Kometa Elenin grėsmingai artėja prie Žemės. Pabaiga jau arti?

Niekam nepaslaptis, kad prie Žemės artėja Kometa Elenin, kuri greičiausiai ir yra ta garsioji Nibiru. Jau nuo šio mėnesio pradžios ji pradeda daryti įtaką Žemei. Rugsėjo 11 d. (sutapimai su datomis – lygiai 10 metų po įvykių New York‘e) ji atsidurs arčiausiai Saulės. Nuo to laiko numatomos milžiniškos magnetinės audros. Rugsėjo 26-28 dienomis, Kometa atsidurs tarp Saulės ir Žemės. Tai reiškia Saulė, Kometa ir Žemė atsidurs vienoje tiesėje. Įvyks visiškas Saulės užtemimas. Ar ne apie šitas tris, visiškos tamsos dienas kalba paskutiniu metu visos pranašystės?

 

Prieš savaitę Krajonas savo naujausiam perdavime įspėjo apie kažkokius rimtus įvykius per Rudens Saulėgrįžą (rugsėjo paskutinį savaitgalį). Spalio 1-17 dienomis Elenin artės prie Žemės ir 17 d. bus arčiausiai. Kas tomis dienomis vyks ir kokie žemės drebėjimai supurtys planetą, galima tik spėlioti.

 

Lapkričio 3-7 dienomis Žemė pereis per Kometos uodegą, kuri sudaryta iš Vandenilio Cianido, mirtinai nuodingų dujų. Yra teigiančių, kad tuo metu žemės gyventojų skaičius sumažės iki 30 procentų. O lapkričio 27 d. Saulė, Žemė ir Kometa vėl išsirikiuoja tiesiai, tik šį kartą Žemė lieka per vidurį.

 

Beje Kometa nejuda šiaip sau link Žemės, ji yra vedama. Yra publikuoti mokslininkų straipsniai, kuriuose rašoma, jog specialistai nesupranta, kodėl ta Kometa taip keistai elgiasi, vis keisdama savo trajektoriją (tarsi ją kas nors valdytų – reptilijos?).

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuotraukoje pavaizduota Kometos atstumas nuo Žemės ir Saulės pagal datas birželio–lapkričio mėnesiais.
Kometą Elenin 2010m. gruodžio 10 dieną atrado LEOnid ELEnin.

 

O dabar ir vėl įdomūs sutapimai:

 

1998 metais pas mus kino ekranuose pasirodė filmas Deep Inpact (Gilus Sukrėtimas) pasakojantis apie Kometą artėjančia prie Žemės, kuria atrado paprastas astronomas mėgėjas LEO Biederman. Ir Kometos pavadinimas (ir kodėl tai manęs nestebina) buvo – ELLIE. Nors valdžios atstovai apie jos egzistavimą žinojo daugybę metų, paprasti žmonės gavo informaciją kai iki susidūrimo buvo belikę kelios savaitės. Ar ne toks pats siužetas vyksta ir pas mus?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Panašu, kad rugsėjo 26,27 ir 28 kai kometa Elenin atsidurs tarp Saulės ir Žemės patirsime visišką Saulės užtemimą, kuris tęsis net tris dienas. Kiek teko girdėti, per Saulės užtemimus trunkančius 5-10 min. pasidaro labai šalta ir pakyla smarkus vėjas. Net įsivaizduoti sunku, kas darysis kai Saulės nebus net tris paras.

 

Autorius: Saulius Krulickas
Soleadas9@gmail.com

Rekomenduojami video:


2500
39 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Nesamone jeigu tai būtų tai jau per žinias būtų rodes

asas

praejo 5 metai ir dar nieko nenutiko :D

Chiyuki-san

Aga :D

inesa kulpyte

jau seniai zinojau kad bus pasaulio pabaiga.nieko negalesim pagelbet zemei.mes juk zemes kirminai!

is ateities

as is 2017 metu,patikek nieko neivyks

Vikingas

Per 5 – 10 min. uztemimo pasidaro baisiai salta. Jei tai butu tiesa, tai kas vakara uzsaltumem, ryte atitirptumem. Cipucha! Kad zemes pavirsius visiskai ataustu reiktu kokiu 40 dienu be saules. Ir tai dar givybe zemej egzistuotu. O cia tik trys dienos ir krintam matai kaip lapai. Sulauksi. :P

Mhm..

Nebuvo tai nemanau kad dar kažkas ir bus

to Greta

o anksčiau sakė, kad 2000 m., tada data perkelta, matytis turėjo jau 2009 Pietų Australijoj ar Argentinoj, nuo 2011 – visur. Ar tas daiktas staiga prisėlins ir tada BUUUM? :D

Arvis

Sneak level = Over 9000!!!

Greta

Nibiru pasimatys 2012 geguzes 15 d. plika akim.

Arvis

nu jau birzelis ir as dar nieko nematau isskyrus daug zvaigzdziu danguje

alvydas

Kvailiu dainos.Nebetikesiu niekuo,isskyrus magnetines audras,kas gerai matosi.Nera jokios kibiru planetos!

Jaunelis

Rytoj prasideda Pasaulio pabaiga,ar jau susitaiket su tuo? O jei rimtai,tai kol kas jokiu pozymiu nesimato,eilinis burbulas ispustas. {:-)

Jums blogai?

Eikit kakot su savo nesąmonėm. Neturit ką veikt. Turbūt pinigus moka už tai. Net juokinga, gąsdina čia žmones, nors žino, kad tikrai tos pasaulio pabaigos nebus. PABAIKIT VIENĄ KARTĄ. Ką nors geriau parašytumėt ir sudomintumėt.

Arvis

pasaulio pabaiga tikrai bus, bet tikrai mes iki tol nedagyvensim :D nebent isras zmoniu klonavima arba jaunystes eleksyra

Taip pat skaitykite