Mirties tunelis Rusijoje

Lefortovo tunelis Rusijoje dar yra vadinamas “mirties tuneliu”. Tokį vardą jis užsitarnavo dėl didelio skaičiaus automobilių avarijų. Tačiau gal tos avarijos nėra tokios įprastos kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio?

 

Anomalija.lt siūlo Jums pasižiūrėti vaizdo įrašą kuriame nuo 0:56 užfiksuota dviejų sunkvežimių avariją. Įdomiausia yra tai, kad vienas iš jų atsirado tiesiog iš niekur, o sprendžiant iš įrašo važiavo jis prieš eismą. Maža to du sunkvežimiai kurie susidūrė yra identiški.

 

Daugiau informacijos Anomalija.lt portalui apie šį auto įvyki surasti nepavyko. Žinoma tik tiek, kad toje atkarpoje nei techninio aptarnavimo nišų nei papildomo įvažiavimo nėra (Virtualglobetrotting.com duom.).

 

Kokio reiškinio liudininkais mes tapome? Teleportacijos? Kitų dimensijų? O gal paralelinio pasaulio?

 



 

Vaizdo įraše apačioje nagrinėjamas tas pats incidentas pakartotinai (nuo 0:36 min.):

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
29 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nerka

Dar pries kameros matomumo zona sunkvezimis ilindo tarp matomo sunkvezinio ir sienos, tada rezesi i siena o atsokes i greta vaziuojanti sunkvezimi ir viskas. Niekam neteko sutikt keliuose tos pacios firmos identisku vienas paskui kita vaziujanciu sunkvezimiu? Ypac furu tai pilna man atrodo. Nera cia jokio stebuklo :)

lenkaidaunai

tai va.

Erikas

Bet jūs žmonės pagalvokit gi čia apgaulė , jai kiek ižvelgiat tai antras sunkvežimis yra trumpesnis + dar nėra kažkokių reklamų ant pirmo sunkvežimio susistabdykit toi vietoi kur tas atvažiuojantis sunkvežimis skrenda į kitą juostą ir pamatysit , genijai .

Demoneus

neįprasta,kai matritca ima ir susiknisa

Ishiki

Visas pasaulis zino, kad rusai vairuot visiskai nemoka. O su tuo sunkvezimiu tai geras.

mantis

o negalejo ta antra masina isvazioti is desines ,lyg matosi kaskoks yvaziavimas….

Anonimas

tunelyje ivaziavimas? Tu bent vairuotoju teises turi? Cia butu is viso tada savizudziu tunelis jeigu nematomas ivaziavimas dar butu padarytas. Be to straipsnyje pateikta nuoroda, ten gali virtualiai pasivazineti tuneliu ir pamatyti, kad jokio ivaziavimo nera. + jeigu ir butu tai antras busas tikriausiai 70km/h turetu atbulai vaziuoti nes atsitrenke vienas i kita prekiu.

D.W. I know

Labai stipri trauka i sienas :DDD

jeka

ko cia visi stumia ant tu lenku. normalus jie zmones ne kaip mes tik visus keikiam

Vacka

įvedus angliškai paiešką nukreipia į vikipedia apie šį tunelį. rašoma , jog tunelis yra po upe ir žiemos metu dažnai susidaro nedidelės ledo dangos ant asfalto tunelyje. Temperatūra nukrinta žemiau nulio. Mašinos tiesiog slidinėja. Reik gerų ” šipuotų” padangų ir mistika įveikta :D

to facepalm

Koks dar įvažiavimas? čia vienpusis eismas, + tunelis jopapa, tuneliuose nebūna įvažiavimų..

Taip pat skaitykite