Užkalbėjimai ir žodžių poveikis...

Pradėjo Master, birželio 27, 2013, 18:04:38

« ankstesnis - sekantis »

Kodėl veikia užkalbėjimai?

Kiekvienas žodis turi tam tikrą energiją, kuria galima manipuliuoti aplinką
Tai tėra savitaiga
Užkalbėdami (su malda) mes prašome aukštesniojo pagalbos, jis mums ir padeda
Rezultatą įtakoja valia
Užkalbėjimai neveikia
Nei vienas iš pateiktų variantų
Žemyn

Master

birželio 27, 2013, 18:04:38 Redagavimas: birželio 27, 2013, 22:28:01 by Master
Užkalbėjimai - Tai viena seniausių magijos priemonių, kurios tikslas žodžiais ( kurie dažniausiai lydimi tam tikro veiksmo)  paveikti aplinką, išgydyti ligas, išvengti nelaimių ir panašiai...

Kodėl tai veikia?
Vienareikšmiško atsakymo nėra. Bet galima į tai žvelgti iš įvairių kampų ir visi jie vienaip ar kitaip patvirtins užkalbėjimų poveikį.

Žodžio galia. Žodžiai perduoda mūsų minčių energiją,valią, todėl jais galima sukelti stiprų poveikį.  Jeigu savo žodžiams suteiksime pakankamai energijos (kaip ir mintimis vizualizuojant) jie taps įsakymu, kurį visata ar aukštesnės jėgos (kiekvienam pagal supratimą) pasistengs įvykdyti. O galbūt jūs astralinėje plotmėje sukursite įvykį. Juk kaip viduje taip ir išorėje. Mes esame astralinio pasaulio atspindys. Todėl mintimis veikiant galime astralinėje erdvėje suteikti jau esamam (viskas ką mes įsivaizduojame jau egzistuoja) įvykiui energijos, arba sukurti lervą, kurią šeriant jums pavyks ją materializuoti. Juk žodis,mintis virsta kūnu. Taip pat žodžiai skleidžia ypatingas vibracijas.... Turbūt kiekvienas esame girdėje jog garsai paveikia vandenį. Gražūs žodžiai priverčia vandenį kristalizuotis į žvaigždutės formą, o paliepimai, negražūs žodžiai (tarkime žodis velnias) suformuoja netvarkingą kristalą. Daugelis mano, kad žodžiai gali paveikti visatą,suvirpinti ar pajudinti ją. Juk žodis materialus. Todėl  taip pat vyrauja įsitikinimas, jog tariant burtažodį ar užkalbėjimą reikia teisingai pasirinkti intonaciją.
Traukos dėsnis.  Panašus traukia panašų. Tai ką tu jauti, ką mąstai, tą ir pritrauki. Čia vėlgi į tai galima žvelgti įvairiai. Žmogus yra kaip magnetas. Jis į savo aplinką pritraukia tokį dažnį, kurį pats skleidžia. ''Jeigu nori suprasti visatos paslaptis, mąstyk energijos, dažnio, vibracijos kalba'' Nikola Tesla. Dažnai galvojant apie įvykius, juos kartojant, gali juos pritraukti.   Juk senieji užkalbėjimai buvo lydimi ir veiksmų, kurie simbolizuodavo norimą iššaukti rezultatą. Pavyzdžiui, norint iššaukti lietų, reikia pilti vandenį ant žemės.
Pasąmonė. Mūsų pasąmonė gali būti labai galingas įrankis. Jeigu jai ką nors įsakysime, ji atsižvelgs į mūsų norą ir padės mums jį pasiekti. Todėl tardami užkalbėjimą, turime jį tarti teiginio forma.  Tarkim jeigu jums nesiseka darbe, o jūs norite priešingo rezultato, teiginys- man darbe sekasi, ne visada bus teisingai pasirinktas. Nes jūs iškarto galite susikurti pasąmonėje darbo vaizdą, kuris jums sukels neigiamas emocijas ir primins problemą. Tuo atveju būtų geriau teigti- Aš kylu karjeros laiptais. Atkreipkime dėmesį į kaimuose paplitusius užkalbėjimus, jie dažniausiai net nėra susiję su veikiamu objektu. Tarkime, kaip jus nuteikia šis užkalbėjimas padedantis numalšinti danties skausmą ? ''Džiovinto vėjo, pernykščio sniego, šių metų ledo, rupūžės kraujo''
Taip pat prisiminkime afirmacija. Nuoširdžiai kartojant tą patį sakinį, mes sau į galvą įsikalame tą teiginį.
Mūsų realybė. Mes galime paveikti savo realybę, kadangi mūsų protas ją sukuria. Pakeitus požiūrio tašką, pasikeičia ir stebimas objektas. Juk mes patys pavienius veiksmus sulipdome į vieną ir interpretuodami nusprendžiame kodėl ir kaip tai įvyko. Atlikę užkalbėjimą jūs tiesiog įtikite jog rezultatą jūs pasieksite.  Net nėra būtina tarti užkalbėjimą žinant jo reikšmę, reikalingas tik tikėjimas. Pavyzdžiui sator formulė  Lietuvoje naudota nuo pasiutligės, Vokietijoje padėdavo išvengti gaistro.
Yra vienas įdomus viduramžių vienuolių užrašytas užkalbėjimas meilei, teigiama, jog reikia prieš merginą sugiedoti tam tikrus žodžius, ir ji jums negalės atsispirti. Žinoma, turbūt viskas vyksta dėl tikėjimo, jūs atkreipiate merginos dėmesį (prisiminkime satanistų mėgiamą manipuliaciją nuostaba)... Jūs įgaunate pasitikėjimo, nes tikite jog užkalbėjimas pasisekė, o ji atkreipia į jus dėmesį, galbūt net išsigąsta. Yra ir kitoks, panašaus užkalbėjimo aiškinimas, būnant šalia mylimosios įsipjauti ranką ir kraujui tekant tarti užkalbėjimą. O aiškinimas toks, jog valios pastangomis būrėjas sukuria lervą, kuri pasimaitina kraujo energija. Ir pati scena išjudina merginos vaizduotę, atima iš jos energiją, paverčia lengvu laimikiu.

Kaip reikia užkalbėti?
Užkalbėjimas sakomas pašnibždomis, greitai, nes jį reikia ištarti neatsikvėpus, netgi jei formulė kartojama keletą kartų. Burnoje kaupiama maginė galia, o baigus užkalbėjimą staiga išpučiama į užkalbėjimo objektą. Taip pat yra dar vienas būdas ištarti užkalbėjimui jeigu jis yra trumpas. Reikia tiesiai atsistojus kaupti energiją pėdose (energija turi būti tokia stipri, kad ją pajaustumėte. Tai bus šiluma) tada ją kelti į viršų ir vienu metų paleidžiant į aplinką energiją galingai, kone išriaumoti žodžius (tai labiau taikoma burtažodžiams ar kvietimams, siekiant pritraukti materialus/nematerialus objektus, duodant įsakymus). Dažnai pasirenkamas užkalbėjimo laikas priklauso nuo mėnulio fazės. O ypač mėgiamas laikas yra saulei leidžiantis ar tekant.  Jeigu bandoma užkalbėti kitą žmogų, geriausias laikas yra tada, kada tas žmogus miega (tada daug lengviau, paveikti žmogų) . Arba taip pat patogu tai daryti matant tam žmogui. Jis patirs šoką, ims bijoti, išeikvos energiją ir taps lengva auka.

Keletas užkalbėjimų
Nuo rožės-
  Abracadabra
     bracadabr
      racadab
      acada
       cad
         a
Fikus Mikus arabikus.
(Nežinau kodėl, bet jis man visada sukelia šypseną.)
Žodžiai balto balandžio plunksna užrašomi ant sviesto trijose duonos riekelėse, žmogus jas turi suvalgyti ryte saulei tekant, vakare saulei leidžiantis ir vėl ryte saulei tekant.

Padeda atsikratyti rėmens-
Tris kartus ištarti šiuos žodžius: Ėda mane rėmuo, bara mane piemuo, rėmenį barsiu, piemenį karsiu.

Šautuvo užkalbėjimas, kad neišautų-
Šautuvai, stovėk ramiai, Dievo vardu tau paliepiu, neišduok balso, nei ugnies, nei liepsnos, nei kibirkščių, tikrai taip, kaip Švenčiausia Dievo gimdytoja Marija nesutepta ir nekalta mergelė paliko.
Tada reikia šautuvą 3 kartus peržegnoti.


Padariau balsavimą, kadangi berinkdama ir bedėliodama informaciją visai susipainiojau. Būtų įdomu sužinoti kokia yra jūsų nuomonė apie tai kaip veikia užkalbėjimai. Jeigu pasirinkote ''nei vienas iš pateiktų variantų '' būtų smagu jeigu čia pakomentuotumėte savo teoriją. :)

paragraf 78

Aš manau jog užkalbėjimai veikia dėl placebo efekto, nes paprastai tai beprasmiškas žodžių rinkinys. Užkalbėjimų būta visokių, ne tik sakytinių bet ir rašytinių. Pavyzdžiui keltai užrašydavo užkalbėjimą ant lapo, o lapą suvalgydavo.
Kadangi nėra jokios vientisos sitemos apibrėžiančios užkalbėjimus, ten tvyro visiškas chaosas, tai gi pasidaro visiškai nesvarbu ką sakai, net tame pačiame kaime gali būti kelios versijos to pačio užkalbėjimo. Vadinasi tai jokia žodžių galia neveikia.

Benamis

#2
liepos 03, 2013, 11:26:04 Redagavimas: liepos 03, 2013, 11:27:44 by Benamis
Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 11:24:19
Kadangi nėra jokios vientisos sitemos apibrėžiančios užkalbėjimus, ten tvyro visiškas chaosas, tai gi pasidaro visiškai nesvarbu ką sakai, net tame pačiame kaime gali būti kelios versijos to pačio užkalbėjimo. Vadinasi tai jokia žodžių galia neveikia.


O kodel Gabrieliau manai, kad butinai turi buti kazkoks nuoseklus zodziu junginys, kad uzkalbejimas veiktu? Galbut veikia nes zodziu esme yra panasi?

Uzkalbejimais tikiu, nes jau ne viena zmogu mano seimos rate isgyde nuo ivairiu pvz. odos ligu (egzemos, rozes).

Dede pasveiko nuo hemorojaus. Iki siol nepasireiske.

paragraf 78

Aš nemanau, kad turi būti kažkoks nuoseklus žodžių junginys, gali balbatuoti bet ką. Tiesiog manau jog suveikia placebo efektas ir tiek.
Jokių stebuklingų išgydymų užkalbėjimais neradau registruotų.
Nors kaip religijotyrininkai rašo, tai užkalbėjimu nėra išgydoma, tiesiog liga pereina į kitą organą ir ilgainiui pasireiškia kita foma ir kitais simptomais. Kitas dalykas kurį pastebi tyrėjai yra ligos permetimas kitam žmogui, o tai jau kelia moralines veiksmo dilemas

Benamis

Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 11:39:22
Jokių stebuklingų išgydymų užkalbėjimais neradau registruotų.


Reikejo man dedei pasakyti, kad savo pasveikima nuo hemorojaus uzregistruotu ;D

Cia nepaminejau, kad kalbejau apie uzkalbejimus susijusius su maldomis :) Nezinau ar tai ka nors keicia, bet visi isgijimai buvo butent po tokiu uzkalbejimu.

Master

Chmm..
Paragraf, o aš viską vienaip ar kitaip paminėjau :) Ir apie beprasmių žodžių kratinius, kurie galbūt yra tokie būtent todėl, kad neleistų vizualizuoti problemą, kurią norima panaikinti. Juk vizualizuojant tu jį pritrauksi/pasąmoningai tai įsiminsi/suteiksi jam reikšmės... 

paragraf 78

Benami, tai nekeičia fakto jog galėjo suveikti placebo efektas :)
Tik nesuprantu, kam kreiptis į užkalbėtojus jei yra medicina

Master, vizualizacija neturi mokslinio pagrindo :)

Benamis

paragrafai, kai seimos rate narys turejo roze, tai net gydytojai jai liepe susirasti "bobute" kuri atlieka uzkalbejimus :)

O dede tiesiog nedriso del hemorojaus kreiptis i gydytojus, nes jam buvo nejauku. Tai gavo kontaktus, nuvaziavo pas viena bobute i kaima, atsigule ant lovos ir ji meldesi stovedama prie jo. Nereikejo net kelniu mautis :) Iki sios dienos problema dingusi (daugiau nei 10 metu praejo).

Teroras

Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 12:08:28
Master, vizualizacija neturi mokslinio pagrindo :)


Daug kas neturi mokslinio pagrindo, bet tai dar nereiskia, kad tai neveikia ar to nera :) Kvaila pasitiketi vien tik mokslu, kai ta pati placebo efekta mokslas negali paaiskinti :)

paragraf 78

Na tai pas prastus gydytojus tada kreipėsi tavo giminaitis, nes nieko nėra neatsakingesnio kaip siūlyti gydytis pas kaimo bobutę :)
nelaikinu tokių gydytojų :)

Terore, o kuo mes galime daugiau pasitikėti nei mokslu?

Teroras

Mano manymu yra dalyku pasaulyje kurie tiesiog turi likti be atsakymu.

Pats rasei, kad matei savo akimis kaip zmones po maldu pasveiksta nuo ivairiu ligu, kodel neuzduodi sau klausimo kaip ta galima butu moksliskai paaiskinti? :) Tiesiog ne viskas turi remtis mokslu kuris be to labai daznai klysta.

Tegul mokslas geriau aiskinasi kodel Visata pleciasi ;)

TinSoldier

Viešpatie, paragraf, kaip keista tokį skeptiškumą pas tave matyti :o

Ir taip įpratęs buvau nepritarti tavo žinutėms, kad net ir dabar, kai rašai, ką aš galvoju, - norisi prieštarauti :D

Master

Matai, bet aš kalbu ir apie savitaigą, afirmaciją.. Vizualizuojant juk viskas keliauja į pasąmonę. O juk pasąmonė nesupranta žodžio ne. Norėdamas mesti rūkyti, kartodamas metu rūkyti, vis priminsi sau šią problemą, sukelsi stresą ir pakliūsi į ratą.
Ps. Kažkaip keistoka teigti, kad viskas kas nepripažinta mokslo neegzistuoja, ypač kai pats viską argumentuoji religinėmis tiesomis. Aš manau.

paragraf 78

Išgydymai, manau irgi racionaliai gali būti paaiškinami, juk mes nežinome iki galo kaip veikia liga, kokie principai suveikia kai žmogus pasveiksta. Aš tikiu kad būna stebuklų, bet jie super retas reiškinys. Vėl gi tų išgydymų, vienareikšmiškai nepriskirčiau stebuklo kategorijai. Gal tai visiškai racionaliai paaiškinamas dalykas.
Man patinka, kad katalikai ilgai neskelbia visokių stebuklingų išgijimų. Pradžioje atliekamas ilgas tyrimas, su medikų ir kitokių mokslininkų išvadomis ir retais atvejais yra pripažįstama jog to neįmanoma paaiškinti. Tačiau daug dažniau randamos racionalios priežastys.

TinSoldier, aš gi nuo pat pradžių sakiau kad esu skeptikas, o tu netikėjai :)

Master, aš kuo mažiau stengiuosi argumentų ieškoti religiniuose postulatuose.

Teroras

Na tai tavo ziniai jau antra Jono Pauliaus II stebukla Vatikanas patvirtino: http://www.delfi.lt/news/daily/world/vatikano-ekspertai-patvirtino-antraji-popieziaus-jono-pauliaus-ii-stebukla.d?id=61761365 - mokslas miega? :)

Aukštyn