Nikolajus: Poltergeistas vis dar mano bute (VIDEO)

Nikolajus dar kartą kreipėsi į mūsų redakciją. Pateikiame Jums neredaguotą Nikolajaus laišką kuri jis mums atsiuntė:

Sveiki dar karta. Nepamenu ar Jums rasiau ankstesniuose laiskuose, bet si antradieni buvau atsivezes tokia mociute i savo buta. Nezinau kaip tokie zmones vadinasi, taciau jie per maldas gali padeti kitiems isgyti, apsaugo nuo blogio ir panasiai. Tai viena pazystama dave kontaktini telefona tokios bobutes. Pamaniau blogiaus nebus.

 

Atveziau ja is vieno Lietuvos kaimelio (ten ir atgal – 200km). Uzejusi i buta, mociute (Stanislava) nieko nelaukdama uzsimerke, atsiklaupe ir pradejo sau po nosimi melstis (meldesi apie VALANDA!) per visa ta laika man nieko nesake. Nustojo. Atsisuko i mane ir pareiske: cia as niekuo negaliu tau padeti. Kazkas is pikto tau atsiunte sias piktas jegas. Galiu tik uztikrinti, kad tas ar ta kuri tai padare tikrai turejo buti tavo bute.

 

As zinoma truputeli sokiruotas paklausiau jos kas gi man pades o cia nepatikesite: bobute pasake, kad tikrai ne kunigas o tik asmuo kuris uzsimineja juoda magija. Kalbejomes gana ilgai, pinigu nepaeme, taigi tik siaip sau suvazinejau kuro ir tiek.

 

Dabar net nezinau tiketi ar ne jos zodziais, bet senute tikrai atrode gan nuosirdi. Kilo klausimas kas tai? Mano drauge tikrai atkrenta. Bute buna kartais nemazai zmoniu taciau netgi nezinau kas galetu is mano pazystamu tokiomis nesamonemis uzsiimineti.

 

Tai vat tiek ziniu. Poltergeistas vis dar mano bute. Kamera visas sias dienas palikinejau nakciai irasineti. Dabar jau beveik kasdiena kazkas dedasi. Gaila, kad dauguma vaizdo irasuose yra irasyti tik garsai. Kamera viena o kur bus poltergeisto aktyvumas nuspeti sunku.

 

Galiu ikelti ir videu kur irasyti garsai, bet ten nieko idomaus nera, taigi stai siandien ikeliau kol kas 2 video kur man pavyko uzfiksuoti paranormalu reiskini.


 

Tiek kol kas ziniu is manes. Dekui kas palaiko ir dekui jog keliate mano laiskus i savo portala. Tiesiog tegul zmones negalvoja, jog jeigu jie kazko nemato tai to ir nera.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pagarbiai, Nikolajus.

Visus Nikolajaus laiškus galite rasti čia: https://anomalija.lt/category/straipsniai/skaitytoju-informacija/.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Poltergeist

Hī ßœř kæšj

Asilai jus

Negaliu payiket kad parase PAGARBIAI, NIKOLAJUS…DX

Maya

Labas Nikolajau, nepyk neskaiciau tavo laisku, perziurejau tik video. Pasidomek, ar bute nebuvo mires vidutinio amziaus vyriskis, kuris megdvo islenkt stikliuka.

:D

Tikriausiai kaip nors pritvirinta prie siulo :D

poltergeistas

Kai spaudau mygtukus niekas nevyksta o kai atsuku silta vandeni vanduo nubega i skylute,o kai atsuku salta vandeni bega karstas vanduo.O ir mociute ant nakties be protezu,su nedepyliuota barzda ir usais!

Tas kur du komentarus prieš tai parašė

mistinis parašė: “gerbiami broliai azanovai”. Wuaahahahaha. Gerbiami? :)) Jie iš vis apgailėtini padarai. Tokių kvailių kaip azanovas sunku dar sunku surasti. Už jį kvailesni nebent juo tikintieji. Kurių, ačiū dievui, ne tiek ir daug..

Kristinai

Tu net nepatikėtum, kokios smegenys yra imlios haliucinacijoms..Ypač paauglystėje. Iš menkiausio truputį keistoko garselio smegenys gali sukurti visą ‘dvasių’ pokalbį. Nes mūsų smegeninės, ieško asociacijų, ieško prasmės ir t.t. Jei gauna keistą signalą, kurio neatpažįsta, pradeda modeliuoti kažkokį įvykį, pagal praeities signalus. Paauglystėje ypač, nes dar trūksta patirties, dar daug kas nematyta, nepatirta. O smegenys ypač aktyvios, imlios.

Panašiai sukuriamos ir optinės iliuzijos: vienu metu paveikslėlyje smegenims rodomi du skirtingai suvokiami elementai. Kadangi smegenys nebežino kurį suvokti, pakaitom suvokia tai vieną, tai kitą. Tada pradeda matytis “iliuzijos”.

Absoliučiai visus ‘paranormalius’ įvykius galima paaiškinti. Nepasikliaukit visokiais dėmesio kalėm – Nikolajais.

Nikolajau

Būk žmogus, išsiblaivyk vieną kartą ir nustok malti šūdą. Nei vienas mąstantis žmogus nepasimaus ant tavo nesąmonės. Tu esi parazitas, pudrinantis žmonėms smegenis. The Biggest douche in the universe. Jei dėmesio trūksta, tai palakstyk nuogas gatvėmis ar dar ką paveik. Nemulkink žmonių. Gal ir nustebsi, bet yra kvailių, nuoširdžiai tikinčių visokiais poltergeistais. Tu žaloji žmonių smegenis.

Kristina

o diena nesivaidena?tik nakti?paauglysteje as diena girdedavau zingsnius,kvepavima,bildesius,bet matyt to nematydavau,tik girdedavau,bet to tik girdejimo pakako ivaryt neisapsakytai baimei.o ir irodyt ka girdi nebuvo nei kam nei kaip,esant kitam zmogui bute visi keisti garsai liaudavosi,tai gal tik mano galvoje jie buvo?kazkur skaiciau,kad poltergeistas daznai buna paauglysteje,man tada 12 buvo.

mistinis

Jeigu ziniune neapsigauvo ir tikrai reik tamsiuju tai ir gerbiami broliai azanovai cai bejegiai-su ugnimi reikia kovoti ugnimi.Yra tokie dalykai kaip ritualiniai aukijimai kersto “demonam” raminti.Nors kraujas tik dar labiau ji sustiprintu sitame plane..Na jeigu yra cia kruolyte teisybes tai manau siaip sau nesiuntineja demonu ant kitu,tad Nikolajau apgalvok viska ir kai susigaudysi kame saknys siulyciau bandyt “ispazinti” atlikti tam poltergeistui.Siaip ar taip jeigu dar nebuvo pirokinezes apraisku tai jis nera itin auksto rango “kovinis suo”.Na zodziu naikink priezasti-dings ir pasekme

Taip pat skaitykite