Skaitytojų informacija: Matėme NSO

Skaitytojas Mantas tvirtina matęs neatpažintą skraidantį objektą. Publikuojame visus mūsų skaitytojo laiškus:

 

Sveiki, noriu jums pranesti apie neitiketina ivyki. Su draugu ir drauge nakti 12h vaziavome namo, ir staiga visa dangu persviete lazeris, palei nosi. As sedejau uz vairo, tiesiog galvojau pasivaideno, po to draugas ir pamate. Tas lazeris buvo ryskiai zalias, viduryje jo buvo apskritimas, o aplinkui taskiukai. Ta zalia sviesa, buvo net i masina nukreipta, paskui dingo, pavaziave puskilometri mes sustojome, tada ziurim dar toliau, uz puskilometrio ta pacia sviesa, bandeme sekt ja, bet ji paskui dingo. Numanom is kurios trajektorijos buvo sviesta, sviesos spindulys iki masinos nuo to laiko kai ji pamateme buvo mazdaug 2-3km.. Ar jus manot , kad tai normalu? Mes apmastem visas galimybes, niekas is sio kaimo gyventoju neturi lazeriu, niekas negaletu per lietu eit viduri kelio vidurnakti svieciot su profesionaliu lazeriu kuris kainuoja ne viena tukstanti. Cia tikrai kazkas neaisku.

 

Anomalija.lt paprašė papasakoti apie įvykį detaliau:

 

Zinoma tai neisgalvota, negaisciau laiko nesamonems. Buvo taip: Mes buvome keturiese, trys be manes. Vaziavome namo is draugo paneles, jau vykome is birzu, ivaziuojant i Buginiu kaima (birzu rajone) , staiga per lietu pamatau papilkejima, nesupratau , nes buvo 12h nakties, tamsu, paskui tas papilkejimas pasoko ir kaip lazeris nuo kito galo kaimo nusviete virs masinos, po to pamatem to lazerio spalva, ji buvo zalia. Toks ovalas is vidaus ir taskiukai aplinkui, jis buvo tiesus, jokio lazerinio luzio, mates trajektorija, minimum 1km nuo masinos, ir staiga dingo sviesa, tada pavaziavus kilometra, mes sustojom, ir staiga vel ta sviesa , tada kazkokia masina vaziavo , ji prie musu sustojo, bet mes nuvaziavom (manau sustojo, nes ir ta pati mate) nesupratom pries tai, kai ta masina nuvaziavo, vel buvo keli blyksnei, pasviece tai i virsu tai vel , nebuvo vietoje . Mes tada staigei uzsikurem masina, kol dar sviete vaziavom tiesei i trajektorija svietimo, tai buvo mazdaug prie parduotuves, viduri kelio, ar kazkur prie jo. Kai tik pradejom vaziuot, pavaziave 100 metru, pametem ta spiduli, tada vaziavom daugmaz i ta vieta is kur galejo ta sviesa spindulio skriet. Ir ka jus manot? Nieko nebebuvo, o kaime tokiu dalyku kai lazerei ar kazkas tokio nera buve, ir tuo tarpu nei masinu nieko nebuvo. Tas lazeris buvo zalios spalvos, apgalvojau visus galimus varijantus, bet nieko konkretaus. Zmones tikrai tokiu aplinkui dalyku neturi, o ir kad kas butu atsivezes , butu nespejas tokio galingo lazerio patraukt, ir kokio ten lazerio reiktu, kad 3 kilometrus per gausu lietu prasviestu, be luzio… ir jis nei kiek nepraplatejo, toks grinai lygus.. Nezinau net kas ten buvo ir kaip, ta vakara buvo keliuose namuose dingus sviesa, pora kartu, tuo pat metu kai viskas vyko . Apvazinejom visur, netgi laukem kol kas ka, bet nieko, isgaravo. O kaimo zmones nieko negirdejo apie tai. Tai va , nezinau ka ir bepridurt, neisivaizduoju kas cia buvo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

O ka jus gerbiamieji skaitytojai manote, apie Manto patirtą nuotykį? NSO? O gal turite koki nors kitą paaiškinimą? Laukiame Jūsų nuomonių komentaruose!

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Akvile

:D

Šešėlis

Su draugu ir drauge varė, tai kaip suprantu 3, bet platesniame pasakojime jų jau keturi buvo :)

Po to pamatėme lazerio spalvą. O prieš tai tikriausiai spalva nematoma buvo tikriausiai.

Ir kažkaip puskilometriai, platesniame pasakojime virto kilometrais.

Manau, kad nenormalu girtam sėst už vairo.

Belekas

Ciuju per daug uzsiruke zoles pacaneliai.

Vytautas

Jei ir butu nuotrauka nepatiketumet. Pradetumet saukti: fake fake!!! :DD liudna. :)

Mantas

Aisku ner tu faktu, nei irodymu. Nors ir butu tie irodimai, kas jeis patiketu? :D jus kaikurie isvis pastocios nuomones neturit. Tiesiog cia is tikro gyvenimo ivykio, niekas neisgalvota, buvo liuditoju, tai nera erezija, ar kas. Tiesiog jei netikit , nevarkit cia peiziodami, visiem giliai pox.

Vejas

Reikia maziau naminuke surbciot , tai ir NSO nesirodys , o jeigu jau pasirodys , tai ir nufotkint suspesit.

Blevyzgas

Ner irodymu – ner faktu. Prirasyti gali kiekvienas.

vygintas

greiciau masine debilizacija

Vizzzare

Masine halucinacija? :D

Mantas

Va nebent, bet, ir atkrenta. Nes nuo zemai spindulis sklido, bet toks nepaprastas, ka zn . Sunku paaiskint toki iviki, buvom visi isigande.

Taip pat skaitykite