Naujienos iš ginkluoto konflikto Sirijoje

Pradėjo exopolitics.lt, lapkričio 08, 2013, 00:42:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

#15
rugsėjo 03, 2015, 09:31:30 Redagavimas: rugsėjo 03, 2015, 09:33:06 by Vytautas
O koraną jau įsigijai? Kiek pastebėjau normaliai tradiciškai ne musulmonas tai miręs kitatikis. O delfije ten patalpintos nuotraukos rodo kad čia atsikrausto milijonai jaunų, stiprių, gerai įmitusių, gerai apsirengusių vyrų. Aišku tradicijos dirbti ir gyventi pas juos nėra ir nebuvo. kaip manai ką jie čia veiks? Gerai aišku tai kad tai pradžiai problemos turtingai senai Europai. Čia jų net su grandine pririšęs neišlaikysi, nes lygis panašus kaip ir pas juos. Tuo labiau kai žadama atiduoti juos savivaldybėms, o ne laikyti uždarytus. Taip kad atėjus laikui liks tik  klauptis ant kelių prieš rusus ir prašyti kad "okupuotų". Bet jie gali susiarti savo pasienį pastatyti kulkosvaidžius ir sakyti eikit ant trijų raidžių. Tai jūsų problemos. Aišku aš turiu kitą asmeninę versiją kad Lietuvoje visuomet bus gerai.  ;) Kaip orai jau 3m idealūs taip ir visa kita bus idealu.  ;) Taip kad iš Europos bejėgiškumo tik ima juokas. Gavo tai ko nusipelnė. Šaunu.  ;) 

Marius

Nu tai vyyytovt ko cia knkiniesi, kraukis lagaminus ir y sauniaja ruuusyja bek, ka nesinori? nekvepia ten meduciu ane? tavo ruuusyja greit est netures ko, ir tie automatai bus atsukti y ju puse kad isbadeja barbarai nelystu y europa..

Visažinis

Citata iš: Marius  rugsėjo 03, 2015, 20:23:52Nu tai vyyytovt ko cia knkiniesi, kraukis lagaminus ir y sauniaja ruuusyja bek, ka nesinori? nekvepia ten meduciu ane? tavo ruuusyja greit est netures ko, ir tie automatai bus atsukti y ju puse kad isbadeja barbarai nelystu y europa..
Rusija jeigu atsidurs visiškoje ekonominėje izoliacijoje nuo likusio pasaulio - vis tiek išgyventų. Galų gale prieš II Pasaulinį karą būtent taip ir buvo, ir visiškai izoliuotai Tarybų Sąjungai tai atnešė patį didžiausią BVP augimą per visą žmonijos istoriją - 15-30 procentų per metus.

Rusija yra šalis, kuri turi visko: milžiniškus gamtos turtus ir plotus žemės ūkiui, taigą, kalnus, upes, miškus, jūras, naftą, anglis, visus įprastus ir visus retuosius metalus.

Paskaičius mūsų patriotų blevyzgas, tai atrodo tarsi kitais metais Rusijoje visi virs hanibalais dėl maisto trukumo... Juokinga.

Marius

oho...isgyvens..na jo, akmens amziuje ir zmones gyneno..ta rusija turedama tiek zemes turtu gyvena kaip ubagai..nieko savo beveik negamina, o ka pagamina tai baisu ir paliest nes griuna...
O tu matyt esi vienas tu naudingu idiotu kurie tiki lkraugeriu pedofilu..kagi buna...

idenmeyou

Kur tau Rusija neišgyvens kai visą savo istoriją įpratusi turėti tamsius žmones, kurie didžiuojasi, kad dirba, bet nesupranta, kad dirba už kapeikas :D

Propogandos karalystė įvairiais būdais mulkino ir tebemulkins savo žmones.

exopolitics.lt

#20
rugsėjo 04, 2015, 19:52:07 Redagavimas: rugsėjo 04, 2015, 19:53:38 by exopolitics.lt
Marius, nenoriu veltis į tavo provokuojamą ūmai racionalią diskusiją apie Rusiją ir tęsti off-topą bet jaučiu kad reikia kai ką patikslinti.

Mano tikslas nėra kažkam kąsti savo postais. Juo labiau Amerikai. Aš myliu šią šalį.

Rusijos vystimuisi negalioja tokios trajektorijos ir parametrai kuriais eina kiti suverenūs planetos žaidėjai, (gal tiksliau vienas žaidėjas). Yra tokia padėtis kad na tiesiog neįmanoma vienu metu būti sočiu, turtingu, gyventi konfortiškai. būti mylimu ir gerbiamu ir tuo pačiu metu stipriu ir nepriklausomu. Ne Rusija niekada nebus tokia turtinga kaip vakarai ir tokia išsivysčiusi, nes jei jai taikysime tokius vertės parametrus kuriais vertiname vakarų valstybes, tai Rusija šiuo atvėju yra karikatūra, Mariau kaip tu sakai - ubagas, barbaras. Žinia tik pagal tų pačių vakarų požiūrį. Rusija ir nesiekia būti vakarietiška ir europietiška, pagal ''tai'' ji visada tempsis iš paskos, bet Rusija ne valstybė - tai visai kita civilizacija, kuri vystosi taip kaip jai o ne kažkam kitam patinka, kuri pati renkasi sajungininkus, aljansus ir vykdo savo programą šioje Saulės sistemos kertelėje. Dėja daug maž tarptautinė politika vystosi taip, kas galioja beje ir Sirijai - ''a tu tvarkaisi kitaip nei ''visi'' ir esi silpnas, tu mums nepatinki, še tau į dantis (tai galioja Sirijai ir kt). Tu tvarkaisi kitaip nei ''visi'' ir esi stiprus, tu mums nepatinki, tau nieko nebus (tai galioja pvz Rusijai, Kinijai)''

Idenmeyou - Rusijai labiau galioja toks funkcionavimo modelis kuriame žmonės sotūs dvasia o ne duona

Visažinis

#21
rugsėjo 05, 2015, 20:04:27 Redagavimas: rugsėjo 05, 2015, 20:06:44 by Visažinis
Ponai, kai išmoksite diskutuoti ne emocijomis ir ne propagandiniais šūkiais, tada galėsime pratęsti. Dabar tiesiog nėra tikslo, kadangi mūsų propagandos mašina veikia ne blogiau negu Rusijos. Pavyzdžių ieškoti toli nereikia, užtenka paskaityti šitą temą.


exopolitics.lt

Apgailėtina atrodo kad Europos šalys nesiima konkrečių veiksmų nutraukti konfliktui, sukurti, atstatyti politines-socialines sistemas Libijoje, Sirijoje, Irake (ir tai padaryti su pagarba šių šalių istorijai, tradicijoms, kultūrai), o veda kažkokią neaiškią konflikto padarinių, o ne priežasčių likvidaciją.

Aš asmeniškai už tai, kad į Lietuvą papultų ir apsigyventų kuo daugiau tų migrantų - praskiestų vietinių mentalitetą, būtų daugiau įvairovės:)

Vytautas

Na mano devizas "Lietuva lietuviams" :) Kiek turim kitataučių tiek pakanka. Ir tai trinties daugiau nei reikia. Lyg ir priežasčių tam nėra. Tikėjimas tas pats. Mane visiškai nežavi jaunų arabų vyrų siautėjimas kaip pateiktuose video. Iš kitos pusės jų būsimas mėnesinis "atlyginimas" už nieko neveikimą 600€ taip pat iš fantastikos srities kad 62% uždirba tik iki 400€. Manau labiau ir nagliau tyčiotis iš dirbančių žmonių neįmanoma. Turės eilinis lietuvis eit vergaut pas nieko neveikiantį migrantą. Tiesa Norvegijoje yra tokių vaizdų negras migrantas guli kieme ant sofkutės o baltasis jam patarnauja, žolytę pjauna. Absoliuti vakarų civilizacijos degradacija.  :) Maksimumas ką čia gali gauti migrantas tai bedarbio pašalpa ne ilgiau kaip dvigubas laikas kurį gauna vietinis bedarbis. Per tą laiką išmoksta kalbą ir kaip visi ieškosi darbo. Nesusiranda jo problemos. Kurį laiką dar gauna 100€ kaip ir vietiniai. Be to jokių jaunų vyrų 20-30m potencialių ISIL kovotojų ir šiaip betvarkės kėlėjų. Gaudamas 600€ toks jau gali sau leis nusipirkti ir automatą.   

PHPSQL

Citata iš: exopolitics.lt  rugsėjo 05, 2015, 21:38:24Apgailėtina atrodo kad Europos šalys nesiima konkrečių veiksmų nutraukti konfliktui, sukurti, atstatyti politines-socialines sistemas Libijoje, Sirijoje, Irake (ir tai padaryti su pagarba šių šalių istorijai, tradicijoms, kultūrai), o veda kažkokią neaiškią konflikto padarinių, o ne priežasčių likvidaciją.

Aš asmeniškai už tai, kad į Lietuvą papultų ir apsigyventų kuo daugiau tų migrantų - praskiestų vietinių mentalitetą, būtų daugiau įvairovės:)
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/v-sinica-beldziasi-nauji-mirstancios-europos-seimininkai.d?id=68865950

exopolitics.lt

Vytautas, o mano devizas: ''Ir rytams ir vakarams, Lietuva visiems vaikams" :D

Vytautas

Citata iš: exopolitics.lt  rugsėjo 06, 2015, 15:21:59Vytautas, o mano devizas: ''Ir rytams ir vakarams, Lietuva visiems vaikams" :D
Po tokio devizo čia liks tik Lietuvos pavadinimas be lietuvių.  :) Kam dar kažkoks žmogus be tėvynės  naudos žodį Lietuva. Tegul susigalvoja savo pavadinimą. Kai sovietmečiu išeidinėjau į armiją man kaip vienturčiui mama pasakė "apsivedi rusę negrįžk į Lietuvą tu ne lietuvis". Ir tokiu principu vadovavosi daugelis visuose klausimuose susijusiuose su tautybe. Iš kitos pusės anuomet rusifikacija buvo net mažesnė nei dabar anglifikacija. Pats dirbau vadinamo "sąjunginio pavaldumo" gamykloje ir kad ten administracijos posėdžiai vyktų rusų kalba negirdėtas dalykas. O dabar pusbrolis dirba vienoje garsioje užsienio firmos nupirktoje įmonėje kurioje sovietmečiu iš viso nei minties apie rusų kalbą dabar visa administracija privalo kalbėti angliškai. Žodžiu lietuvybė naikinama griežtai. Lieka tik buitinė kalba tarpusavyje. Kažkaip rusai šiuo klausimu buvo žmogiškesni ir gerbė kitą kalbą. Bet viskas priklauso nuo elito. Anuometinis elitas laikė garbės reikalu išlikti lietuviu. Dabartinis elitas tik kaip greičiau susinaikinti kaip lietuviui. Pvz kokie olandai jei emigrantas nemoki olandų kalbos ir visiškai nesvarbu kad moki anglų negausi padoresnio darbo. Tiesiog griežtai privalai mokytis jų kalbos ir taškas.  Arba būk visišku pastumdėliu. Aišku mūsiškių politikų  puikus visiškas savęs kaip lietuvio negerbimas steigti pabėgėliams darželius arabų kalba. Va toks degradacijos lygis. Dar niekas neprašo o jau lendama į užpakalį giliau nei įmanoma. Be to bent 80% pabėgėliai jauni vyrai tarp 20-30m. Vaikų ten nei kvapo.  :)   

exopolitics.lt

Vakarėjimo procesų spartinimas Lietuvoje, daugėlio išorės jėgų interesas - jį visiškai palaikau. Tegu ir lieka tas ''tik pavadinimas'' nei čionykštė dvasia toliau kaip dabar varytų savo programą...:/


Aukštyn