie žymūs ir per drabužius jų nesimato.

 

Klausimas: Kokius rūbus pas jus daro ir nešioja.

 

Atsakymas: Tokius rūbus su kuriais aš dabar, deduosi tik tada kada aš tarp žmonių. Tiesą pasakius jie man nėra patogūs, nešioti tokius aptempiančius drabužius visada neįprastas jausmas. Jeigu mes randamės savo nuosavame požeminiame name ir mūsų dirbtinos saulės srityse, tarp kitų, artimų mūsų vardui, tai mes paprastai būname nuogi. Ar tai jus šokiruoja? Kai mes būname bendrose vietose, tarp kitų mūsų rūšies atstovų, paprastai nešiojame minkštus, plačius rūbus. Kaip jau sakiau, kai kurios mūsų kūno vietos labai jautrios prisilietimams, ypatingai plokštelės nugaroje, todėl mes nesijaučiame gerai su aptemtais drabužiais. Vyrai ir moterys paprastai nešioja tokią pačią aprangą, tik skiriasi spalvos.

 

II dalis

 

Vertė: Saulius Krulickas
Soleadas9@gmail.com

Rekomenduojami video:


2500
44 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Moi

Laukiu tęsinio “interviu su velyku bobute”

ANNUNAKAS

GALIU NEBENT KIAULIENOS KOTLETU PASIULYTI

Esu kursai esu

Kas dar? Žmonės buki, prastesnė rūšis, atsilikę technologiškai, protiškai. Apie ekstrasensus nekalbu, tiesiog yra tokių žmonių. Kitas dalykas kuriuo tikiu kad ir žmonių tarpe yra telepatų ir telekinetų. Todėl driežas gali labai nesikelt.

Esu kursai esu

Kad toks interviu buvo, tuo tiki. Kuo netikiu, reptilijos išpažintim. Ims ir pasakos kažkokiem suskretėliam žmogeliukam kaip ištikrųjų yra? Manau pats ateivis pasakė tik kažkokią dalį tiesos, o kas neparanku atmetė, arba visai nebuvo apie tai paklausta. Kažkokia tarp galaktinė kontražvalgyba

Anon

Ne,ne,ne…As labiau tikiu Inuaki Deividu,o cia kazkokia nesamone :(

Baurob

Vat ir man čia susikirto ;)

HorseRider From Smygoland

Šiaip, ateiviais tikiu, bet tokiu, „interviu“, vargu, ar galima iš kart patikėti…
Aš dar ne tokių pasakų galėčiau sukurti :D
Kažkokia nesąmonė…

trailer

Thanks , I’ve just been looking for info about this subject for ages and yours is the greatest I’ve found out so far. But, what in regards to the bottom line? Are you certain concerning the supply?|What i don’t realize is actually how you are no longer really much more neatly-liked than you might be now. You’re so intelligent.

aaa

Tikejaus protingo pokalbio, o viskas tikrai paprastam lygmeny. Protingas pokalbis yra tas kai kiekvienas sakinys turi dar minti, kurios suprasti is kart negali, o prisimindamas pokalbi ir i ji pasiziurejes vis is skirtingo tasko atrandi kazka nauja, paslepta minti. Pokalbis paprastas, elementarus faktu deliojimas, jokios psichologijos. Gal taip ir reikia sneketi, kad visi suprastu. Kiekvienam zodyje akcentas kad jie protingesni, nepamatuota, be to patys sako kad yra ir protingesniu :). Keista gyvena po zeme, antarktidoje budami saltakraujais. Kur deguonis? Gal ten vario kasyklos :). Nesuvokiu kam evoliuciskai tokie visos galunes neproporcingai prailgintos. Dar, kaip moteris gali pagimdyti 40 – 50… Skaityti daugiau »

cheap

Woah this blog is magnificent i like reading your articles. Keep up the great paintings! You understand, a lot of people are looking round for this information, you can help them greatly.

Benamis

You use a online translation to read this website? :) It’s great that people even from aboard read lithuanian blog’s ;)

Moi

Keep up the paintings! :D

beprotis

Gal geriau originalą paskaitykit, ten daugiau paaiškinta. Šiaip atrodo labai rimtai, viskas paprastai, be piaro, iš serijos “nenori netikėk”

google: Lacerta files

Vikingas

Kazkokie pezalai. Fantastinio pobudžio humoreska. Taip net girtas Erlickas nesugeba prikurt, kaip šitas švedas. Plaukuota reptilija- tai bent evoliucijos šedevras.

Taip pat skaitykite