Vaidenas???

Pradėjo shele, gegužės 17, 2017, 20:31:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

shele

Sveiki,
istorija tokia, mano pusserė neseniai su vyru apsigyveno senam name, kurį po truputį tvarkosi. Šiandien dieną grįžus iš lauko pastebėjo jog atidarytos virtuvėj spintelės durys, na apkaltino katiną :D uždarė. Nuėjo į kitą kambarį, grįžta vėl į virtuvę - vėl atidarytos durelės, tik kitos. Katinas buvo su ja į kambarį nuėjęs, tai jo apkaltint nesigavo šį kartą. Namie daugiau nieko nebuvo. Vėliau sedėjo kambaryjė, filmavo katinuką savo, kaip ji sako - įsižeidusį, nes gavo velnių, jog blynus pavogė :D ir tik šast stipriai atisidaro šalia esančios spintelės durelės.... žodžiu sėdi ji dabar lauke, atsisako eit į vidų ir laukia kol vyras grįš. Bandau kažkaip paaiškint jai kad čia nesivaidena, sakiau gal skersvėjis, bet langai ir durys uždaryti, kad katinas nepabėgų, o va daugiau nesugalvoju kaip tai paaiškint, gal turit kokių minčių? Yra ir ta filmuota medžiaga, tik įkelti nemoku :/

elteide

jei toliau taip bus, kvieskit Maksimą G. :-X  :-X  :)

Benamis

Citata iš: shele  gegužės 17, 2017, 20:31:23filmavo katinuką savo, kaip ji sako - įsižeidusį, nes gavo velnių, jog blynus pavogė :D ir tik šast stipriai atisidaro šalia esančios spintelės durelės.
Paprasyk, kad parodytu, ka nufilmavo.

Linas Esu

Norėtume pamatyti filmuotą medžiagą .

Andreliooo

Įkelk filmuotą medžiagą.

shele

#5
gegužės 17, 2017, 22:06:36 Redagavimas: gegužės 17, 2017, 22:19:12 by shele
Nežinau ar gerai įkėliau,bet tikiuos rodys :)

Benamis

Aciu uz filmuota medziaga. Dazniausiai buna atsakymai: negaliu ikelti, negaliu parodyti ir pan. Tad tikrai dekui.

Momentas idomus.

Siulyciau visu pirma pasidometi namo istorija. Aisku jeigu tai nesuvaidinta ir dureles nebuvo atidarytos viela ar pan.

shele

#7
gegužės 18, 2017, 09:20:06 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 09:58:13 by shele
Tos namo istorijos nelabai žino, reiks sakyt kad pasidomėtų labiau. Tiek kad ten labai senas medinis namas, dabar jie jį tvarkosi, kad būtų galima gyvent, puse namo kol kas negyvenama, įvedinėjama kanalizacija ir pan. Puseserės žiniom kažkas kažkada ten mirės buvo ir pašarvotas, bet tai čia dauguma senų namų taip. Man dar pirma mintis buvo dėl vyro močiutės, ji prieš 3  mėn. mirė, gyva būdama labai valdinga moteris buvo, nesutardavo su aplinkiniais, bet tik tiek kad ten negyveno ji, net tam miestukį negyveno, tik iš ten kilus lyg kad. Ankščiau sakė būdavo kad girdis visokie pakrebždenimai, bet ji nurašydavo juos kaip ale pelėm ir pan.
Grįžęs jos vyras ėjo pažiurėt, kad gal iš spintelės krito kažkas ir atidarė dureles, bet nieko tokio nerado, nei iškritusio, nei pusiau iškritusio, kad būtų galėję dureles atidaryt. Kažkaip daugiau nerandu paaiškinimu, o puseserė jau rėkauja kad ten negyvens ir kraustysis lauk. Dėl atidrymų vielutėm/virvutėm ir pan, tai nemanau, kažkaip ne tokie žmonės, neužsiima tokiais dalykais.
Tik norėtūs isiaiškint kas čia buvo, ir ką daryt jei kartotusi.

Benamis

Nepanasu, kad su viela butu atidarytos dureles. Jau tada greiciau kazkas su ranka jas pastume.

Bet jeigu cia tikras atvejis tada idomu.

Andreliooo

Man patiko reakcija. Bet jei rimtai, tai tikrai įdomiai čia. Ir nemanau, kad suvaidinta čia viskas. O naktim nesivaidena?

shele

#10
gegužės 18, 2017, 16:18:43 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 16:21:29 by shele
Nea naktim ramu kaip ir. Ir tokiu įvykių ankščiau nebuvę, tik dabar. Tik vis pakrebždenimus kažkokius girdejus yra ankščiau, bet tai labai gali būt kad ten tik pelės. Dar minėjo, jog būna kad taip nejauku staiga pasidaro, na bet čia irgi šiaip manau, būna gi kad "užplaukia" kas nors :D :D Apie nama dar ką ant greitųjų išsiaiškino, tai kad jie 5-ta karta kuri ten gyvena. Kaip ir minėjau, kažkuriam iš namo kambarių buvęs pašarvotas žmogus. Namas prie pat sankryžos, kurioje seniau seseris kažkokias užmušė ( tik nežino nei kaip, nė kada, tikesiog girdėjo kad toks įvykis buvo) ir tų seserų garbei pastetė kryžių prie pat namo. Puseserė dabar jį "prižiūri" - nuvalė, aptvarko aplinką, pasodino gėlių ir pan.

Linas Esu

Ačiū už video , tikrai retas atvejis kada pasidalina paprašius . Nenoriu sugadinti temos , matau jog daug susidomėjusių , tačiau turiu kitą nuomonę apie šį video . Manau jame ne yra ne tik katinas Leopoldas :D ir mergina , bet ir dar vienas žmogus . Ties 00:37 sekunde galima aiškiai matyti kažkieno pirštus ties spintelės kraštu , kai kamera yra sukama į dešinę . Pasilieku prie jau kažkieno minėtos versijos jog tai gali būti virvutė , valas kurį patempė . Arba paprasčiausiai atsigulęs žmogus po lova .

Benamis

Citata iš: Linas Esu  gegužės 18, 2017, 17:27:51Ties 00:37 sekunde galima aiškiai matyti kažkieno pirštus ties spintelės kraštu
Gali print-screena padaryti kur ziureti?

elteide

ten filmukas kartais ne trojanas koks?   :D

Linas Esu

#14
gegužės 18, 2017, 18:49:32 Redagavimas: gegužės 18, 2017, 18:58:57 by Linas Esu
Štai šioje vietoje . Kai kamera lėtai sukama į dešinę kažkas tuo metu traukia plaštaką , matosi pirštai-pirštas . Jeigu žiūrėsite video galite kartoti tą momentą ties 00:36-37 sekunde , pamatysite .

Aukštyn