Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nežinukas

Citata iš: piktas  spalio 18, 2016, 16:39:12seip esu sportuojantis jau virs 10 metu... nu kartais nuklystu i "zolytes" ;D liuna...
Na tai ką čia dar spėlioti, diagnozė akivaizdi.

Toks V. Čerčelis, karo metų Anglijos premjeras sakė, kad sportas yra žudikas ir aš su tuo sutinku. O be to, tu apsunkini savo pervargusį kūną visokiomis žolėmis, tad nesistebėk, jei ir sataną susapnuosi.

gidas

Citata iš: Nežinukas  spalio 18, 2016, 20:06:43Toks V. Čerčelis, karo metų Anglijos premjeras sakė, kad sportas yra žudikas ir aš su tuo sutinku.
Sutinki tai sutinki... Bet VČ laikais sportas tikrai nebuvo "žudikas", o šiandien, su išlygom, gal ir žudikas... O VČ, kaip sveiko gyvenimo būdo,  pavyzdys apskritai nieko vertas... :) 

inthelight

Citata iš: piktas  spalio 18, 2016, 16:39:12seip as Ji labai keikiu (ne Jezu) o Jo Teva :D LABAI... tiesiog nekenciu,bet gal ne del savu sunkumu,o aplinkiniu kanciu,vargu ir pan... mane tas baisiai siutina tiesiog negaliu ir turbut nenoriu suprast kodel kiti turi kesti itin didelius sunkumus ir pan... tingiu cia daug rasyti ir veltis i smulkmenas nes is to jokios naudos nebus... mirtis butu tarsi iseitis nuo sito pragaro.... nezinau tiesiog nerandu ramybes...gyvenimo dziaugsmo... aplinkui labai daug negatyvo... seip keleta metu atgal pasimelsdavau... dar turejau mikroskopinio dydzio tikejimo laseli :D beabejo prasydavau kazko sau,bet ir kitiems... matydamas kitu skausma net asara isliedavau... kartais ir dabar  islieju... bet manyje gyvena pyktis baisus pyktis... ir ta neapykanta religijai.... nes visa tai atrodo taip netikra... daznai atsigules vakare miegot trokstu ryte nebeatsibusti... siulau save i kito laime ir dziaugsma nes as nieko panasaus neturiu ir kai matau laiminguju kancia tai viskas...atrodo tiesiog sprogsiu is inirsio... kodel as toks slykstukas gyvuoju, o tie kurie myli gyvenima turi seimas vaikus ir pan kencia????
Kodėl manai, kad Jis tyčia kelia kitiems sunkumus? Iš kur tokia mintis? Dievas sukūrė mus pagal savo atvaizdą - davė mums savo rankas, kad mes patys susikurtume tokį gyvenimą kokio norėtume sekdami savo svajones, džiaugsmus. Ši kančia yra labiau kitų žmonių veiklos rezultatas, Dievas manau labiau stebi, ką mes veikiame su jo duotomis rankomis.

Dabar įsivaizduok, kam kelti kitiems kančią? Ar iš tikrųjų kančios kelėjai atsibunda ryte ir galvoja, kaip smagu kitiems bus kelti kančias? Gal labiau, kaip uždirbti kuo daugiau pinigų. Problema atsiranda, kai dėl didesnės sumos pinigų paminamos vertybės, nebegerbiami kiti. Pvz. negatyvo skleidimas žiniasklaidoje žinant, kad žmones labiau skaitys negatyvias, gąsdinančias naujienas, nors tai kitus psichologiškai paveiks neigiamai. Svarbu paskelbti taip, kad užgautum širdį, sukeltum šoką, nes tai generuos klikus. Tačiau jei kasdien sugerinėji tokią informaciją, gali pradedi galvoti, kad gal aplinkui ir yra vien negatyvas? Šnekantis su kitais, lauksi pritarimo, kad viskas yra blogai ir kaip dėl to pikta. Ar būnant tokioje būsenoje ilgai jausiesi laimingas?

Pabandyk pakeisti savo dėmesio sutelkimą į tai kas tau yra tiesa, kas paliečia širdį. Atleisk savo pijokelių šeimai. Paprastai žmonės geria daug, kad užgertų mintis ir emocijas. Esant neblaiviam nustoji mąstyti ir nebeskaudini sau širdies. Gal tavo šeimai taip pat buvo skaudu matyti kančią aplink ir kad neskaudintų sau širdies - užsidarė? Kadangi kančia kilo dėl kitų tam tikros veiklos rezultato, gali pats veikti tai, kas keltų atvirkščią kančiai patirtį sau ir kitiems.

Citata iš: piktas  spalio 18, 2016, 16:39:12kodel as toks slykstukas gyvuoju
Vien dėl to kad egzistuoji, vadinasi esi vertas egzistuoti.

Creative

#468
spalio 24, 2016, 18:23:03 Redagavimas: spalio 24, 2016, 18:32:28 by Creative
Sapnavau:
Nuotraukoje: kare nukenteje kariai-  gyvūnai, sutvarstyti, kas su ramentais,kam ranka gipsota, kam tvarstis ant galvos. Meška, liutas, vilkas, bezdžionė ir kiti. Visi bendroje nuotraukoje. Tai žaidimas. Turėjai pelės migtuku kuo skubiau paspausti ant tvarsčiu/žaizdų kad išgydytum juos išnyktų tvarsčiai. Nes buvo duota labai mažai laiko, turėjai akimirksniu apsispręsti ką greitai reanimuoti- skubiai išgydyti o kieno žaizdos nesunkios buvo paleisti atgal į mūšio lauką. Visi stovėjo toje bendroje nuotraukoje kartu prisiglaude ir šypsojosi tau visi sutvarstyti kas mažiau, o kas iki ausų. Kam paspaudei ant ramento ir išgyjo jo koja, tačiau bezdžionėlė kuri vienintelė gulėjo ant ramentų visą sutvarstyta, netyčia nepataikėi ir paspaudei ant bezdžionėlės pačios ir jį visą išnyko kartu su ramentais. Pabandei kitus išgydyti ir vėl nepataikėi ir vėl išnyko paskutinieji kovotojai, galiausiai liko vos keli kurie ir išėjo į mūšį.


O čia incognito įkvėptas sapnas:


Jie pagrobė  ja vidury dienos, žmonės net nepastebėjo jos dingimo.  Keista atsirasti staiga jų laive. Gaila neturi fotoaparato, tai plipleškintu tuzina nuotrauku apie laiva ir ju savininkus. Galvojau ar ilgai kelionė užtruks ir ar grįšiu namo ir kada tiksliau. Niekas nieko nesake tik staiga pasigirdo kažkeno balsas nesuprantama kalba eme kažka kalbeti. Turbut buvo apie mane nes jie kalbedamiesi vis žiuredavo į mane.  Kam aš jiems? Kodel mane pasieme į laiva nors neprašiau. Baigęs pokalbį vienas prieina prie manęs ir sako:
- Gali grišti į žemę dabar arba keliauti su mumis, mes ten kažka panašaus į universitetą turime, galesi lankytis paskaitose, dirbti nereikes, griztum po metu.
- O visuokius tyrimus nedarysit su manim?
-  Ne, nebent tik pagrindinius.

Creative

Paskutiniu metu per naktį tiek sapnu prisapnuoju ar net vienam sapne tiek daug siužetu kad nespėju virškinti, atsibundu ir prisimenu tik kelias nuotrupas ir bendra nuo sapnu savijauta.

Creative

#470
lapkričio 14, 2016, 18:07:15 Redagavimas: lapkričio 14, 2016, 19:44:50 by Creative
Gal kas esat girdėję. kad 1994m. iš Maskvos atkeliavo projektas ir Vilniuje(ir Rygoje ir dar kažkur neatsimenu) buvo rengiama kur žmonės turėjo papasakoti savo sapnus o jie viską įrašinėjo.

Vėliau žinoma iš to naudos mokslines negavo todėl buvo po keliu mėnesių uždarytas.

Ar kas girdėjo apie tai?


P.s.: šiandien sapnavau kaip nuo kažko bėgau. Jau senokai taip nebėgiojau tokia nostalgija..

.L.U.T.H.O.R.

Man rodos, skaičiau kažką apie tai "Sapnų valdovuose" bet galiu ir klysti.

Creative

Taip tai iš sapnų valdovų.

Sapnuoju einančia save gatve ir iškart susivokiu kad tai sapnas ir reikia pažiūrėt į rankas, pakeliu rankas ir kairė ranka kaip šaka medinė ruda su vienu didelio piršto atsikišimo (šaka)  :D  pasižiūrėjau na ir kas ir toliau nuėjau sau juk tai sapnas!!!  :D

Yohanam

Sveiki,
 Siandien sapnavau gan neiprasta sapna(gali nuskambeti gan juokingai), reliai net nezinau kaip paaiskinti. Taigi, atsibudau kazkokiam lyg ir labai pazangiam kosminam  laive, o gal kambaryje(na bent jau is aplinkos taip sprendziu). Toks jausmas, kad miegojau tame laive prijungtas prie kompiuterio ar kazko pan(bet staiga kazkas pertrauke ta miega). Beje, viska stebiu is sono, pats buvau kitas zmogus(na bent jau tiek supratau). Sedejau kedeje, nusimeciau nuo galvos kazkoki aparata(cia turbut tas miego mechanizmas), pasiuku i kaire ir i desine, ziuriu daug zmoniu prijungtu prie to kompiuterio eilemis, kambarys buvo pailgas, gan niurokas, tamsios spalvos. Po kairiai miegojo mano draugas, kazkodel buvau juo susirupines,matyt, kazkas buvo jam negerai, bandziau ji kelti, nepabudo, pradejo kaukti aliarmas :D .Taigi, atsistojau ir nuejau kolidorium i gala kur buvo posukis i kaire ir i desine, pasukau desinen, ten buvo durys, jos atsidare ir pamaciau kazka baisaus(nepamenu tiksliai ka, bet nieko gero), lyg ir bandziau su tuo kovoti... Na ir pabudau.

Manau, sakysit priziurejau fantastiniu filmu - nesu ju megejes bet kartais paziuriu. Tai va.

Armanda

As irgi sapnavau toki keista sapna bt man panasiau i kosmara. Zodziu as stovejau prie atidaryto balkono o mano kate(kuria istikruju turiu) buvo paciame balkone ir nei is sio nei is to pradejo kilti i virsu tada pati nesupratau kaip bet is kazkur jai atsirado juodi sparnai ir ji pradejo tolti nuo manes vis toliau i dangu o as vis ja saukiau verkdama tada staigiai pabudau tai istikruju buvau verkusi bet siurpiausia tas kad as jau kelios dienos pastebiu tokius kaip angelo zenklus kaip skaicius 1111 arba koki angeliuka nuvirtusi o dar tas sapnas niekur nerandu normalaus paaiskinimo ka tai galetu reiksti. Gal galit kas padeti buciau labai dekinga ir aciu uz sugaista laika skaitant mano sapna.

Creative

Prabundu vyduryje nakties o galvoje  skamba "Apoksidinė derva". Ryte atsikeliu pasiziuriu ką naktį užsirašiau ir galvoju reik paguglinti, paguglinu ir ziuriu su statybom susieta. Ir iš kur pas mane tokios žiios kaip apoksidine derva net neįsivaizduoju, galvoju gal kada pamačiau ir užsiliko galvoje..

.L.U.T.H.O.R.

Sapnavau, kad atėjau į kažkokį namą, japoniško stiliaus, su slankiojančiom sienom toks. Ten buvo vyras ir jis turėjo VR įrangą, liepė man užsidėti ją ir tiesiog būti laimingam. Užsidėjau, atsimerkiau ir nubudau tuo metu. Ar tai reiškia kad dabar esu virtualioje realybėje?:D

Creative

Prisiminiau seną sapną.  Einu namie į tualetą tik uždarau jo duris ir jaučiu kad į namus įsiveržė juodos jegos(pykti žmonės) ir ieškojo manęs. Aš taip persigandau kad nežinojau kur dėtis iš tualeto ir staiga atsiveria lubos ir mane už plaukų traukė ant stogo pilkasis ateivis su  tokia pykta mina kad jam turėčiau būti dėkinga iki gyvos galvos, tarsi pats neturėtų ką veikti kai tik gelbėti neišmanančius. Ir pabudau  :D

Creative

#478
balandžio 22, 2017, 21:43:54 Redagavimas: balandžio 22, 2017, 22:06:34 by Creative
Šiandien sapnavau kad einu aš savo namų gatve ir ji padengta vendieniu šiektiek  tarsi po lietaus ir nusprendžiau ar išeis pačiuožti. ir pabandžiau čiuožti, ir net nustebau kad tokiu greiciu tarsi su dviračiu greitai pravažiuoji tik ausyse vejas švilpia o kojos nejuda tik jaučia žemę, pračiuožiau pirmyn atgal gatve labai greitai, pirma sykį pavyko tokį greitį išvysti sapne. Paskui sustojau prasidejo kažkoks kitas sapnas kur reikejo man dokumentus parengti, visa papke dave kažkas. Ir grįžtu aš namo ir žiūriu popieriukai šiukšlės guli kieme aš surenku ir nueinu prie durų, o prie ju atsisukus vėl žvilgteliu į kiemą ir matau kad vieną popieriuką taip ir nepakėliau. Sugalvojau telekinezės pagalbaa paimt nes gulėjo tolokai ir už vartų, ir taip sukiai sekesi telekineze.. matyt seniai nebandžiau...

P.s.: popieriuką tai pakėliau vis dėlto su telekineze.

.L.U.T.H.O.R.

Sapne, man ir dar trims žmonėms, kurių nepažįstu, dar kitas žmogus perdavė kažkokias tai galias, kalbėdamas eiles lietuviškai, negalėčiau atkartoti dabar. O tada vienas iš mūsų turėjo tą žmogų nužudyti. Nes taip reikia.

Aukštyn