Paauglės kovoja su demonais visame pasaulyje

Šios penkios paauglės iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip mokinės, skaitančios knygas. Tik jos skaito ne vadovėlius, o Bibliją ir vietoj matlankio nešiojasi kryžius.

 

Šios merginos mokosi būti egzorcistėmis ir pasakoja, kad žmonės labai nustemba, kad jos domisi tokiais dalykais, nes joms tik po 16 metų.

 

Brynne iš Arizonos yra piktų dvasių žudikė, kuri atsiliepia telefonu, kai skambina Bažnyčių atstovai, prašydami išvaryti velnius.

 

Teigiama, kad egzorcistų pasiūla yra dar nedidelė.

 

85 metų Vatikano vyriausiasis egzorcistas Tėvas Gabriele Amorthas teigia, kad jis yra surengęs 70 000 piktų dvasių išvarymo procedūrų.

 

„Mūsų telefonai skamba nuolatos, sulaukiame apie 1000 individualių skambučių per mėnesį ir keliaujame po tokias šalis kaip Afrika, Ukraina, Anglija ir netgi Australija“, – pasakojo egzorcistas.

 

Iki šiol jo egzorcistų komandą sudarė žmonės, vyresni nei 70 metų, o šiuo metu pasigirdo pasakojimai apie naują jaunų paauglių grupę.

 

19-metė Savannah Scherkenback ir jos sesuo 16-metė Tess yra „Rev Larson’s“ egzorcistų mokyklos abiturientės.

 

„Mes pamatėme, kad mūsų paauglės merginos ypač efektyviai atlieka visą procesą“, – pasakojo Revas Larsonas, kurio dukra Brynne neseniai baigė šią mokyklą.

 

Brynne ne tik apsaugo sielas, išvaro velnio dvasias į pragarą, tačiau yra ir niekuo iš kitų neišsiskirianti paauglė, kuri mėgsta darytis šukuosenas, apsipirkinėti ar susitikinėti su draugėmis. Tos draugės – taip pat egzorcistės: 16-metė Melanie Massih ir 15-metė jos sesuo Christina.

 

Jos mėgsta laisvalaikiu veikti viską kaip ir kitos paauglės, išskyrus televizoriaus žiūrėjimą.

 

„Aš visiškai nežiūriu televizoriaus. Aš manau, kad tai blogis. Aš per daug užsiėmusi meldimusi ir kovodama su demonais“, – pasakojo paauglė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Egzorcizmo esmė – naudojant maldą pašalinti velnius ir piktąsias dvasias.

 

Nors egzorcizmo buvo mokoma nuo katalikų bažnyčios susikūrimo pradžios, niekada anksčiau nėra buvusi tokia didelė paklausa šioms pamokoms.

 

Ranka rašytas raštelis, kabantis ant mokyklos durų, kviečia pradedančiuosius egzorcistus į pirmąsias pamokas. Jų metu žadama sužinoti viską apie demonus ir egzorcizmą. Klasėje girdimi tokie žodžiai, kaip „Satan“, „Belzebubas“, „Liuciferis“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Yra keli egzorcizmo būdai“, – pasakojo abiturientė Tess, užversdama gražią raudona oda aptrauktą Bibliją. „Pirmuoju atveju mokinys turi susitvarkyti su savo vidiniais skausmais, atsikratyti traumuojančių praeities akimirkų, o antruoju – išsigelbėti nuo demonų“, – tęsė ji.

 

Kadangi pagal egzorcizmo protokolą nėra nustatyta, kokius įrankius neštis į egzorcizmo seansą, merginos pasiima pagrindinius: Bibliją, šventintą vandenį ir kryžių.

 

Revas Larsonas pasakoja, kad kartais jam pačiam būna nejauku egzorcizmo metu.

 

„Praeitą savaitę dirbau su vyru iš Urugvajaus, kuris užaugo išnaudojamas savo mamos. Jis turėjo tatuiruotę, kurios užrašas reiškė „kiaulė“ ir jis buvo užkeiktas atlikti žmogžudystę. Man paskambino jo mama, maldaudama padėti, kol sūnus ko nors nenužudė. Tai buvo dramatiška kova, tačiau mes atsikratėme kiaulės demono, tūnojusio jo viduje“, – prisiminė Revas.

 

Jis taip pat išgydė jauną moterį, kurią demonai ragino nusižudyti.

 

Vyras pasakojo, kad kasdien parėjusi iš darbo dukra klausdavo, kokius velnius išvarė tądien. Todėl nenuostabu, kad pati įsitraukė į šį verslą.

 

Nors pati Brynne atliko daug egzorcizmo seansų, svarbiausiu laiko tą, kurį sėkmingai pavyko atlikti savo draugei, kai joms abiem tebuvo 15 metų.

 

„Draugė skundėsi didžiuliais galvos skausmais ir turėjo visus simptomus, kad joje apsigyvenusios piktos dvasios. Mes pasivedėme ją į šalį ir atlikome egzorcizmą“, – pasakoja mergina.

 

Brynne išvarė velnią iš draugės, kartodama, jog „ji yra Dievo vaikas“, ir sakydama, jog „demonai privalo keliauti į pragarą“.

 

Po seanso Brynne draugė pradėjo verkti, sakydama, kad jai palengvėjo, kai ją apleido velnias.

 

Paklausta apie antrąją pusę, jo dukra Brynne pasakojo, kad ji yra vieniša. „Aš niekada nesu turėjusi vaikino, bet laikau save sėkminga, nes neturiu daug piktų dvasių savyje. Aš norėčiau ištekėti ir susilaukti vaikų ateityje, nes taip sakoma Biblijoje, tačiau tol, kol žmonėms reikalinga egzorcistų pagalba, aš domiuosi tik tuo.“

 

Savannah pasakojo, kaip pati sau atliko panašų seansą: „Aš sirgau depresija, šlūbčiojau, turėjau daugybę sveikatos problemų. Jaučiau, kad kažkas mano viduje juda ir sukelia galvos bei skrandžio skausmus. Jokie gydytojai negalėjo man padėti, tačiau aš žinojau atsakymą“, – pasakojo ji.

 

„Daugybė mano amžiaus mergaičių geria ir daro kitus blogus dalykus. Tai ne mano kelias. Aš labiausiai didžiuojuosi, kai būdama 14 metų vedžiau seminarą, kur mokiau žmones, kaip išvengti prakeiksmų“, – pasakojo dar kita egzorcistė Tess.

 

Revas Larsonas pabrėžia, kad ne visi gali būti egzorcistais.

 

„Jais gali tapti tik tie žmonės, kurie turi Dievo pašaukimą. Jei jau įrodei, kad egzorcizmas yra tau Dievo duotas, toliau seka intensyvūs savaitėmis ar net mėnesiais trunkantys kursai“, – pasakojo egzorcistų mokytojas.

 

„Dažnai esame kviečiami panaikinti prakeiksmą namuose ar, net blogiau, demonus, esančius žmogaus viduje. Tačiau dažniausiai važiuojame į bažnyčias ar net darbovietes“, – sakė Revas.

 

Rekomenduojami video:


2500
26 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lapis1986

prisizais jos viena diena… jei ne joms atsilieps tai ju vaikam ir anukam….

Tomas

Vieninteliai egzorcistai-vyskupai. Vyskupai yra apaštalų įpėdiniai.

Šešėlis

Taiiip

melas
Jaunelis

Demonologija ir egzorcizmas ne VAIKU uzsiemimas,taip galima ir prisizaisti.

ufolog

kas per….

Monika

Cia neblogai tik pirma man reiketu issiaiskinti koki demona kviestis o juolab jo antspauda .. dabar suvokiu kad as dar visai mazai nutuokiu apie demonus.. jai netai visa kita butu galima kaipnors suorganizuoti ;)

mistinis

Galiu norodyt info,patart o praktika jau kiekvieno asmeninis reikalas

mistinis

Norint demona kviesat pirma zinoti koki konkreciai tu nori.Issirenki pagaltai ka jis tau gali pasiulyti.Kai zinai varda ir sigile (demono antspauda) tada eina rimtesni dalykai-zvakes spalvos aprinkimas,savaites diena,smilkalai,paros metas..vien del tu visu smuklmenu tingisi kviest juos :) dar viedrodzio reik juodai dazyto kaip naujokui.. na ir aisku tureti omeny ka jam mainais pasiulysi uz paslaugas.Patikek sielos siulyri nebutina yra ir kitu vertingu dalyku..kokiu?visiems nesakysiu,prof paslaptis xD bu suzinoje kokia maza kaina gali buti tai visi pradetu kviestis..

Monika

jai pravesi pamokas apie tai ka rasei pries tai tad labai gerai ;)

mistinis

mano emailas mistikas93@mail.com.Jei noresi galesim pereiti prie skype-man asmeniskai labaiu patinka real time chato/diskusijos bendravomo forma ir taip lengviau uzpildai ziniu spragas.Klausimai,atsakymai,nuomone,nuomones gynimas info saltinais

Taip pat skaitykite