Keliavimas laiku

Pradėjo Game_Over, sausio 16, 2015, 10:00:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#30
kovo 04, 2016, 16:36:13 Redagavimas: kovo 04, 2016, 16:37:58 by time
Citata iš: kiskis  kovo 04, 2016, 11:36:06Atseit liko kazkoks musu dabartinio pasaulio sustinges klonas
Mūsų pasaulis nesustingsta ir toliau juda. Juda ir kitas pasaulis į kurį keliaujama.

Abu pasauliai yra vienu metu judantys. Tačiau trukmė skaičiuojama tikrojo pasaulio, kuris yra dabartyje. Sustabdyti laiką galima kitame pasaulyje, mūsų pasaulyje negalima. Bet Niekas nuo to nepasikeis kol bus dabartinis pasaulis viskas skaičiuosis pagal jo laiką.

Neišsivaizduok tiesioginių kelionių. Tai netikros kelionės ir neturi nejokios reikšmės dabarčiai. Tai tiesiog keliavimas į erdvę, kuri yra nematoma iš išorės, bet viduje viskas matoma.

Ir šis keliavimas yra mechaninis, nieko  neišsiskiria nuo atitinkamai keliavimo super-mašina dideliu greičiu. Tai reiškia, kad persikėlimas yra į kvantinį pasaulį, kuris yra alternatyvus ir netikras, bet juda.

O dėl laiko nereikia sukti galvos, viskas dabartyje vyksta kaip ir vyko, nuo to pasaulio niekas nepriklauso, nebent kas nors išlystų per portalą į dabartį.

time

#31
kovo 04, 2016, 16:56:15 Redagavimas: kovo 04, 2016, 16:59:36 by time
Citata iš: kiskis  kovo 04, 2016, 16:42:45Keliavimas laiku.
Mechaninis arba fizinis keliavimas laiku yra nekeliavimas laiku, o ieškojimas alternatyvių pasaulių ir darymas tarp jų tiltus. Tiltai yra kelias per kurį galima patekti į kitą pasaulį. Todėl toks keliavimas yra dirbtinis ir nėra tikras keliavimas laiku. Tam nėra naudojama žmogaus galios keliauti laike. Visa kas daroma yra tik mechaninis žmogaus judinimas, perkėlimas į kitą dimensiją.

Galbūt fizikams pavyks atrasti būdų kaip atverti tuos tiltus ir suras kuom remtis, kad sužinotų informaciją apie alternatyvius pasaulius. Bet viskas vienareikšmiškai bus netikra ir susimuliuota kaip fizikai ir norėjo.

P.S. Nemano bėda, kad žinutė buvo perkelta man nespėjus atrašyti.

kiskis

Laikas - tai keitimasis materijos. Laikas-meterijos savybe, kaip ir pvz tankis. Be materijos nera laiko kaip ir tankio pvz. ."Kelione laiku" tokia pat pasminga kaip "kelione tankiu".

time

Citata iš: kiskis  kovo 06, 2016, 12:48:01Laikas - tai keitimasis materijos. Laikas-meterijos savybe, kaip ir pvz tankis. Be materijos nera laiko kaip ir tankio pvz. ."Kelione laiku" tokia pat pasminga kaip "kelione tankiu".
Dėl to yra neaišku. Kokios kelionės yra tikroviškiausios, tačiau yra 4 tipų kelionės laiku:

1) mechaniškas persikėlimas į užmaskuotą, iš išorės nematomą dimensiją, išgeneruotą naudojant technologijas;
2) nesąmoningas keliavimas meditacijoje, Obė-je, sapne ir pan.;
3) sąmoningas keliavimas meditacijoje, Obė-je, sapne ir pan.;
4) sąmoningas keliavimas mintimis su sąmone technologijų pagalba;

Po kolkas su meditacija ir čakrų atvėrimu iki 12 neturiu informacijos, nes nebandžiau ir negaliu pasakyti. Bandžiau tik atverti iki max 5 čakros.

Sapne galima keliauti laiku(sąmoningai, nesąmoningai), bet tik 30s max.

O dėl kitų dalykų, kurie yra mokslo, nebūtinai jie gali būti tikri. Gali būti, kad mokslas pasiūlys kažkokį fake keliavimo metodą laike ir vistiek manys, kad tai tikra kelionė.

Panašiai kaip filmuose "Matrix - Matrica"; "Source Code - Išeities kodas" ir pan.

Bet labiau tikėtina, kad kelionės laiku įmanomos tik atvėrus 12 čakrų. Bent tikinamiausias variantas.


Aukštyn