Kinai valgo sriubą iš kūdikių?

Pietų Korėjos spauda patvirtino pranešimą, iliustruotą nuotraukomis, kad žmogaus embrionai vartojami maistui.

 

Kinijos mieste pietinėje Kantono provincijoje dabar „madinga“ virti žolelių sriubą iš kūdikių. Manoma, kad ji gerina sveikatą ir ištvermę, ypač seksualinę.

 

Tokia sriuba kainuoja daugiau nei 9 tūkst. litų. Vienos gamyklos vadovas sakė, kad tai tikrai efektyvu, nes jis yra dažnas klientas. Tai yra delikatesas, nes į sriubą dedamos brangios vaistinės žolės, kūdikis verdamas ir garinamas su vištiena aštuonias valandas. Vyras parodė į savo antrą žmoną, sėdinčią šalia jo – jai 19 metų. 62 metų vyras tvirtina, kad jie mylisi kasdien. Po kelių savaičių jis nusivedė žurnalistą į restoraną, kai restorano vadybininkas pranešė jam, kad dabar galima užsisakyti „šonkaulių sriubos“ – toks yra jos kodinis pavadinimas.

 

Šį kartą pora, jau turinti dvi dukteris, sužinojusi, kad ir vėl gims duktė, nutraukė penkių mėnesių nėštumą. Poros, kurios nenori parduoti savo negyvo kūdikio, gali parduoti placentą.

 

Vietinis reporteris sakė, kad tai kyla iš perdėto kinų rūpinimosi sveikata ir yra vieno vaiko politikos padarinys. Šie pasibaisėtini nusikaltimai daromi, kadangi dauguma kinų nori turėti berniukus.

 

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ela

Tai nera nauja informacija-panasus straipsnis jau buvo kone pries 10 metu. Beje zmogaus mesa ar organai valgomi ne tik ten, bet ir kitose salyse.

Evaldas

Kinam turbut nera tkio dalyko kurio nevalgytu :D

Cipsas

Neveltui kinija

Vida

na kazkodel netikiu ,nors ju gimstamumas reguliuojamas taciau idomu butu suzinoti tikroji sios tautos tiesa ka jie daro kai virsyjamas gimimu skaicius? Beje valgo jie viska kas juda ir nejuda uztat gyvena trumpiau ,tad ar verta valgyti kas papuola?

as

nelabai tikiu- bet jei tiesa …kraupu, amoralu. Cia reiktu buti psichiskai nestabiliu kad tokias nesamones daryti….o valgyt… net jei tai yra ne kudikis o is maistiniu medziagu pagaminta imitacija reikia buti psichu kad tai valgyti… mano gimes sunus buvo panasaus dydzio kaip ten- puode… gydytoju brigada- tevai … mes dejome didziules pastangas kad jisai gyventu- paskui kad gyventu pilnaverti gyvenima- santyariskes buvo musu antri namai… oa cia… kokia dar atomine bomba- man savom rankom tiek tevams tiek motinoms (nors ir vienas ir kitus tegaliu izgamomis pavadinti)tiek tam “menininkui” norisi rankas kojas issukineti ir gerokai iskarstikaili…. i narva uzdaryti ir aiksten… Skaityti daugiau »

sigitas

reika dar viena atomine bomba ant ju numest,ju te tiek daug kad vienas kita pradejo valgyt,naikint juos masiskai reikia.

Moi

O kada ant Kinijos pirma bomba numete? Ar as kazka praleidau?

deivis

zaibis ko cia parinaties gaila gera mesa ismesti saunuoliai taip ir toliau velniop vegetarizma

Kristis

Tai gal tavo mesites pavalgit?

Negimęs kūdikėlis

Reiks pasakyt mamytei, kad i Kinija nevažiuotu
Taj mane paskui isvirs…

...

juos pacius reikia suvalgyti :) o jei rimtai neissivaizduoju kaip jie taip gali

Minimal Criminal

tai jo cia pagal juos normalu, viena kita gleiveta vaika suvalgyt :D

Taip pat skaitykite