Mistiškas Klaipėdos kino teatras “Aurora”

auroraDėkojame mūsų skaitytojai Vitai už atsiųsta istoriją apie mistišką Klaipėdos kino teatrą.

 

Kažkaip skaitydama visus čia esančius straipsnius, pasigedau straipsnelių apie pastatus kuriuose vyksta paranormalūs reiškiniai, tai štai vienas iš jų.

 

Turbūt kiekvienam klaipėdiečiui žinoma apleista vieta netoli naujosios perkelos. Tai senas kino teatras “Aurora”. Apie šią paslaptingą vietą yra daugybe pasakojimų, bet niekas nežino kuri iš jų yra tikroji.

 

Vienas iš pasakojimų yra apie tai, kaip per vieną filmo premierą, antrame kino teatro aukšte kilo gaisras. Per gaisrą žuvusių nebuvo, bet nukentėjusių buvo nemažai. Kai “Aurora” buvo užgesinta, buvo pasirašyta nauja sutartis dėl atstatymo. Po kelių mėnesių sėkmingo ir sunkaus darbo, vėl atgijo iškilmingoji “Aurora”.

 

Tačiau neilgam. Tik buvo atidarytas kino teatras, jis vėl sudegė, šį kartą nusinešdamas tris givybes. Šis paslaptingas pastatas stovėjo gan ilgai vienišas, apsinešęs dulkėmis ir dvokiantis smalkėmis. Bet ir vėl, nauja sutartis dėl atstatymo. Tik šį kartą “Aurora” atgijo ne kaip kino teatras, o kaip psichiatrijos ligoninė.

 

Pasakojama, kad jau ligonine tapusioje “Auroroje” trečiame, bet labai ankštame aukšte gyveno mergaitė, kuriai buvo deagnozuota šizofrenija. Po ilgų mergaitės kankinimųsi, ji pasikorė savo pačios kambaryje. Kaip tik po šio tragiško įvykio “Aurora” supleškėjo trečią sykį. Gyvi liko tik ligoninės darbuotojai, visi ligoniai savo palatose sudegė gyvi.

 

Nuo paskutinio gaisro “Aurora” nebebuvo atstatyta. Dabar ten užsuka pauglių būreliai, bei dažnai lankosi policijo dėl ten klestinčio narkotikų verslo.

 

Nors iki šiol pasakojama, kad “Auroroje” dedasi keisti dalykai, žmonės nebijo žengti į vidų. pasakojama, kad tik stovint priešais šį pastatą, kažkokia galinga jėga gali pasmaugti žmogų. Dažnai žmonės fotografuoja šį teatrą ir tvirtina, kad trečio aukšto langelyje matosi mergaitės veidas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Daugybė šio mistiško pastato legendų, tik kuri iš jų yra tikra?

 

Skaitytoja, Vita.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Em

Pati esu ten buvus, pries kelerius metus, siurpoka vieta. Pastatas dege keleta kartu. Girdejau, kad viename is gaisru mergaite issoko is trecio auksto ir kad jos vele vis dar ten. Taip pat buvau girdejus, kad ten buvo psichiatrine ligonine, taciau ne ilgai, nes sudege. Tikra tai ar isgalvota – tikrai nezinau, taciau nenustebciau jei ir sikart atnaujintas pastatas sudegtu, nes nemanau kad siuo atveju gaisras yra sutapimas.

Klaustukas

Jūs sakot nepamenat, kad ten būtų buvusi psichiatrinė ligoninė. Gi aiškiai rašoma, kad ten išgalvotos versijos, ir niekas nežino kuri yra tikroji…

Tikiu

Paskaičius apie psichiatrijos ligoninę – iškart į galvą atėjo filmas “kapų ieškotojai” :D O šeip ir viename kaimelyje netoli Vilniaus stovi gana šiurpus pastatas…Didžiausias namas kaimelyje… Porą kart esu buvus.. Draugė pasakojo, kad kažkada ten gyveno šeima. Ilgainiui moteris išprotėjo (niekas nežino kodėl) ir pasikorė vonioje. Praėjus 3 paroms po motinos mirties, dingo vaikai. Berniukas ir mergaitė. Vyras ėmė blogai jaustis, daug kas manė, kad kalta žmonos mirtis ir vaikų dingimas… bet galiausiai jis atsiskyrė… Nebėjo į darbą ir tik po 5 metų tylos, kažkas prisiminė atsiskyrėlį, namo langai buvo užkalti… Lauke nesirodęs jau 3-jus metus.. Iš pradžių visi manė,… Skaityti daugiau »

Sima

Rukainiai?

RytisKLP

Ka cia peza nesamones ta aurora bomzai nakti kurendami padangas padege ir ji ten ir stowejo ir nieks nenusizude ir nemire ten net nesiwaidena

Žygius

Ech… Nieko ten baisaus. Girdėjau, kad 3 kartus nuėjus, 4-ą kartą nebepareisi. :D Parėjau ir nk nebuvo. :D

gme

ant markikiu ten dar ne to galima butu pamtyti

Tomas

Na visa amzeli gyvenu Klaipedoje,bet tikrai nepamenu,kad ten “Auroroj” buvo psichiatrine ligonine.Jis visada buvo kino teatras.

petras

paistalai senu bobuciu

bildule

o kur tiksliai jis yra?

Leila

As turejau vaizdo yrasa telefone kai filmavau nieko nesimate bet kai ziurejau atejo vienas baltas seselis prie lango ir po to antras tj mes su draugem paziurejom pakraupom ir istrynem. Ten tikrai vyksta paranormalus reiskiniai,nes buvau nustumta nuo laiptu ir koja susilauzius o laiptais lipau viena nieko ten nebuvo :))

Taip pat skaitykite