Vaiduoklis alkoholio parduotuvėje

Pradėjo Steiblys, spalio 09, 2014, 23:47:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Steiblys

Neabejingas šampanui...





Nors greičiausiai garantinis buvo pasibaigęs ir pš... :)

Synkas

o kur pazymejau, ten visa ta vaiduoklio figura tokia, ar kairei pusei kur tamsiau bala nuo sampano? :D

siaip idomu, ka jis ten dare, ruke cigarus ar kaip, kad is pradziu toks kaip dumu pliupsnis nuejo kaip is burnos (paskui pasipyle sampanas), o paskui vis lyg is burnos vel eidavo kaip dumai :D

bent as manau kolkas, kad cia nera feikas. nes jeigu vienas butelys butu sproges ar pan., tada nebutu pasipyle tiek sampano. nebent cia spiceliai taip nufilmuota :)

Steiblys

Bet jei tai ne feikas, kaip tokį reiškinį racionaliai paaiškinti?

rutulys

#3
spalio 11, 2014, 16:15:13 Redagavimas: spalio 11, 2014, 17:50:09 by rutulys
Citata iš: Steiblys  spalio 11, 2014, 15:26:47
Bet jei tai ne feikas, kaip tokį reiškinį racionaliai paaiškinti?

Prieš skubant ką nors racionaliai paaiškinti, pirma reiktų aiškiai suvokti ką matome.

Aš ką matau, tai kažkokie debesėliai vis plaukia ir plaukia į apatinę lentiną. Kai pirmasis debesėlis pasiekė tikslą, antroje lentynoje vienas butelis apsivertė, o kitas nulėkė ant žemės ir sudūžo, išliedamas tūrinį. Tos balos kaip ir nėra prasmės raudonai apibraukti, o iš bet kokios nuotraukos nieko nesuprasi,  kol nepamatysi judančius debesėlius filmuotoje medžiagoje.

P.S. Pastebėjus atidžiau apie 1:28 yra ir grįžimas atgal iš lentynos į tą šviesesnį plotą ant grindų. Ir plaukimas vis gi su pagreičiais, kas debesėliams visai būtų nebūdinga. Gal po maskuotę - dirbtinę ar natūralią iš tikro slepiasi protingi padarai? Vaiduokliai? Vaiduokliai paprastai asocijuojami su mirusiais žmonėmis, kurių čia manau nėra. Prisiminęs savo istoriją: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3254.0,  manau, kad po tais debesėliai gali slėptis balti taškai. Filmuotoje medžiagoje užfiksuota kažkas panašaus į šviesos pliūpsnius debesėliuose. Vienas ypač ryškus prieš padarant netvarką antroje lentynoje.

P.P.S. Šio forumo gerbiamieji ufologai, tikriausiai, net nemato reikalo domėtis tokiais neatpažintais skraidančiais objektais? Čia tik šiaip per dantį juos traukiu, nieko iš jų nesitikiu.
Tačiau keliaujant tarp žvaigždžių visai logiška būtų sustumti savo laivus į tokius taškus, tada lakstant dideliais greičiais gal nebūtų baisios pakeliui pasitaikančios kosminės šiukšlės, jokios trinties tikriausiai visai neliktų ir gal dar kokių privalumų atsirastų, gal kokie Einšteino išmąstyti teoriniai apribojimai su šviesos greičiu nebegaliotų? Akivaizdus minusas būtų pakliūti į tokią techniškai atsilikusią planetą kaip mūsų, kurioje niekas net nesuprastų kaip jiems padėti iš tos taškinės būsenos išeiti, jei jie to norėtų.  Nors mums būtų problema iš vis juos pastebėti ir pripažinti faktą kad taip gali būti. Kiek čia galiu pasikliauti savo jausmais į tokius taškus pakliūti - būti kelionė į vieną pusę, per daug praradimų būtų, kad ten pakliūtume, kad po to galėtume galvoti apie sugrįžimą.

Steiblys

O gal tai tik video-montažas?

rutulys

Aš ne specialistas, bet įdėti tiek daug darbo bei pastangų, kad padaryti tokį iš pirmo žvilgsnio neįspūdingą vaizdelį būtų tikrai nesuprantamas savo laiko ir resursų švaistymas .

TinSoldier

#6
spalio 12, 2014, 09:15:27 Redagavimas: spalio 12, 2014, 09:17:02 by TinSoldier
Citata iš: rutulys  spalio 12, 2014, 00:02:03
Aš ne specialistas, bet įdėti tiek daug darbo bei pastangų, kad padaryti tokį iš pirmo žvilgsnio neįspūdingą vaizdelį būtų tikrai nesuprantamas savo laiko ir resursų švaistymas .


Koks tu teisus, ir kaip klysti vienu metu...
Iš tiesų, visiškai bukas laiko ir resursų švaistymas tokių dalykų kurimas būtų. Bet net savotiškai įspūdinga, kiek daug žmonių pasirenka šitaip švaistyti savo laiką.

rutulys

#7
spalio 12, 2014, 09:29:26 Redagavimas: spalio 12, 2014, 09:33:59 by rutulys
Vis gi dažniausiai tai būna lengvai atpažįstama chaltūra arba tikrai įspūdingas vaizdelis, kuriam gali būti nieko negaila. Šis nufilmuotas fragmentas lyg ir iškrenta iš konteksto. Taip profesionaliai imituoti tokią veiklą ir ją taip paslėpti? Negi nebūtų pagundos parodyti šį tą daugiau?

TinSoldier

Citata iš: rutulys  spalio 12, 2014, 09:29:26
Taip profesionaliai imituoti tokią veiklą ir ją taip paslėpti? Negi nebūtų pagundos parodyti šį tą daugiau?


Priklauso nuo motyvo: jei nori parodyti savo gebėjimus, tai aišku, kad būtų pagunda parodyti ir daugiau. Bet, jei nori pasilinksminti apgaudinėjant žmones - subtilumas ir neperdėjimas - gerokai vertesnis.

Aš nesakau, kad šitas video sumontuotas ar pan. (nors manau). Tiesiog sakau, kad pastarojo tipo žmonių, kurie gaišta daugybę savo laiko vien tam, kad sukeltų va tokias diskusijas kažkur internete ir pan. - yra ganėtinai daug..

rutulys

Suprasčiau tik vieną motyvą, tiesiog mokosi. Ir toks projektukas būtų kaip tik pats tas išmėginimas savo jėgų pirmam kartui. Tik kiek galima užsiciklinti ant tos pačios vienos temos? Norėtųsi ir ką nors geresnio padaryti, o gal jau kokius užsakymus vykdyti.
Ir nebūčiau toks kvailas ir aiškiai duočiau suprasti, kad tai tik mokymosi darbelis.

Sharikovas

Deja siais laikais negalima pasitiketi jokiu video, nes netgi per istorinius/dokumentinius pripazintus kanalus rodo surezisuota ir sumontuota medziaga kaip pavyzdziui "Mermaids: The Body Found", tai daryti cia kazkokias prielaidas is tokio neaiskios kilmes filmuko yra nesamone.

rutulys

#11
spalio 12, 2014, 14:25:44 Redagavimas: spalio 12, 2014, 14:28:47 by rutulys
Šiaip yra toks dalykas kaip fantazija, kai pats jos nelabai turiu, o gal naudoju ne visai pagal paskirti, tai man nuostabą keltų net ir šitoks darbelis (vis gi nemanau, kad čia kokia vaidyba pagražinta kompiuteriu), kuris būtų lyg ir originalus: nebūtų netiksli kopija ar variacija kokia nors ankstesne tema.

Kur garsusis ateivio preparavimo "rekonstravimas" ‒ man rodos įtikinamas paaiškinimas ‒ pradinis variantas per daug prastos būklės po ilgo saugojimo ir norėjosi bent kažką pateikti. Žvaigždžių karų filmų atnaujinimui išleido milijonus, kad atstatytų ar gal net kiek pagražintų originalus. Anksčiau minėtai rekonstrukcijai, manau, ir teko pakloti apvalę sumelę.

Mielai pažiūrėčiau jei tokie darbeliai bandytų rekonstruoti tuos pasaulius kuriuose lankomės sapnuose. Kažkodėl ranką pieštui piešinukui neturime pretenzijų, o čia video ir basta, raudona šviesa - NETIKIU.

Aukštyn